17-03-14
23:36
Ο Στάθης είναι ένας γάτος ανεξάρτητος, χαδιάρης και φιλικός. Έχει μεγαλώσει μαζί μου τα τελευταία τριάμισι χρόνια και η παρέα του είναι ανεκτίμητη, τον μάζεψα 3 μηνών από τη Μαρίνα του Φλοίσβου, είναι στειρωμένος και εμβολιασμλενος! Μέσα στον Απρίλη όμως θα πρέπει να μετακομίσω στο εξωτερικό οπού και θα έχω συνεχόμενα επαγγελματικά ταξίδια, αυτός είναι και ο λόγος που δυστυχώς πρέπει να τον αποχωριστώ. Βοηθήστεμε να δοθεί εντός Αττικής και μόνο σε όποιον τον αγαπήσει πραγματικά και του προσφέρει μια ζεστή οικογένεια! Όποιος ενδιαφερεται αληθινά και ειλικρινά να μου στείλει email στο o_emm@yahoo.com η να με καλέσει στο 6932225015.
Αριθμός μικροτσίπ:945000001236014
Ευχαριστώ πολύ
Μάνος
Αριθμός μικροτσίπ:945000001236014
Ευχαριστώ πολύ
Μάνος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.242 μηνύματα.
23-03-14
13:56
Ποσο κριμα που αναγκαζεσαι να τον αποχωριστεις.
Ευχομαι τα καλυτερα για τον γατουλι.

Ευχομαι τα καλυτερα για τον γατουλι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
24-03-14
02:38
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων