athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Ομπάμα έχει να επιδείξει μόνο καλές προθέσεις.......και υποσχέσεις για ένα κόσμο ειρηνικό......Ομως υπάρχει ο πόλεμος στο Αφγανιστάν, υπάρχει ο πόλεμος στο Ιράκ...και η Νορβηγική επιτροπή Νόμπελ αποφασίζει να βραβεύσει τον Ομπάμα. Τελικά πιά είναι η σκοπιμότητα αυτού του βραβείου και ποιός είναι τελικά ο ρόλος του στο στερέωμα των διεθνών σχέσεων;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ο Ομπάμα είναι ο τρίτος πρόεδρος των Η.Π.Α, που βραβεύεται με το Νόμπελ Ειρήνης και είναι εν ενεργεία πρόεδρος. Οι δύο όμως προγενέστεροι, είχαν να επιδείξουν και έργο. Ο ένας είναι ο Ρούσβελτ, ο μεσολαβητής για τον τερματισμό του Ιαπωνο -ρωσικού πολέμου και ο δεύτερος - δεν θυμάμαι το όνομά του- είναι αυτός που είχε την ιδέα της δημιουργίας του σημερινού Ο.Η.Ε.
Ο Ομπάμα έχει να επιδείξει μόνο καλές προθέσεις.......και υποσχέσεις για ένα κόσμο ειρηνικό......Ομως υπάρχει ο πόλεμος στο Αφγανιστάν, υπάρχει ο πόλεμος στο Ιράκ...και η Νορβηγική επιτροπή Νόμπελ αποφασίζει να βραβεύσει τον Ομπάμα. Τελικά πιά είναι η σκοπιμότητα αυτού του βραβείου και ποιός είναι τελικά ο ρόλος του στο στερέωμα των διεθνών σχέσεων;
Ελα μου ντε..........καλα....αυτο με την.προκαταβολικη βραβευση του Ομπαμα.......ηταν...συγκλονιστικο...αφου να φανταστεις εμεινε καγκελο...και ο ιδιος ο Ομπαμα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Η αλήθεια είναι ότι τον έπιασαν στην κυριολεξία στον ύπνο. Δεν θέλησαν να τον ξυπνήσουν και έτσι του το είπαν το πρωίΕλα μου ντε..........καλα....αυτο με την.προκαταβολικη βραβευση του Ομπαμα.......ηταν...συγκλονιστικο...αφου να φανταστεις εμεινε καγκελο...και ο ιδιος ο Ομπαμα...![]()

Βέβαια, υπάρχει και μια σημαντική διακήρυξη του Ομπάμα για ένα κόσμο απαλλαγμένο από τα πυρηνικά. Αλλά πιστεύω ότι αυτός ο στόχος είναι πολύ δύσκολος όσο υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά στον υπολογισμό του δυνητικού κινδύνου από τα πυρηνικά που έχουν διασπαρθεί σ' ολόκληρο τον κόσμο. Δεν ξέρω τι να πώ......
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Ελα μου ντε..........καλα....αυτο με την.προκαταβολικη βραβευση του Ομπαμα.......ηταν...συγκλονιστικο...αφου να φανταστεις εμεινε καγκελο...και ο ιδιος ο Ομπαμα...![]()
Θα συμφωνήσω μαζί σου Πουπουλίνα(
) και εμένα μου έκανε εντύπωση
προκαταβολική βράβευση
....Περιμένετε να κάνει κάτι για την ειρήνη και τον βραβεύετε μετά.
Ναι και εγώ άκουσα ότι όταν τον ξύπνησε το τηλεφώνημα για την βράβευση του(κοιμόταν λόγω διαφοράς ώρας) δεν το πίστευε ούτε ο ίδιος...μάλλον θα νόμιζε ότι του κάνουν φάρσα!

athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Και μαζί σου ελπίζει και ο κόσμος ολόκληροςΕλπιζω να αποδειξει στο μελλον οτι του αξιζει...
Δίνονται υποσχέσεις και γίνεται απόπειρα να γκρεμιστεί το τείχος της δυσπιστίας με το οποίο είχε περιχαρακώσει τις Η.Π.Α ο Μπούς ο νεότερος.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum