yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος

Μπορείτε δώσετε τις αφισούλες στη σκάι άνιμαλς και να τις βάλει στο σάιτ της.Θα της έβαζα και εγώ στο δικό μου για τις γάτες αλλά δεν έχει επισκεψημότητα για να της δει κανείς.Χμμμμμ,παρόλα αυτά θα τις βάλω αν μου δίνετε την άδεια.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Μπορεις να τις βαλεις οπου θελεις τις συνδεεις με τη ΓατοΟμάδα για ναυιοθετουν κι ολας. Δεν θελουμε καμμια συνεργασία με την σκαι ανιμαλς. Εχουμε προωθησει τα μπανερρακια σε εμπιστα υπευθυνα σαιτ που θα βοηθησουν να υιοθετηθουν τα αναπηρακια μας αλλα οσοι περισσοτεροι τα βαλετε τοσο το καλύτερο.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Τι ομορφα μπαννερ,υπαρχουν και στο φεις να τα προωθησουμε?
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Ναι και στη γατοομαδα υπαρχουν αλλα και στην ομάδα με το όνομα
" θέλω κι εγώ να υιοθετήσω ανάπηρο ζωάκι, Ολοι έχουν ένα!
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Οταν το συνειδητοποιήσυν οτι τα καλοφροντισμένα αναπηρα ειναι και πιο οικονομικα γιατι δεν θελουν αμμο θα τα παιρνουν περισσότερο, μονο θα πρεπει να τα χουν μαζι τους στις διακοπές η να εκπαδευσουν φιλους στη κυστουλα/ κακακι. Για τα τυφλούτσικα το ίδιο
Αλλα κι εκει με τη κριση ποιος παει τεραστιες διακοπές? Και δευτερον ποιος θελει να παει διακοπές χωρις το γατουνι του?? Αλλο ειναι να πηγαινεις μονο με ανθρωπους , κι αλλο να χεις και το γατουνακι σου να χαιδευεις κι εσυ κι αυτοι μετα τη πλαζ η την βραδυνή εξοδο.Και τα ζωάκια αυτα συντονίζονται πολύ ευκολα μαζί μας.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Πλακα εχει,σ'αυτο το χρωμα μονο ειναι?
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
ναι και σε ασπρο γυρω γυρω ειναι παρομοιο με οργανωσης του εξωτερικου με την οποια συνεργαζόμαστε σε αυτο το θέμα
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool