Dimiris_LD
Νεοφερμένο μέλος
Για μενα εχω να πω 2 λεξεις: ΤΑ ΣΚΑΤΩΣΑ!!!! αχαχαχαχαχαχαχ
συνολο περασμενων μαθηματων: 2 απο 7
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

Γιατι ετσι; Πως τα καταφερες και δεν τα πηγες καλα; 4 ετη πανεπιστημιο και κοπηκα σε 4 μαθηματα (και αυτα στο 3ο ετος επειδη ο διπλανος ο μλκς ειχε κοριους και ερχονταν σε μας και δεν μπορουσα να κοιμηθω τα βραδια με αποτελεσμα να ειμαι καθημερινα για 8 μηνες με 3-4 ωρες υπνο τη μερα) και εσυ καταφερες να κοπεις σε 5 μαθηματα στο 1ο σου ετος;

Επισης δεν θα γελουσα στη θεση σου γιατι δεν ειναι κατορθωμα να κοβεσαι. Εγω οταν ειχα κοπει εκλαιγα 2 μερες. Στην θεση σου παντως θα ανησυχουσα γιατι αν αρχισεις να κοβεσαι σε τοσα μαθηματα απο το 1ο ετος, τι θα κανεις στο 3ο που συνηθως εκει αρχιζουν τα δυσκολα; Κατσε και διαβασε, 4 χρονια ειναι θα περασουν αμεσως.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit
Επιφανές μέλος
Να κλάψει επειδή κόπηκε;;;
Παιδιά δεν είμαστε emo!!! Χαλαρώστε λίγο.. Είναι όμορφη η ζωή. Κι ας σου μείνουν μαθήματα.. Θα διαβάσεις και θα τα περάσεις.. Κι εγώ χρωστάω αλλά δεν ανησυχώ, έχω πολλή όρεξη να προσπαθήσω το Σεπτέμβρη και σίγουρα πολύ πιο σοβαρά προβλήματα που μπορεί να με κάνουν να κλάψω από το να κοπώ σε μερικά μαθήματα.
Δεν είναι κάτι μη αναστρέψιμο...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
ηρω ελλαδα σπουδασες η καναδα?
εχει διαφορα γι αυτο....
εγω δημητρη στο πρωτο ετος περασα μονο 1

αρα...υπαρχουν και χειροτερα
αννα τι σπουδαζεις?
MissKit
Επιφανές μέλος
Αφροδίτη αυτό πως το έκανες; Ήταν δύσκολα και δε διάβασες;Δασκάλα σπουδάζω

Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
μπα...εκανα φοιτιτικη ντολτσε βιτα

δασκαλα???τυχερουλα

MissKit
Επιφανές μέλος
Το ήθελα από πολύ μικρή, μου άρεσε πάρα πολύ και στην 3η γυμνασίου αποφάσισα πως θα το προσπαθήσω.. Μου βγήκε λίγο ζόρικο στην πορεία λόγω βάσεων αλλά τα κατάφερα τελικά

Dimiris_LD
Νεοφερμένο μέλος
Μας ειπαν το πανεπιστημιο θα μας εκανε ανθρωπους...ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΕΚΡΙΔΕΣ μασ εκανε αχαχαχαχαχαχαχαχαχ
Liakopaido
Νεοφερμένο μέλος
Δημήτρη πίνεις;

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Hlianna
Διάσημο μέλος
Να κλάψει επειδή κόπηκε;;;Παιδιά δεν είμαστε emo!!! Χαλαρώστε λίγο.. Είναι όμορφη η ζωή. Κι ας σου μείνουν μαθήματα.. Θα διαβάσεις και θα τα περάσεις.. Κι εγώ χρωστάω αλλά δεν ανησυχώ, έχω πολλή όρεξη να προσπαθήσω το Σεπτέμβρη και σίγουρα πολύ πιο σοβαρά προβλήματα που μπορεί να με κάνουν να κλάψω από το να κοπώ σε μερικά μαθήματα.
Δεν είναι κάτι μη αναστρέψιμο...
επισης να πω οτι αρκετα αγχωθηκαμε με το θεμα τον πανελληνιων
προτιμω να αγχωνομαι λιγοτερο παρα καθε εξαμηνο να αγχωνομαι για να περναω μαθηματα..ειναι πολυ χειροτερα..και λογικο ν α υπαρχει μια σχετικη χαλαρωση απο την δυσκολη περιοδο ποθ περασαμε..εγω παντως εχω πει οτι δεν θα αγχωνομαι και οτι κανω καθε φορα..ελπιζω να το εφαρμοσω κι ολας
Dimiris_LD
Νεοφερμένο μέλος
Τι ερωτηση κρισεως ειναι παλι αυτη???? και τι σκοπο εχει?? εξαρταται τι εννοεις με το ''πινεις''. καθε φορα που βγαινουμε εξω θα πιω το πολυ 3 σωληνες ουισκι η τζιν αν εχουμε μπουκαλι. αλλιως μια σωληνα ουισκι αν δεν εχουμε. το ''πινεις ΠΟΛΥ'' αλλος το εχει αναλαβει στην παρεα. Δεν ειμαι ακριβως της αποψης ''γινε κομματια για να διασκεδασεις''. ειμαι τρελος απο μονος μου και μια χαρα κανω χαβαλε και χωρις να πιω.
Ελπιζω να σε καλυψα.
Freya
Πολύ δραστήριο μέλος

δημητρη κατα το τεταρτο ετος που καταλαβα οτι θελω πτυχιο ομως εδωσα και τα 21 μαθηματα που χρωσταγα δε μια διπλη εξεταστικη και μετα καπακια σεπτεμβρη και περασα τα 19

Dimiris_LD
Νεοφερμένο μέλος
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ!
Παιδια, βρισκομαι σε μια σχολη που δεν εχει σημασια ποσο παρακολουθεις, ποσο διαβαζεις, ποσο εξυπνος και ικανος εισαι. Το αν θα περασεις μαθηματα ειναι ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΤΥΧΗΣ! Αντιλαμβανομαι οτι επειδη ειμαστε παρα πολλοι φοιτητες ειναι δυσκολο να διορθωθουν ολα τα γραπτα, οι καθηγητες της σχολης μου ομως δινουν ρεστα αυθαιρεσιας! Εχω να σας δωσω πολλα, ΠΟΛΛΑ, ΠΟΛΛΑ παραδειγματα απο πραγματα που εχω αντιμετωπισει προσωπικα, ή εχουν αντιμετωπισει οι φιλοι μου. Σε αυτην την καταραμενη σχολη, ειμαστε ολοι ερμαια των καθηγητων. Εγω προσωπικα παντα κρατουσα τις ισορροπιες, κανω την ζωη μου αλλα ειμαι συνεπης στις υποχρεωσεις μου. Το οτι αντιμετωπισα μια τοσο ασχημη κατασταση, ηταν κατι που δεν μπορουσα να το περιμενω εξ'αρχης. Αυτα που λες Δημητρη και κανεις τωρα, θα τα πληρωνεις αργοτερα, αλλα αυτο θα το διαπιστωσεις μονος σου, δεν χρειαζεται και δεν εχει κανενα νοημα να σου το πω εγω. Γενικα, οι σπουδες οσο τις αφηνεις τοσο σε αφηνουν και αυτες. Για την σχολη μου ωστοσο, εχω σιχαθει να δινω ξανα και ξανα τα ιδια μαθηματα, να γραφω καλα, να γραφω τα ιδια με τους συμφοιτητες μου και να με κοβουνε ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ (εχω παρει τετοια απαντηση απο καθηγητη). Εφτασα στο σημειο να αμφισβητω τον εαυτο μου και τις δυνατοτητες μου, μεχρι που πηγα στο εξωτερικο για Ερασμους, και η πρυτανης της Νομικης σχολης που φοιτησα για ενα εξαμηνο, που ειναι δικηγορος αποφοιτος αμερικανης νομικης σχολης, και απο τους πιο ακριβοπληρωμενους διαμεσολαβητες της χωρας της, μου εγραψε μια συστατικη επιστολη που εκθειαζε τις ικανοτητες μου, και μου εδωσε τη καρτα της επιμενοντας να γυρισω πισω για να με στειλει σε αμερικανικο δικηγορικο γραφειο να κανω την πρακτικη μου, και να ειναι η προσωπικη μου μεντορας. Για μια σχολη που σου καταστρεφει ετσι την αυτοπεποιθηση και το εγω,
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΣΑΣ ΛΕΩ!
Παιδια, στρωθειτε γιατι δεν σας βλεπω καλα
Παντως, και εγω εχω κλαψει οταν κοπηκα σε 4/5 μαθηματα σε μια εξεταστικη, οταν γυρισε η μητερα μου και μου ειπε "Α, Γενικο Ενοχικο πηρες 4, ενω την προηγουμενη εξεταστικη ειχες παρει 3, σημαινει οτι κατι διαβασες παραπανω"
Προφανως της ξεφυγε, αλλα εγω αφηνιασα. Καπου εκει αρχισα να ουρλιαζω και να κλαιω και να της λεω απ'εξω ολο το βιβλιο του Γενικου Ενοχικου
Και τις 700 καταραμενες σελιδες. Ετσι μου'ρχεται να ανοιξω θεμα στο ischool, 1000+1 λογους που πρεπει να αποφυγετε την Νομικη Αθηνων. Οποιος εχει αμφιβολιες στειλτε μου πμ, να κανονισουμε μια συναντηση με τους φιλους μου απο την νομικη. Σοβαρα ατομα, συνεπη στο διαβασμα, που ποτε δεν ηταν παρτυ ανιμαλς. ΣΙΧΑΜΕΝΗΣΧΟΛΗΘΕΛΩΝΑΤΕΛΕΙΩΝΩΩΩΩ! Ειναι εξεταστικη και δινω μαθημα αυριο, συγχωρεστε μου το σεντονι, ειναι μια δυσκολη περιοδος για μενα

Hlianna
Διάσημο μέλος
ουυυ πολυ καλα ησουν ηρωας!! ενταξει εγω σκεφτομαι να στρωθω απο 3ο ετος η και 2ο εξαρταται, γιατι δυσκολοι καιροι και δυσκολοταιροι για την τσεπη του μπαμπα.αχαχαχαχαχ ε και αν δεν τα καταφερω...οπως λεει και η μανα μου ''μπορει να εισαι τεμπελχανας αλλα εχεις ταλεντο στο να αυτοσχεδιαζεις τελευταια στιγμη''
εγω θα σου ελεγα να μην το παιρνεις τοσο χαλαρα..πηγαινε παρακολουθησε που και που και να διαβαζεις που και που..γιατι αν χασεις την μπαλα δυσκολα συμαζευεσαι μετα

Dimiris_LD
Νεοφερμένο μέλος
Dimiris_LD
Νεοφερμένο μέλος
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος

Dimiris_LD
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool