MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα.
31-03-11
21:06
Εσείς τι φάρσες θα κάνετε;;;
Τα παιδιά της τάξης της αδελφής μου θα αλλάξουν τάξη με το διπλανό τμήμα για να κάνουν φάρσα σε όποιον μπει πρώτος να τους κάνει μάθημα

Εγώ θα κάνω τον χορτάτο (πράγμα που δε γίνεται όσο κι αν φάω) για να παραξενευτούν

Ο αδελφός μου μόλις ξυπνήσει θα φωνάξει κατσαρίδαααααααααααααααααααα για πλάκα

Άυριο επίσης είναι τα γενέθλιά μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΛΥΝΥΧΤΑ!!!!!!Βγαίνω τώρα!!!!!!!!!!!!
Τα παιδιά της τάξης της αδελφής μου θα αλλάξουν τάξη με το διπλανό τμήμα για να κάνουν φάρσα σε όποιον μπει πρώτος να τους κάνει μάθημα

Εγώ θα κάνω τον χορτάτο (πράγμα που δε γίνεται όσο κι αν φάω) για να παραξενευτούν

Ο αδελφός μου μόλις ξυπνήσει θα φωνάξει κατσαρίδαααααααααααααααααααα για πλάκα

Άυριο επίσης είναι τα γενέθλιά μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΛΥΝΥΧΤΑ!!!!!!Βγαίνω τώρα!!!!!!!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 75 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα.
31-03-11
21:17
Χρόνια σου πολλά, πάρα πολλά Μαυρούλη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα.
01-04-11
21:34
σε ευχαριστώ κι εσένα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(με τόσα χρόνια πολλά κουράστηκα να απαντώ σε όλους)
(με τόσα χρόνια πολλά κουράστηκα να απαντώ σε όλους)
tia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Tia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 293 μηνύματα.
01-04-11
23:34
χρονια πολλααααααά πολλαααααά μαυρουλίνοο!!!!

MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
02-04-11
07:48
σε ευχαριστώ κι εσένα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum