Προβλήματα υγείας

marso

Νεοφερμένο μέλος

Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα.
Ανοίγω το συγκεκριμένο θέμα χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας. Απλά σαν συμβουλή σε όλους εσάς. Γιατί για μένα όχι μόνο το πάθημα έγινε μάθημα, αλλά πρέπει τώρα να ζω με τις συνέπειες....

Επειδή έχω ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ και εγώ και η γάτα μου με κτηνιάτρους, απλά θέλω να σας μεταφέρω αυτό που μου είπε ο τελευταίος κτηνίατρος που πήγα την Τζίνι μου.

ΌΤΙ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ, ΟΤΙ ΛΑΘΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ, ΟΛΑ ΔΙΟΡΘΩΝΟΝΤΑΙ!

Μου το είπε συγκεκριμένα γιατί η Τζίνι είχε στειρωθεί λάθος (ωοθήκες και μήτρα είχαν μείνει) και σε δυο κτηνιάτρους που είχαμε ρωτήσει μας είχαν πει ότι είναι αδύνατο να γίνει εγχείρηση να αφαιρεθούν γιατί δεν βρίσκονται. Ο τέταρτος (και τελευταίος) τι παραπάνω είχε και τις βρήκε????? Μόρφωση? Εμπειρία? Τσίπα??? Τώρα είναι πολύ αργά. Ακολουθήστε αυτή τη συμβουλή. Και πάντα δεύτερη και τρίτη και τέταρτη γνώμη! Όσες χρειάζονται για να είστε 100% σίγουροι ότι έχετε κάνει το σωστό. Αλλιώς το μετά είναι μια πολύ επώδυνη ψυχολογικά κατάσταση.

υ.γ.: συγνώμη για την υπογράμμιση και το bold αλλά ήθελα να το τονίσω όσο μπορούσα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back