Πρησμένο πέλμα και κουτσαίνει

nikik

Νεοφερμένο μέλος

Η nikik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Παιδιά καλησπέρα σας,γράφω γιατί έχω έναν γάτο (ημιαδέσποτο),ο οποίος μου ήρθε απο εχθές και κουτσαίνει-προστατεύει το δεξί του πελματάκι,σήμερα που με άφησε να τον κοιτάξω είδα οτι είναι αρκετά πρησμένο το πέλμα μόνο,δεν είδα φανερές αμυχές,και το έχει σηκωμένο όταν περπατάει.Το ψηλάφισα λίγο κ για πιθανό σπάσιμο,βλέπω απλά οτι προστατεύει το πέλμα το οποίο έχει πρηστεί,αλλα κ όταν το πίεσα λίγο δεν φώναξε.

Μήπως γνωρίζετε εφημερεύοντα-διανυκτερεύοντα κτηνιατρεία σε βόρεια προάστια?Μένω Νεα Ερυθραία συγκεκριμένα.Υπάρχει περίπτωση να βρω κάτι τώρα?

Να περιμένω ως το πρωι?Φοβάμαι,γιατί δυστυχως έχει περάσει διάφορα αυτό το γατί κ είχαμε τρεξίματα,την προηγούμενη φορά μου ήρθε με απόστημα στη βάση της ουράς κ αναγκαστικά πέρασαν 2 3 μέρες γιατί δεν τον έβρισκα κ δεν με άφηνε να τον βάλω στο κλουβάκι,κ όταν πήγαμε είχε γίνει τόσο μεγάλη ζημιά που την κόψαμε.:(
Καμιά βοήθεια γιατί τα έχω παίξει?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ρίξε μια ματιά εδώ: Λίστα κτηνιάτρων

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστώ για την ανταπόκριση...
Βρήκα πριν τηλέφωνο κτηνιάτρου και ρώτησα,μου είπε οτι έτσι κ αλλιώς θέλει νάρκωση για να εξεταστεί,οπότε καλύτερα να πάμε άυριο....του έδωσα κ αντιβίωση όπως μου πρότεινε για την ώρα,κάπως μπακαλίστικα βέβαια,αλλα ελπίζω να βοηθήσει για αρχή...

γατος που φευγει και γυριζει οποτε θελει ειναι αδεσποτο...απλα εσυ του προσφερεις αγαπη και φροντιδα....κατα τα αλλα καποια μερα πιθανων να μην γυρισει!!:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back