jimmy
Νεοφερμένο μέλος
Ο jimmy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα.
06-05-08
18:19
θελω να στειλω εγω και κατι φίλοι μου τρόφιμα για γατες και σκυλους που πρεπει να τα στειλω ?(κοντα στην Ηλιουπολη)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα.
06-05-08
18:32
καλησπέρα, όταν λες να στείλεις τρόφιμα τι εννοείς?
Ξηρά τροφή, κονσέρβες? γίνε λιγο πιο συγκεκριμένος και αν μπορείς ανέφερε και μάρκα (από την άποψη ότι κάποια σωματεία προμηθεύονται συγκεκριμένη τροφή)
Απορία δική μου: πως και προεκυψε τροφή; είχατε ζωακια και δεν έχετε πια;
Ξηρά τροφή, κονσέρβες? γίνε λιγο πιο συγκεκριμένος και αν μπορείς ανέφερε και μάρκα (από την άποψη ότι κάποια σωματεία προμηθεύονται συγκεκριμένη τροφή)
Απορία δική μου: πως και προεκυψε τροφή; είχατε ζωακια και δεν έχετε πια;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jimmy
Νεοφερμένο μέλος
Ο jimmy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα.
01-06-08
12:13
εννοω κονσερβες και ξηρά τροφη.Επέλεξα αυτην την τακτική επειδη την εμπειστεύομαι πιο πολύ από τα χρήματα.

Raisa
Περιβόητο μέλος
Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα.
01-06-08
12:29
εννοω κονσερβες και ξηρά τροφη.Επέλεξα αυτην την τακτική επειδη την εμπειστεύομαι πιο πολύ από τα χρήματα.![]()
Δεν έχεις και άδικο
....σε πολλές περιπτώσεις είναι σίγουρα καλύτερη αυτή η τακτική!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος
Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα.
01-06-08
12:35
εννοω κονσερβες και ξηρά τροφη.Επέλεξα αυτην την τακτική επειδη την εμπειστεύομαι πιο πολύ από τα χρήματα.![]()
το καλυτερο που εχεις να ακνεις στις μερες μας...

Sia
Νεοφερμένο μέλος
Ο Sia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα.
01-06-08
16:05
jmmy αν θες στείλε μου pm . μπορώ να σου προτείνω και αποφασίζεις μόνος σου, όσο αφορά τις σκυλίσιες τροφές.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum