Πρησμένο μαγουλάκι

alkulina

Νεοφερμένο μέλος

Η alkulina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα.
Καλησπερα! Πριν καμια ωρα περιπου, παρατηρησα οτι το ενα μαγουλακι της γατουλας μου, στην πανω σιαγονα ειναι πρισμενο...Μεχρι αργα το απογευμα ηταν μια χαρα. Το πιεσα λιγακι, ειναι σκληρο και δε φανηκε να ποναει, κι εχει ορεξει να φαει. Απλα καθεται πολυ ηρεμη κι αυτο ειναι λιγο παραξενο για αυτη:hmm:, κι ειναι λιγο παραμορφωμενο το μουτρακι της. Κοιταξα μεσα στο στομα της,οσο γινοταν , αλλα δεν ειδα καμια πληγη. Κατι παρομοιο ειχα παθει το ενα σκυλακι μου πριν χρονια οταν ειχε φαει φραουλες , και πηρε κορτιζονη. Μπορει να ειναι κι αυτο αλλεργια η κατι αλλο ? Τι με συμβουλευεται να κανω???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν ξερω καθολου, αλλα μια φωτο ισως βοηθουσε....αν την δει ο γιατρος του φορουμ ισως σε βοηθησει;)
περαστικα πολλα;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν θελω να παιξω το γιατρο, απλως παλια , μια γατα που ειχα και τσακονωτουσαν με αλλες γατες το ειχε παθει.Μηπως η δικη σου παει εξω και εφαγε καμια νυχια . Πολλες φορες παθαινουν αποστημα (δεν ειμαι σιγουρη για την λεξη) απο νυχι φυσικα βρομικο . Ο δικος μου το ειχε παθει μια στο μαγουλο, μια στο αυτι και αλλη μια στο λαιμο, εκει χρειαστηκε μετα ραματα, στην αρχη ηταν σκληρο, φουσκωσε απο πιον και μετα ανοιξε .

Δεν ξερω... Παντως τωρα που γυρισα, ειδα οτι εχει ξεπριστει τελειως. Μεχρι στιγμης δεν απομακρυνεται απο την αυλη και δεν ερχεται σε επαφη με αλλες γατες, παρα μονο με το αδερφακι της, αλλα αν ηταν γρατζουνια κατι δε θα φαινοταν κι στη γουνα της? Ελπιζω να μην ξαναπριστει...

Καλησπερα! Πριν καμια ωρα περιπου, παρατηρησα οτι το ενα μαγουλακι της γατουλας μου, στην πανω σιαγονα ειναι πρισμενο...Μεχρι αργα το απογευμα ηταν μια χαρα. Το πιεσα λιγακι, ειναι σκληρο και δε φανηκε να ποναει, κι εχει ορεξει να φαει. Απλα καθεται πολυ ηρεμη κι αυτο ειναι λιγο παραξενο για αυτη:hmm:, κι ειναι λιγο παραμορφωμενο το μουτρακι της. Κοιταξα μεσα στο στομα της,οσο γινοταν , αλλα δεν ειδα καμια πληγη. Κατι παρομοιο ειχα παθει το ενα σκυλακι μου πριν χρονια οταν ειχε φαει φραουλες , και πηρε κορτιζονη. Μπορει να ειναι κι αυτο αλλεργια η κατι αλλο ? Τι με συμβουλευεται να κανω???
πολλά μπορεί να είναι γι αυτό θα ήταν καλύτερο να πάρεις τηλέφωνο τον κτηνίατρο που την παρακολουθεί κ να του εξηγήσεις την κατάσταση για να σε καθοδηγήσει αυτός. Αυτό νομίζω ότι θα ήταν το καλύτερο

Δεν ξερω... Παντως τωρα που γυρισα, ειδα οτι εχει ξεπριστει τελειως. Μεχρι στιγμης δεν απομακρυνεται απο την αυλη και δεν ερχεται σε επαφη με αλλες γατες, παρα μονο με το αδερφακι της, αλλα αν ηταν γρατζουνια κατι δε θα φαινοταν κι στη γουνα της? Ελπιζω να μην ξαναπριστει...
Αυτό με το απόστημα το΄χε πάθει και η δικιά μου,και γρατσουνιά δεν φαινόταν μέσα σε τόση γούνα.Αλλά αφου λες ότι έχει ξεπρηστεί μάλλον δεν θα΄ναι τίποτα.. Μήπως τον τσίμπησε κάτι;Την δικιά μου την είχε τσιμπήσει μέλισσα στο πόδι και είχε πρηστεί για κάνα δυο ώρες.Παρακολούθησε το και βλέπεις.

Ο κτηνιατρος ειναι διακοπες μεχρι τελος του μηνα.... Γενικα ομως δεν εμπιστευομαι ευκολα καποιον αλλο... Εχω περασει πολλα και με αλλα ζωακια κι κατεληξα σε αυτον συγκεκριμενα. Ευχαριστω παντως...:) Το παρακολουθω συνεχεια, αφου τωρα οταν την κοιταω σκυβει το κεφαλακι της να μην αρχισω να της τραβαω το μαγουλο, και να κοιταω μεσα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back