cloud
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα.
17-06-07
19:14
Γεια σας 
Ο γάτος μου ο Φρίξος έχει περιοδοντίτιδα με αποτέλεσμα να του χαλάνε μερικά δοντάκια και έχει ήδη κάνει εξαγωγή σε τρία
(Όμως με τακτικό καθαρισμό στον κτηνίατρο μάλλον δεν θα προλάβουν να χαλάσουν άλλα).
Χτες το βράδυ που γύρισα σπίτι τον είδα και είχε ένα μεγάλο πρήξιμο (στο μέγεθος ενός καρυδιού) στο μάγουλό του και λίγο χαμηλότερα (λίγο πιο πάνω από το λουράκι του ας πούμε).
Δεν δείχνει να τον πονάει ιδιαίτερα, μιας και με άφησε να το ακουμπήσω - όπου είδα ότι είναι συμπαγές και σκληρό, δε ζουλιέται - και κατά τ'άλλα είναι μια χαρά: Τρώει, κοιμάται, γλείφεται, τρίβεται κλπ.
Εν τω μεταξύ το πρήξιμο είναι από τη μεριά που είχε βγάλει τα 2 δόντια, την πιο ευπαθή δηλαδή.
Σκέφτομαι αν δεν έχει υποχωρήσει αισθητά μέχρι αύριο το πρωί να τον πάω στον κτηνίατρο. Λέω να μην τον ενοχλώ κυριακάτικα, δε μου φαίνεται κάτι επείγον..
Έχω προσπαθήσει να του ανοίξω το στόμα για να το δω και από μέσα, αλλά δυστυχώς δεν κάθεται με τίποτα - αναμενόμενο.
Πόσο να ανησυχήσω???

Ο γάτος μου ο Φρίξος έχει περιοδοντίτιδα με αποτέλεσμα να του χαλάνε μερικά δοντάκια και έχει ήδη κάνει εξαγωγή σε τρία
(Όμως με τακτικό καθαρισμό στον κτηνίατρο μάλλον δεν θα προλάβουν να χαλάσουν άλλα).Χτες το βράδυ που γύρισα σπίτι τον είδα και είχε ένα μεγάλο πρήξιμο (στο μέγεθος ενός καρυδιού) στο μάγουλό του και λίγο χαμηλότερα (λίγο πιο πάνω από το λουράκι του ας πούμε).
Δεν δείχνει να τον πονάει ιδιαίτερα, μιας και με άφησε να το ακουμπήσω - όπου είδα ότι είναι συμπαγές και σκληρό, δε ζουλιέται - και κατά τ'άλλα είναι μια χαρά: Τρώει, κοιμάται, γλείφεται, τρίβεται κλπ.
Εν τω μεταξύ το πρήξιμο είναι από τη μεριά που είχε βγάλει τα 2 δόντια, την πιο ευπαθή δηλαδή.
Σκέφτομαι αν δεν έχει υποχωρήσει αισθητά μέχρι αύριο το πρωί να τον πάω στον κτηνίατρο. Λέω να μην τον ενοχλώ κυριακάτικα, δε μου φαίνεται κάτι επείγον..
Έχω προσπαθήσει να του ανοίξω το στόμα για να το δω και από μέσα, αλλά δυστυχώς δεν κάθεται με τίποτα - αναμενόμενο.
Πόσο να ανησυχήσω???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα.
17-06-07
19:33
Το πιθανότερο είναι να έχει κάνει απόστημα και να χρειαστεί αντιβιώση. Είχα πάθει το ίδιο όταν είχα βγάλει τους φρονιμήτες.
Καλύτερα να τον πας στο γιατρό αύριο να τον δει.
Καλύτερα να τον πας στο γιατρό αύριο να τον δει.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cloud
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα.
17-06-07
19:52
Θα τον πάω αύριο πρωί ή απόγευμα στον κτηνίατρο (όποτε έχω διαθέσιμο σωφέρ
)
Αυτό σκέφτομαι κι εγώ Ασπασία, για κάτι τέτοιο μοιάζει
Το μωρό μου, ελπίζω μόνο να μην πονάει
)Αυτό σκέφτομαι κι εγώ Ασπασία, για κάτι τέτοιο μοιάζει

Το μωρό μου, ελπίζω μόνο να μην πονάει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cloud
Εκκολαπτόμενο μέλος
19-06-07
01:03
Γεια 
Λοιπόν τελικά πήγα σήμερα το απόγευμα τον Φριξούλη στον κτηνίατρο. Είχε απόστημα με πύον, το οποίο είχε αποκτήσει από καβγά
Τέλος πάντων, τον νάρκωσε και το άδειασε και όλα ΟΚ (μου είπε μάλιστα ότι τα δοντάκια του που είχαν πρόβλημα είναι πολύ καλά).
Τώρα αναρρώνει από τη νάρκωση..
Έχει μείνει και πληγούλα και για δύο μέρες δεν κάνει να βγει καθόλου έξω

Λοιπόν τελικά πήγα σήμερα το απόγευμα τον Φριξούλη στον κτηνίατρο. Είχε απόστημα με πύον, το οποίο είχε αποκτήσει από καβγά
Τέλος πάντων, τον νάρκωσε και το άδειασε και όλα ΟΚ (μου είπε μάλιστα ότι τα δοντάκια του που είχαν πρόβλημα είναι πολύ καλά).
Τώρα αναρρώνει από τη νάρκωση..
Έχει μείνει και πληγούλα και για δύο μέρες δεν κάνει να βγει καθόλου έξω

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum