afroditi7
Νεοφερμένο μέλος
Η afroditi7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
25-04-12
18:58
Καλησπέρα. Η γάτα μου έχει γεννήσει εδώ και 15 μέρες περίπου αλλά με προβληματίζει το ένα γατάκι το οποίο είναι αφενός πιο μικρόσωμο από το άλλο και αναρωτιέμαι αν πίνει όσο γάλα πρέπει κ αφετέρου το ότι στην κοιλίτσα του εκεί που κόπηκε ο ομφάλιος λώρος έχει πρηστεί και έχει κάνει κάτι σαν φούσκα κ στενοχωριέμαι γιατί δεν ξέρω τι μπορεί να είναι. Ξέρει κανείς κάτι?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
25-04-12
19:45
Απάντηση: SOS !!! Τι μπορεί να είναι αυτό που έχει το γατάκι μου ;;!!
Kαλησπερα,το γατακι πρεπει να το δει γιατρος,το οτι εχει μαζεψει υγρο στην περιοχη του λωρου δεν ειναι καλο.Καλεσε εναν κτηνιατρο να ερθει να τα δει στο σπιτι.
Kαλησπερα,το γατακι πρεπει να το δει γιατρος,το οτι εχει μαζεψει υγρο στην περιοχη του λωρου δεν ειναι καλο.Καλεσε εναν κτηνιατρο να ερθει να τα δει στο σπιτι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool