Προσοχή στους κτηνιάτρους!

flora.m123

Δραστήριο μέλος

Η Φλώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 638 μηνύματα.
Σήμερα συνάντησα μια κοπέλα στο κτηνιατρείο της γειτονιάς μου. Είχε μια γατούλα την οποία είχε βρει πριν από ένα 6μηνο,8μηνο, δε θυμάμαι ακριβώς, 2 μηνών περίπου τότε στο δρόμο χτυπημένη. Την πήγε αμέσως σε μια κτηνίατρο στην περιοχή (δε θέλησε να μου πει όνομα) και τι γύρισε και της είπε;;;; "θα την κρατήσεις; Γιατί αν δεν την κρατήσεις δε μπορώ να κάνω κάτι και θα την αφήσω πάλι στο δρόμο"!!!!!! Φυσικά η κοπέλα την κράτησε και δεν ξαναπήγε στο συγκεκριμένο κτηνιατρείο. Μιλάω για περιοχή Θεσσαλονίκης. Απλά ήθελα να σας ενημερώσω, γιατί για μένα κάτι τέτοιους ανθρώπους δεν είναι να τους εμπιστεύεσαι το ζωάκι σου. Οπότε προσοχή!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δηλαδή εάν ήταν αδέσποτη η γάτα δεν θα την φρόντιζε και θα την άφηνε χτυπημένη; :eek:
Τι να πω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εγώ έπαθα σοκ! Να φανταστείς στο ιατρείο δεν είχε καν ένα μπωλάκι για τα αδέσποτα,ένα χώρο να κοιμούνται το βράδυ!:mad:

Δεν έχω να πω πολλά παρά μόνο ότι τα ζώα ζουν σε ένα περιβάλλον που δεν είναι για αυτά (τσιμέντο,αμάξια,καυσαέριο). Έτσι λοιπόν όπως τα έχουμε κάνει, το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε ,που είναι και υποχρέωση μας, είναι να τα προσέχουμε και να τα αγαπάμε. αυτοί που τα χτυπάνε, που τα σκοτώνουν γιατί έτσι δεν είναι άνθρωποι και φυσικά δεν είναι ζώα. Ο εν λόγω κτηνίατρος προφανώς και δε θα έπρεπε να κάνει αυτό το επάγγελμα.

Συμφωνώ απόλυτα. Μα γιατί γίνεσαι κτηνίατρος άμα δεν τα αγαπάς;

Η κτηνίατρός μου παιδιά ταίζει τα αδέσποτα της πολυκατοικίας πίσω από το κτηνιατρίο της. Ένα γατάκι που βρήκε κτυπημένο το μάζεψε και το περίθαλψε μόνη της. Είδε κάποιον υπάλληλο εταιρείας να κλωτσά σκύλο και τον κατήγγειλε στον εργοδότη του που ευτυχώς ήταν φιλόζωος.. την εμπιστεύομαι γιατί ΑΓΑΠΑ τα ζώα, αγαπά αυτό που κάνει. Στο γατάκι μου έσωσε τη ζωή τη στιγμή που την έχανε. Αν το καζάνι των γνώσεων σου δεν το εμπλουτίζεις με αγάπη τότε μην δηλώνεις "κτηνίατρος". Καλύτερα δήλωσε πως είσαι επιχειρηματίας και το "αντικείμενό" σου είναι τα ζώα.

Κι ι δικός μου φιλοξενεί πολλά ζωάκια και έχει σώσει μια γατούλα που έχει χάσει το μισό κάτω σαγόνι της. Η γλωσίτσα της κρέμεται της καημένης. Αν είναι δυνατόν δηλαδή!

Εγω θα σας πω ενα πραγμα.Μακρια απο τον κτηνιατρο στο π.φαληρο,εχω χασει 1 γατο ετσι και παρολιγο να χασω και τον μικρο μου.
εν ολιγης τον παλιο μου γατο,τον ειχαμε στο σπιτι και επειδη μεναμε πρωτο οροφο,αυτος πηδουσε κατω,και το πρωι ερχοταν στο χαλακι και ξαναμπαινε στο σπιτι.μια μερα τον βρηκαμε χτυπημενο απο αμαξι,και το δερμα απο το αριστερο του μπουτι,ειχε φυγει,και φαινονταν οι μυες,τα παντα.τον τρεχουμε επειδη ηταν και καλα και για επειγοντα περιστατικα,γιατι ο δικος μας ο κτηνιατρος(που ειναι και απιστευτος,λεκκας λεγεται) δεν ειναι για επειγοντα.δεν ημουν εκει,πηγε η αδερφη μου γιατι εγω ειχα σπαραξει στο κλαμα και ετρεμα(ημουν και 15 τοτε),και τον φερνει ραμμενο.το θεμα ειναι πως το ζωντανο αρχισε να βγαζει πολυ πυον,να μην μπορει καν να σηκωθει,βρωμουσε απιστευτα ασχημα,και η μανα μου του εκανε καθε μερα ενεσεις με την υποδειξη του "γιατρου".Δεν μας ειπε να τον πλενουμε,ουτε να βαζουμε οξυζενε,τιποτα,απλα να το σκουπιζουμε το πυον που βγαινει.Μετα απο μια βδομαδα το γατι εγινε χαλια,και τον ξαναπηγαμε σ'αυτον,αφου και καλα αυτος το ανελαβε.και απο οσο θυμαμαι,του εκανε μια τρυπα στο κρεας για να βγαινει το πυον!!!!μετα απο μερικες μερες,υπηρχε μια σπαραχτικη νυχτα που το ζωντανο ουρλιαζε απο τους πονους και δεν αντεχε αλλο,ειχε παθει σηψαιμια και πεθανε..Μετα απο χρονια οταν αποκτησαμε και αλλον γατο,βρηκαμε τον μικρο μου που τωρα εχει 3 ποδια,χτυπημενο,με το ποδαρακι του το μπροστινο να κρεμεται ισα ισα απο το κοκκαλο και τους μυες.Ηταν ξημερωματα,τον παμε παλι στον ιδιο,και εγω δεν ειχα συνδιασει στο μυαλο μου τοτε πως ευθυνεται ο γιατρος για την καταληξη του προηγουμενου μου γατου.Του βαραει μια ενεση του μικρου μου λοιπον για να κοιμηθει,τσακα τσακα "καθαριζει" το κρεας,τους μυες του ζωντανου,με λιγο οξυζενε και βαμβακι(ενω ειχε χωματα μεσα γιατι τον βρηκαμε στην αυλη),τον ραβει,και λεει ειναι ενταξει θα τον κρατησουμε εδω σημερα.Παμε λοιπον την επομενη μερα,και μας λεει πρεπει να μεινει ακομα μια μερα.Παιρνουμε τηλ πως ειναι ο μικρος,μας λεει οτι θα του κοψει το ποδι γιατι σαπιζει,και του το εκοψε στην αρθρωση του ποδιου του,δηλαδη ακριβως στην μεση του ποδιου του γατουλι.Στεναχωρια εγω,ηθελα να σωθει ο μικρος γιατι δεν ηθελα να χασω και αλλον γατο.Παιρνουμε ξανα τηλ την επομενη μερα λεει καλα ειναι θα τον κρατησει για εκεινη την μερα.Παιρνουμε την επομενη ξανα,ειχαμε τρελαθει στα τηλεφωνα,και μας λεει το γατι δεν περπαταει,μαλλον πρεπει να γινει ευθανασια.Παμε εκει τρεχοντας,και μεχρι να παμε,μας λεει τελικα και το αλλο του ποδι το μπροστινο εχει χτυπηθει και εχει σπασει και γι'αυτο δεν περπαταει(δηλαδη τοοοοσες μερες που τον ειχε,τι εκανε?αδιαφορια στο μεγιστο).του βαζει εναν προσωρινο γυψο εκει και στο αλλο το κομμενο πλεον ποδι γαζα και τον παιρνουμε σπιτι.μετα τον παμε να του τον βγαλει γιατι τοσες μερες ηταν το γατι σε πληρη ακινησια.Τον παιρνουμε πισω τον μικρο,χωρις γαζες,βρωμουσε ομως οπως ακριβως ο παλιος μου γατος.Πυον να βγαινει απο το ποδι του,και οταν περπατουσε,το γατι στηριζοταν,οσο απαραδεκτο και αν σας ακουγεται,στο κοκκαλο του!ακουμπαγε γυμνο κοκκαλο ποδιου στο πατωμα,και εβγαζε πυον.του λεμε τι να κανουμε,μας λεει πλεντε το με πρασινο σαπουνι και θα γινει καλα,τιποτα δεν εχει!!!
Το καναμε μια μερα,το γατι στα ιδια χαλια.Ε τον παμε στον αλλον γιατρο,τον κοιταει,δεν του ειπαμε τιποτα σχεδον,απλα οτι τον πηγαμε στον[...] και εκανε αυτο και αυτο,ψιλαφαει το ποδι το καλο,λεει αυτο ειναι σπασμενο ε?αμεσως ο ανθρωπος το καταλαβε!μου λεει πως εχει αρχισει να μολυνεται το κοκκαλο απο μεσα και θα πεθανει απο σηψαιμια αν δεν του δινουμε ενα χαπι,να τον καθαριζουμε με οξυζενε καθε μερα και να βαζουμε pulvo και το γατι να το περιορισουμε να μην κινειται και να το ακουμπαει στο εδαφος,και μετα θα χρειαστει ολοκληρωτικη αφαιρεση απο την ομοπλατη το ποδι για να μην πεθανει,αλλα θα το εκανε σε μια βδομαδα γιατι το γατι ηταν ταλαιπωρημενο και αδυναμο και ισως να πεθαινε στην ναρκωση(ηταν η φαση που μολις ειχε ανοιξει τα ματια του).Τελος καλο ολα καλα,και απλα θελω να πω μεγαλη μεγαλη προσοχη στους κτηνιατρους.Το οτι και καλα ειναι καποιος γνωστος και εχει υποθετικο "ονομα" ως κτηνιατρος,δεν τον κανει αυτοματα καλο.Πριν πατε καποιο ζωο σε καποιον κτηνιατρο,ρωτηστε και ψαξτε πολυ.Αν ειναι τυχον επιγων περιστατικο,καλυτερα νομιζω σε μια κλινικη για επειγοντα που υπαρχει,οσο μακρυα και αν ειναι.Και συγγνωμη για το τεραστιο μηνυμα.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Τελος καλο δεν ειναι καλη μου φιλη.Αν ειναι οντως ετσι οπως τα λες,αυτος ο ανθρωπος παιρνει και αλλα ζωα στο λαιμο του.Οποτε,καλο θα ειναι να κανετε μια καταγγελια στον κτηνιατρικο συλλογο.Ναι,θα μου πεις δεν θα κανουν κατι.Αυτο εμεις δεν θα το μαθουμε ποτέ,αν δεν κανουμε αυτο που πρεπει.Δηλαδη..καταγγελια ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.
Αν ολοι οσοι ειχαν προβλημα,εκαναν καταγγελια,θα εβλεπε και ο κτηνιατρικος συλλογος οτι κατι συμβαινει με τον κυριο.(Αν οντως κατι συμβαινει)Οτι υπαρχει καποπιο προβλημα.Αν δεν τα καταγγειλουμε,πως περιμενουμε να λυθει το προβλημα;

Σοβαρά μιλάς:confused:
Έχω σοκαριστεί ΠΑΡΑ πολύ!!! Εάν είναι δυνατόν...Καταγγελία όπωσδήποτε!!!:mad:

Ε ολα αυτα εγιναν πριν 3 χρονια,οποτε παει...Αλλα σιγουρα δεν θα ξαναπαω ποτε ζωακι στον συγκεκριμενο,και αποτρεπω οσους γνωριζω απο το να πανε τα ζωακια τους σ'αυτον.Εξαλλου και απο αλλους,μονο τα χειροτερα ακους!

ευτυχώς που το καταλάβατε και σώθηκε το γατάκι

Aν ειναι δυνατον ρε παιδια. Για εμενα ο κτηνιατρος μας ειναι ΘΕΟΣ! Οταν μετακομισαμε στο χωριο,εκει στειρωσαμε τον γατουλη μας! Και φοβερες τιμες! Οσοι ειναι απο Στυλιδα,σιγουρα τον ξερουν! Ο ενας και μοναδικος! Οταν το κουταβι μου πηγε να πεθανει απο ασιτια(το βρηκαμε στο δρομο),εκεινος το συνεφερε με ορους και υποκαταστατο τροφης σε μορφη παστας.Λεφτα δεν μας πηρε.Ενω ειχα παρει αλλη μια κτηνιατρο στη Λαμια γιατι καποια στιγμη δεν εβρισκα τον δικο μας,να μας πει την γνωμη της και λεει "το σκυλι ειναι καταδικασμενο και θα εχει ασχημη καταληξη".Εβγαλε τηλεφωνικα συμπερασμα η γκαου.
Χωρια κατι θεραπειες για δερματικα που ειχε ο σκυλος μου,παλι δεν μας πηρε λεφτα ο δικος μας! Επισης το αδεσποτακι το μωρογατακι που το χτυπησε αμαξι προσφατα,του το πηγαμε,δεν αντεξε βεβαια το μικρακι αλλα και παλι το κοιταξε το εξετασε και αφου εφυγε του εκανε νεκροψια και παλι λεφτα δεν δεχτηκε να μας παρει! Ειναι θεος!!!!!!!!!!!!!!!!! Ειναι πανω απο ολα ΑΝΘΡΩΠΟΣ και φυσικα αγαπαει τα ζωα!

ναι,και μας ο δικος μας ειναι πολυ καλος παλι καλα...απλα εκεινον τον πηραμε για επειγον περιστατικο-τον βλακα,επειδη ειχαμε αγχωθει παρα πολυ και φοβομασταν να περιμενουμε να ανοιξει το ιατρειο του ο κτηνιατρος μας...μεγα λαθος,αλλα απο τα λαθη μαθαινει κανεις!

ναι,και μας ο δικος μας ειναι πολυ καλος παλι καλα...απλα εκεινον τον πηραμε για επειγον περιστατικο-τον βλακα,επειδη ειχαμε αγχωθει παρα πολυ και φοβομασταν να περιμενουμε να ανοιξει το ιατρειο του ο κτηνιατρος μας...μεγα λαθος,αλλα απο τα λαθη μαθαινει κανεις!
Kαταλαβαινω οτι πανω στην απογνωση σας το πηγατε σε αυτον.Ουτε επιλογες ειχατε. Σαν εμας που πηραμε στην Λαμια και μας εβγαλε ετοιμοθανατο το κουταβι μας χωρις να το δει καν. Ελεος η τυπισα! Και τωρα εχει γινει σκυλαρος με τα ολα του!

Εχω σοκαριστει.Δεν περιμενα ποτε κατι τετοιο απο εναν κτηνιατρο.Γιατι να γινεις κτηνιατρος οταν δεν αγαπας τα ζωα και σκεφτεσαι ετσι??ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back