Πρέπει να φύγω!!!

hamster :-)

Νεοφερμένο μέλος

Η hamster :-) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα.
Παιδιά λυπάμαι θέλω να φύγω απο αυτό το φόρουμ ορισμένα πράγματα που δημοσιεύετε είναι πολύ λυπητερά....Μη δώσετε διαστάσεις και σημασία αλλά δεν αντέχω άλλο.Λυπάμαι και καλή συνέχεια!!!

(Παρακαλώ διαγράψτε το λογαριασμο μου)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εεεε??:confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink:

A?:|:|:blink::blink::blink::blink:

Άλλο και τούτο!:blink:Μα γιατί, βρε κοπέλα μου???:confused:

Ίσως το ότι είναι 10 χρονών να έπαιξε κάποιο ρόλο...
Όπως και να έχει, να είσαι καλά.:redface:

με ημερομηνία εγγραφης 12/10/09 κ με 8 ποστ μονο συμμετοχή δεν νομίζω ότι μπορείς να βγάλεις τέτοιο συμπέρασμα ίσως θα έπρεπε να παρακολουθήσεις λίγο περισσότερο το φορουμ για να βγάλεις τα σωστά συμπεράσματα. Τέλος πάντων όμως όπως κ να έχει αφου νιώθεις έτσι ίσως να είναι κ η σωστότερη απόφαση που πήρες. Απλά από περιέργεια κ μόνο θέλω να μας πεις ποια ειναι τα θλιβερά πράγματα που δημοσιεύονται κ τα οποία σε οδήγησαν σε αυτή την απόφαση

Μόνο μια ματιά στις Καταγγελίες και τα βιντεάκια νομίζω είναι αρκετή...να χάσει ένα 10χρονο τον ύπνο του...:|

Μόνο μια ματιά στις Καταγγελίες και τα βιντεάκια νομίζω είναι αρκετή...να χάσει ένα 10χρονο τον ύπνο του...:|

σε αυτο...θα συμφωνησω απολυτα....:)

Παιδιά πρόκειτε για δεκάχρονο παιδί...:hmm:Εδώ εμείς οι ενήλικες δεν αντέχουμε πολλά βιντεάκια και φωτογραφίες , πόσο μάλλον ένα παιδί.:hmm::(
Μικρό μου καλή τύχη και εύχομαι ωσπου να ενηλικιωθείς τα μειωθούν κατά πολύ τα περιστατικά βίας στα ζώα.:hmm::)

Εχετε δίκιο κ συμφωνώ με όλες σας αλλά οι γενιές έχουν αλλάξει.Σίγουρα ένα παιδί 10χρονών δεν έχει την κρίση ενός ενήλικα αλλά έχει την απαιτούμενη κρίση να αλλάξει κανάλι στην τηλεόραση,να κλείσει τα αυτιά του κ να επιλέξει να μη διαβάσει ένα θέμα που ο τίτλος του φανερώνει κάτι άσχημο.Από τη στιγμή που επιλέγει συνειδητά να χρησιμοποιήσει το διαδύκτιο μπορεί απλά να αγνοήσει τα θέματα που του προκαλούν άσχημα συναισθήματα κ να μείνει στην παρέα μας που εκτως αυτών μοιραζόμαστε κ πολλά καλά πράγματα.

Μπορεί απλά, να τα είδε κάποιος γονιός, και να έκρινε "ακατάλληλο" την αντίστοιχη κατηγορία, και για να προστατέψει το παιδί, να του απαγόρευσε γενικά να μπαίνει....

Εμένα κάτι τέτοιο μου κάνει το όλο θέμα... η κοπέλα να τρόμαξε, να μίλησε ή να το είδαν και οι γονείς και να πάρθηκε η όποια απόφαση. Δεν το βλέπω ούτε κακό ούτε τραγικό.

Και εγώ αν ήμουν γονιός ίσως έτσι να έπραττα, και ότι θα ήθελε να με ρωτήσει το παιδί μου για τις γάτες να το λύναμε μαζί...(αν δεν μπορούσα να είμαι μαζί του στο pc, όλη την ώρα....):redface:

Βέβαια σενάρια είναι όλα αυτά και θεωρίες.....

Μπορεί απλά, να τα είδε κάποιος γονιός, και να έκρινε "ακατάλληλο" την αντίστοιχη κατηγορία, και για να προστατέψει το παιδί, να του απαγόρευσε γενικά να μπαίνει....

Εμένα κάτι τέτοιο μου κάνει το όλο θέμα... η κοπέλα να τρόμαξε, να μίλησε ή να το είδαν και οι γονείς και να πάρθηκε η όποια απόφαση. Δεν το βλέπω ούτε κακό ούτε τραγικό.

Και εγώ αν ήμουν γονιός ίσως έτσι να έπραττα, και ότι θα ήθελε να με ρωτήσει το παιδί μου για τις γάτες να το λύναμε μαζί...(αν δεν μπορούσα να είμαι μαζί του στο pc, όλη την ώρα....):redface:
αυτο σκεφτηκα κι εγω...να πω και την αμαρτια μου ουτε εγω μπορω να δω τα βιντεακια, κι αν ενα παιδι εχει την περιεργεια και τα δει και μετα εχει εφιαλτες κτλ, αν ημουν μαμα μπορει να της ελεγα το ιδιο:hmm:

αυτο σκεφτηκα κι εγω...να πω και την αμαρτια μου ουτε εγω μπορω να δω τα βιντεακια, κι αν ενα παιδι εχει την περιεργεια και τα δει και μετα εχει εφιαλτες κτλ, αν ημουν μαμα μπορει να της ελεγα το ιδιο:hmm:

εγω ,για αυτο λεω και το φωναζω οτι δεν πρεπει να τα παιρνει αυτα τα βιντεο ο οποιοσδηποτε...και να τα κανει σημαια....εκτος απο τους εφιαλτες...υπαρχει και κατι χειροτερο...αναισθητοποιηση στην βια με τον καιρο...πληρη απαθεια...ακομα και μιμηση....

σκεφτόμουν..δε μπορεί να μπει μια διακριτική σήμανση σε αυτά τα θέματα δίπλα στον τίτλο που να προειδοποιεί ότι το περιεχόμενο είναι ακατάλληλο για ανηλίκους?
θα μου πεις αν θέλει να το δει ο άλλος αυτό θα τον σταματήσει?αλλά τουλάχιστον θα υπάρχει μια προειδοποίηση κ θα είμαστε καλλυμένοι σαν φορουμ που έχει κ ανήλικα μέλη.

σκεφτόμουν..δε μπορεί να μπει μια διακριτική σήμανση σε αυτά τα θέματα δίπλα στον τίτλο που να προειδοποιεί ότι το περιεχόμενο είναι ακατάλληλο για ανηλίκους?
θα μου πεις αν θέλει να το δει ο άλλος αυτό θα τον σταματήσει?αλλά τουλάχιστον θα υπάρχει μια προειδοποίηση κ θα είμαστε καλλυμένοι σαν φορουμ που έχει κ ανήλικα μέλη.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Βιβή και το έχω σκεφτεί πολλές φορές έτσι.:hmm:
Μήπως υπάρχει η δυνατότητα κάποια θέματα να μην ανοίγουν σε ανήλικα μέλη;;:hmm:Θα έπρεπε βέβαια υποχρεωτικά τότε να δηλώνεται κατά την εγραφή αν είναι ενήλικας ή όχι.:hmm:

συμφωνω..ας μπει υποχρεωτικη συμπληρωση της ηλικιας..και να εχει θεματα κλειδωμενα για ανηλικα..

Στο ιντερνετ η δήλωση της ηλικίας δεν έχει κανένα νόημα. Όπως μπορώ να δηλώσω εγώ 12 χρονών, έτσι μπορεί κι ένα παιδάκι να δηλώσει σαραντάρης.
Επίσης: ποιος θα αποφασίζει ποια θέματα είναι κατάλληλα και ποια όχι; Και με ποια κριτήρια;

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Βιβή και το έχω σκεφτεί πολλές φορές έτσι.:hmm:
Μήπως υπάρχει η δυνατότητα κάποια θέματα να μην ανοίγουν σε ανήλικα μέλη;;:hmm:Θα έπρεπε βέβαια υποχρεωτικά τότε να δηλώνεται κατά την εγραφή αν είναι ενήλικας ή όχι.:hmm:
:hmm::hmm: Δεν νομιζω οτι μπορει καποιος να ειναι σιγουρος για την ηλικια καθε μελους ,αν ειναι η πραγματικη η οχι.Το καλυτερο ειναι να μην ανεβαζουμε βιντεο με θεματα κακομεταχειρησης,κακοποιησης κλπ.Δεν μας βοηθανε πουθενα ουτε μας ευαισθητοποιουν περισσοτερο.Να γινεται ανφορα στο γεγονος,χωρις εικονα,γιατι πιστευω ουτε κι ενας ενηλικας αισθανεται καλα βλεποντας το,:hmm: ποσο μαλλον ενα παιδι. :(

Στο ιντερνετ η δήλωση της ηλικίας δεν έχει κανένα νόημα. Όπως μπορώ να δηλώσω εγώ 12 χρονών, έτσι μπορεί κι ένα παιδάκι να δηλώσει σαραντάρης.
Επίσης: ποιος θα αποφασίζει ποια θέματα είναι κατάλληλα και ποια όχι; Και με ποια κριτήρια;
εγω μιλαω για θεματα που εχει βιντεακια σκληρου περιεχομενου...μπορει ο καθενας να βαλει οποια ηλικια θελει, αλλα πιστευω οτι πολλοι θα βαλουν την πραγματικη τους..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back