Προληπτικές εξετάσεις;

Kate10

Νεοφερμένο μέλος

Η Kate10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα.
Καλησπέρα σας,

ήθελα να σας ρωτήσω ποιες προληπτικές εξετάσεις πρέπει να κάνουν τα αγαπημένα μας γατάκια.

Εδώ και κάτι μήνες μετακόμισα και τα 4 γατιά μου είναι συνεχώς μέσα στο σπίτι άντε και σε ένα μπαλκονάκι που τους έχω παραχωρήσει (στο οποίο δεν έχει πρόσβαση άλλο ζώο (4ος όροφος!!! μην φοβάστε είναι περιφραγμένο τέλεια!). Τώρα πια δεν βγαίνουν σε αυλές κλπ και σκέφτομαι να αραιώσω τα εμβόλια τους. Αυτό γιατί έχω διαβάσει ότι η διάρκεια τους(π.χ. το τριπλο) διαφέρει και δεν είναι ενός έτους αλλά μπορεί και παραπάνω καθώς και γιατί δεν θέλω να τα επιβαρύνω αν δεν υπάρχει λόγος. Αποπαρασίτωση εξωτερική σκέφτομαι να κάνω 2-3 φορές το χρόνο (και όχι μηνιαία) όπως και εσωτερική, καθώς το περιβάλλον που ζουν είναι απόλυτα καθαρό.

Το θέμα είναι όμως να μην αραιώσουν και οι επισκέψεις στον κτηνίατρο!!! Ποιες προληπτικές εξετάσεις πρέπει να γίνονται και κάθε πότε? Τα γατάκια μου σε λίγο κλείνουν τα 3 κι επειδή διαβάζω για διάφορα προβλήματα με συκώτια, ουρολοιμώξεις, πετρούλες κλπ θέλω να προλάβω όσο γίνεται καταστάσεις.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back