20-04-12
22:17
Παιδιά καλησπέρα σας,γράφω γιατί έχω έναν γάτο (ημιαδέσποτο),ο οποίος μου ήρθε απο εχθές και κουτσαίνει-προστατεύει το δεξί του πελματάκι,σήμερα που με άφησε να τον κοιτάξω είδα οτι είναι αρκετά πρησμένο το πέλμα μόνο,δεν είδα φανερές αμυχές,και το έχει σηκωμένο όταν περπατάει.Το ψηλάφισα λίγο κ για πιθανό σπάσιμο,βλέπω απλά οτι προστατεύει το πέλμα το οποίο έχει πρηστεί,αλλα κ όταν το πίεσα λίγο δεν φώναξε.
Μήπως γνωρίζετε εφημερεύοντα-διανυκτερεύοντα κτηνιατρεία σε βόρεια προάστια?Μένω Νεα Ερυθραία συγκεκριμένα.Υπάρχει περίπτωση να βρω κάτι τώρα?
Να περιμένω ως το πρωι?Φοβάμαι,γιατί δυστυχως έχει περάσει διάφορα αυτό το γατί κ είχαμε τρεξίματα,την προηγούμενη φορά μου ήρθε με απόστημα στη βάση της ουράς κ αναγκαστικά πέρασαν 2 3 μέρες γιατί δεν τον έβρισκα κ δεν με άφηνε να τον βάλω στο κλουβάκι,κ όταν πήγαμε είχε γίνει τόσο μεγάλη ζημιά που την κόψαμε.
Καμιά βοήθεια γιατί τα έχω παίξει?
Μήπως γνωρίζετε εφημερεύοντα-διανυκτερεύοντα κτηνιατρεία σε βόρεια προάστια?Μένω Νεα Ερυθραία συγκεκριμένα.Υπάρχει περίπτωση να βρω κάτι τώρα?
Να περιμένω ως το πρωι?Φοβάμαι,γιατί δυστυχως έχει περάσει διάφορα αυτό το γατί κ είχαμε τρεξίματα,την προηγούμενη φορά μου ήρθε με απόστημα στη βάση της ουράς κ αναγκαστικά πέρασαν 2 3 μέρες γιατί δεν τον έβρισκα κ δεν με άφηνε να τον βάλω στο κλουβάκι,κ όταν πήγαμε είχε γίνει τόσο μεγάλη ζημιά που την κόψαμε.

Καμιά βοήθεια γιατί τα έχω παίξει?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα.
20-04-12
22:26
Ρίξε μια ματιά εδώ: Λίστα κτηνιάτρων
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
20-04-12
23:01
Ευχαριστώ για την ανταπόκριση...
Βρήκα πριν τηλέφωνο κτηνιάτρου και ρώτησα,μου είπε οτι έτσι κ αλλιώς θέλει νάρκωση για να εξεταστεί,οπότε καλύτερα να πάμε άυριο....του έδωσα κ αντιβίωση όπως μου πρότεινε για την ώρα,κάπως μπακαλίστικα βέβαια,αλλα ελπίζω να βοηθήσει για αρχή...
Βρήκα πριν τηλέφωνο κτηνιάτρου και ρώτησα,μου είπε οτι έτσι κ αλλιώς θέλει νάρκωση για να εξεταστεί,οπότε καλύτερα να πάμε άυριο....του έδωσα κ αντιβίωση όπως μου πρότεινε για την ώρα,κάπως μπακαλίστικα βέβαια,αλλα ελπίζω να βοηθήσει για αρχή...
gandalfthegrey
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 127 μηνύματα.
21-04-12
00:35
γατος που φευγει και γυριζει οποτε θελει ειναι αδεσποτο...απλα εσυ του προσφερεις αγαπη και φροντιδα....κατα τα αλλα καποια μερα πιθανων να μην γυρισει!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum