irinachou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η irinachou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 126 μηνύματα.
23-05-12
00:48
το γατακι μου γυρω 20 ημερων που φροντιζω εδω και μιαμιση βδομαδα λογω του οτι βρεθηκε ορφανο και μονο στην αρχη δεν εκανε κακακια και οταν το πηγα στην κτηνιατρο του εκανε κλισμα αλλα τωρα κανει συνεχεια εχει πρηστει ο πρωκτος του και τα γεννητικα του οργανα και στα ποδαρακια απο πισω εχουν φυγει οι τριχες (μαλλον λογω των καυστικων του απορριματων που παραγει ολη την ωρα)κλαιει με το που του ανασηκωνεις την ουριτσα. του εβαλα λιγη βαζελινη μπας και βοηθησει..τι αλλο να κανω?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα.
23-05-12
01:48
Απάντηση: Πρήξιμο και ερεθισμός
Θα πρότεινα να το πας σε κάποιον άλλον κτηνίατρο, να του περιγράψεις το πρόβλημα επακριβώς κι εκείνος θα σου πει τι συμβαίνει.
Εύχομαι όλα να πάνε καλά!
Θα πρότεινα να το πας σε κάποιον άλλον κτηνίατρο, να του περιγράψεις το πρόβλημα επακριβώς κι εκείνος θα σου πει τι συμβαίνει.
Εύχομαι όλα να πάνε καλά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα.
23-05-12
17:29
Δεν νομίζω ότι η βαζελίνη μπορεί να βοηθήσει σε τέτοια περίπτωση. Δεν θα σε συμβούλευα να δοκιμάσεις όμως τίποτα άλλο χωρίς την εξειδικευμένη γνωμάτευση κτηνιάτρου γιατί μπορεί να πάθει ζημιά το μικρό. Σίγουρα θα υπάρχει κάποια αλοιφή για τέτοιους ερεθισμούς γι' αυτό καλό θα ήταν να μιλήσεις με κάποιο κτηνίατρο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum