Πρησμένο μάγουλο

τονια

Νεοφερμένο μέλος

Η τονια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βούλα (Αττική). Έχει γράψει 49 μηνύματα.
εχω μια γατουλα αδεσποτη εξω απο το σπιτι που ταιζω.εδω και 2 μερες παρατηρησα οτι το μαγουλο της ειναι πρησμενο.τη να ειναι?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εχω μια γατουλα αδεσποτη εξω απο το σπιτι που ταιζω.εδω και 2 μερες παρατηρησα οτι το μαγουλο της ειναι πρησμενο.τη να ειναι?

Πολλά,
Σπασμένο δόντι, σάπιο δόντι, πληγή απο μέσα, απόστημα κλπ κλπ..
Θα ήταν καλό να την δεί γιατρός, αλλιώς μάλλον θα σπάσει μόνο του και θα χρειαστεί αντιβίωση... :/: Ή μπορεί να μην σπάσει και να κάνει μόλυνση...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα συμφωνήσω με την Julia, πιθανών να χρειάζεται αντιβίωση αν πρόκειται για φλεγμονή.:hmm:
Το καλύτερο θα ήταν να την έβλεπε άμεσα κτηνίατρος.:hmm:
Πιάνεται εύκολα η αδεσποτούλα; :hmm:

θα προσπαθησω να το πιασω δεν πιανετε ευκολα.

Το πιο πιθανο ειναι να ειναι αποστημα απο τσακωμο και αν θελει αντιβιωση, αμα πιανεται και το πας στον κτηνιατρο μπορει αν το καθαρισει κιολας για αν κλεισει πιο γρηγορα:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back