Προσοχή στα κουτάκια αναψυκτικών

LIFE

Πολύ δραστήριο μέλος

Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΚΟΥΤΑΚΙΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ!
>
> Από το site του ΟΦΣΕ ('Ομιλος Φουσκωτών Σκαφών Ελλάδος)

> Μια γυναίκα πήγε με το σκάφος της για μια διήμερη εκδρομή.
> Πήρε μαζί της μερικά κουτάκια αναψυκτικών τα οποία και άφησε στο ψυγείο του
> σκάφους. Την δεύτερη ημέρα της εκδρομής την μετέφεραν επειγόντως στο
> νοσοκομείο απευθείας στην εντατική μονάδα. Πέθανε δύο ημέρες αργότερα..
>
>
> Η αυτοψία έδειξε ότι πέθανε από Leptospirosis . Μετά από διάφορες εξετάσεις
> βρήκαν ότι
> τα κουτάκια των αναψυκτικών είχαν μολυνθεί από ούρα αρουραίων , ίχνη των
> οποίων βρέθηκαν αποξηραμένα στο στόμιο των κουτιών και τα οποία περιέχουν
> επικίνδυνα τοξικά και άλλες δηλητηριώδες ουσίες . Προφανώς η άτυχη γυναίκα
> δεν χρησιμοποίησε
> ποτήρι η καλαμάκι για να καταναλώσει το αναψυκτικό της, αλλά το ήπιε
> απευθείας από το κουτί.
>
>
> Τα κουτιά των αναψυκτικών συνήθως αποθηκεύονται σε αποθήκες και στη
> συνέχεια μεταφέρονται με φορτηγά στα σημεία πώλησης όπου και τοποθετούνται
> στα ψυγεία ή ράφια καταστημάτων, χωρίς ασφαλώς να πλένονται. Μελέτες της
> NYCU, έδειξε ότι η επιφάνεια των κουτιών αυτών, είναι πιο μολυσμένα και από
> δημόσιες τουαλέτες, γεμάτο από μικρόβια και βακτηρίδια.
>
>
> ΠΡΟΣΟΧΗ: λοιπόν, πλένετε καλά τα κουτάκια των αναψυκτικών πριν τα βάλετε
> στο στόμα σας και ίσως έτσι προλάβετε άλλα θανατηφόρα επεισόδια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πωπω!!!Ευτυχως που δεν πινω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπράβο Life που μαζί με τον Τhanasis και τη Υasmin φροντίζετε να συνειδητοποιούμε τα της υγείας μας. Καλά θα ήταν οι moderators της ιστοσελίδας να κάνουν ένα χώρο που να μπορεί να βρίσκει κανείς όλα αυτά τα θέματα μαζεμένα αν θέλει γιατί χάνονται μέσα στα πολά ποστς όταν περάσει λίγος καιρός και δεν τα ξαναβρίσκει κανείς εύκολα. Τι λένε οι moderators γίνεται τεχνικά αυτό που προτείνω?

Πράγματι,εγώ τα φοβάμε τα κουτάκια, έχω πάθει πάρα πολλές φορές δηλητηρίαση από τέτοια πράγματα.

Θα συμφωνήσω με Anima, ένα subforum είναι ότι πρέπει!!!!;)

Α, ωραία... Κι αντρας μου μονο απο κει πίνει...:cry::cry::cry::cry:

Aν μας διαβάζει κάποιος moderator ή η Michel ας απαντήσουν στην πιο πάνω πρότασή μου

Αν ρίξουμε μπόλικο νερό και το σκουπίσουμε είμαστε οκ> Πίνω το καλοκαίρι ΜΟΝΟ από κουτάκια μπύρα. (Πως ζω ακόμα???)

Oλοι μας λιγο πολυ θα αναρωτηθηκαμε κατα ποσα καθαρο μπορει να ειναι ενα κουτακι αναψυκτικου,εξωτερικα..αλλα πολυ λιγοι θα φανταζοταν μια τετοια καταληξη...

Καλά θα ήταν οι moderators της ιστοσελίδας να κάνουν ένα χώρο που να μπορεί να βρίσκει κανείς όλα αυτά τα θέματα μαζεμένα

Aν μας διαβάζει κάποιος moderator ή η Michel ας απαντήσουν στην πιο πάνω πρότασή μου

Το αντικείμενο του MyCat είναι οι γάτες. (Αν προσέξεις, ο τίτλος του site είναι MyCat: Ας μιλήσουμε για γάτες). Υπάρχει ήδη η κατηγορία "Γενική Συζήτηση" για ο,τιδήποτε ΔΕΝ αφορά γάτες, στην οποία μπορούν να ενταχθούν αυτά τα θέματα (οικολογία, υγιεινή διατροφή κ.λπ. κ.λπ.). Η δημιουργία ξεχωριστής κατηγορίας δεν είναι συμβατή, κατά τη δική μου γνώμη, με τη θεματολογία του MyCat.

και γω γενικά δεν πινω αναψυκτικά.αν τύχει πρώτα το σαπουνίζω και μετά το ανοίγω.αλλά η αλήθεια είναι οτι ποτέ δεν πήγε το μυαλό μου οτι μπορεί κανείς να πεθάνει !!!!!!!!!!!.ήθελα να ξερα κιόλας ποιός είχε τη φαεινή ιδέα να μπαίνει όλο το μέταλλο ανοιγωντας το μέσα σε αυτό που θα πιούμε ,αντί να το βγάζουμε όπως ήταν παλιά?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back