Προσοχή με το μάλωμα!!!!!!!!!

WhiteDrum

Διάσημο μέλος

Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα.
:down: Να προσέχετε πως επιπλήτετε το γατόνι σας! Έχω δεί ακόμα και γειτόνισσές μου που έχουν γάτες να χτυπάνε -έστω και απαλά ΔΕΝ κάνει- τα γατάκια στη μουρίτσα τους και ενίοτε και στον ποπούλη με παντόφλα!
Μιλούσα με τον κτηνίατρο του Γκλεν σήμερα και μου είπε ότι απαγορεύεται αυστηρά τέτοιου είδους μεταχείρηση!
Και ότι όσο πιο βίαια και νευρικές κινήσεις φερόμαστε σε ένα γατάκι, τόσο πιο βίαιο και νευρικό θα γίνεται!
Για να κοιμάστε λοιπόν με το κεφάλι σας ήσυχο (κυριολεκτικά όμως) απλά φωνάξτε δυνατά μια παρατήρηση στο γατάκι σας:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συγνώμη για τα συντακτκά και ορθογραφικά λάθη, παράλληλα χαιδεύω και τον Γκλεν που σήμερα που έκανε εμβόλιο είναι όλο παράπονο:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Περαστικά στο πωπουδάκι του μικρούλη Γκλεν:up:. Και σιδερένιος. Πάντως εγώ όταν μαλώνω – κ όταν λέω μαλώνω ενώ να υψώσω τη φωνή- ειδικά ο Μπατ το παίρνει κατάκαρδα δεν έρχεται καν για φαγητό που το φαγητό είναι η αδυναμία του. Και μάλιστα αυτές τις ημέρες αυτό αντιμετωπίζω, επειδή του φώναξα γιατί μάλωνε το γατάκι που φιλοξενούμε έχει πάθει κατάθλιψη, αύριο θα πάμε στο γιατρό κ ελπίζω να είναι απλά στεναχωρημένος κ δεν τρώει, γιατί ανησυχώ πολύ :(:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back