Πρέπει να δώσω τις γάτες μου - είμαι σε απόγνωση :( :( :(

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Hello kitty που ακριβως μενεις? Δεν ξερω αν μπορουμε να πουμε οδους κλπ εδω αλλα καλα θα ηταν να γνωριζα και καποιον στη γειτονια που ειναι στο mycat...Εγω μενω κοντα στο Σταυρο. Οι γατοι μου ειναι ηδη στειρωμενοι. Τελικα τα πργαματα πανε καλα στο σπιτι και λεμε να τις κρατησουμε και τις 3 εδω, δε μπορω να τις αποχωριστω, ειδικα τα μικρουλια μου που ειναι τοσο τρυφερα μαζι μου, και τον Benny τον αγαπω πολυ αλλα ειναι με τις ωρες του...χαχαχα Ειμαι χαρουμενη σημερα!
Τέλεια νέα! Δηλαδί δεν θα αναγκαστείς να τους δώσεις;:):clapup: (Θα σου στείλω πμ για να σου πω που μένω..:))

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Soriria και Kitty επικοινωνήστε και με τα τηλέφωνα που σας έδωσα γιατί είναι κρίμα ΄για τα υπόλοιπα γατάκια. Αυτός ο κύριος θα πρέπει να συνετιστεί
Αυτός την θέλει την καταγγελία του...:mad2: Βάζει φόλες για να μην του χαλάσουν οι γατες τον κήπο...:down: Αλλά λογικά θα χρειαστούν αποδείξεις...:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν νομίζω να έχει σημασία αν τη φολα την βάζει στον κήπο του ή έξω από αυτόν η χρήση δηλητηρίου ειναι απαγορευμένη κ αυτό νομίζω ισχύει κ για τον μικρόκοσμο του κυρίου

Αυτός την θέλει την καταγγελία του...:mad2: Βάζει φόλες για να μην του χαλάσουν οι γατες τον κήπο...:down: Αλλά λογικά θα χρειαστούν αποδείξεις...:/:

Τα τηλέφωνα που σας έδωσα είναι από κοπέλα που ασχολείται. Τουλάχιστον να τον φοβήσουν να του γίνει μια σύσταση;)

Δεν νομίζω να έχει σημασία αν τη φολα την βάζει στον κήπο του ή έξω από αυτόν η χρήση δηλητηρίου ειναι απαγορευμένη κ αυτό νομίζω ισχύει κ για τον μικρόκοσμο του κυρίου

συμφωνω απολυτα...μηπως θα απαγορευσει και στα πτηνα να πετουν απο πανω...για να μην του κουτσουλανε;;; αμαν πια με τον καθε ανωμαλο..ας κανει φρουριο τον κηπο του να μην μπαινει ουτε μυρμηγκι μεσα...

Μιλησα με την κοπελα που ασχολειται με αυτα τα θεματα στο Γερακα και μου εδωσε πολυ κουραγιο! Ειναι μια ομαδα πολυ οργανωμενη μου ειπε και ο,τι χρειαστω θα βοηθησουν αμεσως, οποτε ξερω οτι εχω ενα συμμαχο στην περιοχη τουλαχιστον! Γενικα απο οσα εμαθα απο αλλους γειτονες ο συγκεκριμενος μαλλον δε βαζει φολες αλλα βαζει πολλα φυτοφαρμακα στον κηπο του και ποντικοφαρμακο στο γκαζον, με αποτελεσμα καποια γατα πιθανον να δηλητηριαστει απο αυτο...Σε αυτη την περιπτωση δε μπορεις να του πεις τιποτα γιατι η χρηση φυτοφαρμακων και ποντικοφαρμακων δεν ειναι απαγορευμενη...:worry:

Τελικα τι εγινε? Τις εδωσες?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλε γιατι δε βαζεις μεσα τις γατουλες? Τουλαχιστον μεχρι να ηρεμησει ο γειτονας και να γινουν οι καταγγελειες.
Ξερω,οι γατες σου θα χτυπιουνται,θα κλαινε,θα ουρλιαζουν αλλα καποια στιγμη θα συνηθισουν οπως τοσα και τοσα πρωην αδεσποτα που κλειστηκαν σε σπιτι.Ειναι ο μονος τροπος να τις εχεις ασφαλη κοντα σου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν υπάρχει δηλαδή περίπτωση να περιφράξεις τον κήπο σου να μη βγαίνουν παραέξω;

καλε γιατι δε βαζεις μεσα τις γατουλες? Τουλαχιστον μεχρι να ηρεμησει ο γειτονας και να γινουν οι καταγγελειες.
Ξερω,οι γατες σου θα χτυπιουνται,θα κλαινε,θα ουρλιαζουν αλλα καποια στιγμη θα συνηθισουν οπως τοσα και τοσα πρωην αδεσποτα που κλειστηκαν σε σπιτι.Ειναι ο μονος τροπος να τις εχεις ασφαλη κοντα σου.

Δεν υπάρχει δηλαδή περίπτωση να περιφράξεις τον κήπο σου να μη βγαίνουν παραέξω;
Hello kitty που ακριβως μενεις? Δεν ξερω αν μπορουμε να πουμε οδους κλπ εδω αλλα καλα θα ηταν να γνωριζα και καποιον στη γειτονια που ειναι στο mycat...Εγω μενω κοντα στο Σταυρο. Οι γατοι μου ειναι ηδη στειρωμενοι. Τελικα τα πργαματα πανε καλα στο σπιτι και λεμε να τις κρατησουμε και τις 3 εδω, δε μπορω να τις αποχωριστω, ειδικα τα μικρουλια μου που ειναι τοσο τρυφερα μαζι μου, και τον Benny τον αγαπω πολυ αλλα ειναι με τις ωρες του...χαχαχα Ειμαι χαρουμενη σημερα!
Το θεμα ειναι απο περσι τον Απριλη και η κοπελα ειπε οτι θα τα κρατησει.;)

παιδιά το θέμα είναι απο πέρσι τον Απρίλιο
φαντάζομαι πως θα έχει βρεθεί λύση πλέον..

Δώρα ;) μαζί γράφαμε:D

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back