Πρησμένοι μαστοί

Alkisti_V

Νεοφερμένο μέλος

Η Alkisti_V αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα.
Καλημέρα σε όλους!

Θα ήθελα τη γνώμη σας (ή τις εμπειρίες σας) για το εξής:

Πριν από δυόμιση μήνες έκανα στη Σεμέλη μου στείρωση. Όλα πήγαν πολύ καλά, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Η μικρή μου επανήλθε πλήρως από την δεύτερη κιόλας ημέρα της επιστροφής της στο σπίτι.

Όπως συμβαίνει συχνά μετά τη στείρωση, η μικρή μου άρχισε να βάζει βάρος. Όταν κάναμε την επέμβαση ήταν 6μιση μηνών και έτσι δεν αλλάξαμε από την Kitten στη Light καθώς ακόμη ο οργανισμός της αναπτυσσόταν.

Πριν από μερικές ημέρες παρατήρησα πως γύρω από την τομή της είχε αρχίσει να πρήζεται. Υπέθεσα λοιπόν πως είτε ήταν περιττό βάρος είτε το εξόγκωμα που πολλές φορές δημιουργείται μετά τη στείρωση. Την πήγα λοιπόν στο γιατρό ο οποίος μου συνέστησε να αλλάξουμε σιγά σιγά την τροφή σε Light καθώς όντως είχε πάρει ένα κιλό από την επέμβαση και μετά.
Όσον αφορά στο πρήξιμο, μου είπε πως η τομή της ήταν άψογη και πως το εξόγκωμα είναι πρησμένος μαστός.
Μάλιστα είπε πως η υφή του δεν εμπνέει ανησυχία και πως με τη νέα της δίαιτα και με τη σταθεροποίηση στο σωστό της βάρος, ο μαστός σιγά σιγά θα ξεπρηστεί. Βέβαια, μου είπε να το παρακολουθώ και εγώ.

Ήθελα λοιπόν να σας ρωτήσω εάν σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο και ποια ήταν η εξέλιξή του.
Σας ευχαριστώ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back