Πρωταπριλιά!!

MAYROULIS

Περιβόητο μέλος

Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα.
Εσείς τι φάρσες θα κάνετε;;;

Τα παιδιά της τάξης της αδελφής μου θα αλλάξουν τάξη με το διπλανό τμήμα για να κάνουν φάρσα σε όποιον μπει πρώτος να τους κάνει μάθημα:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

Εγώ θα κάνω τον χορτάτο (πράγμα που δε γίνεται όσο κι αν φάω) για να παραξενευτούν:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

Ο αδελφός μου μόλις ξυπνήσει θα φωνάξει κατσαρίδαααααααααααααααααααα για πλάκα :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

Άυριο επίσης είναι τα γενέθλιά μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΥΝΥΧΤΑ!!!!!!Βγαίνω τώρα!!!!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρόνια σου πολλά, πάρα πολλά Μαυρούλη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σε ευχαριστώ κι εσένα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(με τόσα χρόνια πολλά κουράστηκα να απαντώ σε όλους)

χρονια πολλααααααά πολλαααααά μαυρουλίνοο!!!! :cake: :kissing:

σε ευχαριστώ κι εσένα!:hello:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back