Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα.
16-06-12
11:57
γεια σε ολους! μπορει εγω για την ωρα να μην εχω γατα αλλα οι ''γατομπελαδες'' δεν σταματουν! Η κολλητη μου χρειαζεται την βοηθεια σας! η γατουλα της η Βritta ειναι 3 χρονων και παρολη την μεγαλη προσπαθεια που καταβαλει η φιλη μου με 1000 τροπους η γατουλα δεν εχει καταφερει να συλλαβει! πριν παει την μικρη στον κτηνιατρο που ζητησε την γνωμη μου δεν ηξερα τι να της πω κι ετσι εγραψα το προβλημα εδω. Μπορειτε να βοηθεισετε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pasiphae
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα.
16-06-12
12:03
Απάντηση: προβλήματα συλληψης!
Αγάπη μου αν η φίλη σου δεν είναι νόμιμη κι εγκεκριμμένη εκτροφέας δε βρίσκω κανένα λόγο να επιμείνει ώστε η γατούλα της να συλλάβει
Ειδικά με το τεράστιο πρόβλημα που υπάρχει με τα αδέσποτα γατάκια που βρίσκουν συνήθως τραγικό θάνατο
Αν θέλει να μεγαλώσει ένα μωρογατάκι ας αποτανθεί σε κάποια φιλοζωική ομάδα που υπάρχουν ένα σωρό μωράκια που περιμένουν να βρουν σπίτι
Αγάπη μου αν η φίλη σου δεν είναι νόμιμη κι εγκεκριμμένη εκτροφέας δε βρίσκω κανένα λόγο να επιμείνει ώστε η γατούλα της να συλλάβει

Ειδικά με το τεράστιο πρόβλημα που υπάρχει με τα αδέσποτα γατάκια που βρίσκουν συνήθως τραγικό θάνατο

Αν θέλει να μεγαλώσει ένα μωρογατάκι ας αποτανθεί σε κάποια φιλοζωική ομάδα που υπάρχουν ένα σωρό μωράκια που περιμένουν να βρουν σπίτι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα.
16-06-12
12:06
Αν θέλει να μεγαλώσει ένα μωρογατάκι ας αποτανθεί σε κάποια φιλοζωική ομάδα που υπάρχουν ένα σωρό μωράκια που περιμένουν να βρουν σπίτι![]()
αυτο της λεω αλλα αυτη θελει ντε και καλα γατακια απο την δικη της γατα δεν ξερω τι κολλημα εχει φαει!
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
16-06-12
12:37
Ο κτηνιατρος μονο μπορει να ξερει...Ζευγαρωνει κανονικα;Μηπως υπαρχει καποιο ανατομικο προβλημα;Εξετασεις για διαφορες ασθενειες εχει κανει;Παντως οντως κι εγω θα ελεγα αφου δεν εχει γνωσεις πανω στο θεμα να τη στειρωνε τη γατουλα.Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
16-06-12
12:48
Ο κτηνιατρος μονο μπορει να ξερει...Ζευγαρωνει κανονικα;Μηπως υπαρχει καποιο ανατομικο προβλημα;Εξετασεις για διαφορες ασθενειες εχει κανει;Παντως οντως κι εγω θα ελεγα αφου δεν εχει γνωσεις πανω στο θεμα να τη στειρωνε τη γατουλα.Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα.
ναι ζευγαρωνει κανονικα! τωρα για το αν εχει κανει αλλες και πολλες εξετασεις δεν γνωριζω διοτι η Britta δεν ειναι δικη μου γατουλα! απλος η κολλητη μου δεν ειναι μελος στο site οπως ειπα και πανω ζητησε την γνωμη μου εγω δεν ηξερα διοτι με την Ζιζα μου δεν ειχα αντιμετωπισει καποιο τετοιο προβλημα οσο καιρο ζουσε.... οποτε...
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
16-06-12
13:29
Οπως σου ειπα,χωρις να ξερουμε τιποτε αλλο απο αποψης εξετασεων κτλ. δε μπορουμε να "μαντεψουμε" κατι,μπορει να ειναι οτιδηποτε,απο ανατομικο προβλημα,θεμα υγειας,ορμονων,έως κάτι πολύ απλό όπως άπειρος αρσενικός.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα.
16-06-12
23:00
πρέπει να γίνουν εξετάσεις... ξεκινώντας με εξέταση για ορμόνες...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum