Πρόβλημα βάρους

Τσαμπικος

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Νενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 275 μηνύματα.
Αυτο το μοσχαρακι ειναι ο τσαμπικος μου , ειναι 6 ετων και τον βρηκα στην Ροδο, για αυτο και το ονομα.

Το μοσχαρακι μου ειναι 8,50 κιλα και τα τελευταια 4 χρονια το μονο που κανω ειναι να του ζυγιζω 50-60 γραμμαρια ολων των ειδων τις ξηρες τροφες, τις φαρμακευτικες και μη!!!!

Το αποτελεσμα ειναι να εχουμε σταθερα τα υπεροχα 8,5 κιλα μας!!!

εχουμε κανει και ολες τις εξετασεις για θυροειδη κτλ, και φτου μας ειμαστε υγειεστατοι!!!

Καμια ιδεα μπας και φτασουμε ποτε στα 6-7 κιλα???

Νενα

Επισης μηπως εχετε καμια ιδεα τα γονιδια του απο που μπορει να ειναι γιατι δεν πρεπει να ειναι καθαροαιμος κεραμιδιγατος!!(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC00006.jpg
    DSC00006.jpg
    270,2 KB · Εμφανίσεις: 50
εχεις κι αλλες φωτος να μας δειξεις?? δεν μου φαινεται να πρεπει να χασει 2,5 κιλα, αλλα πιο λιγο, μπορει να με ξεγελαει η φωτο ομως:hmm::hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και ο Τσαμπικος σε ολο του το μεγαλειο(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) αν εχεται καμια ιδεα πως μπορω να τον αδυνατισω?? βεβαια ζει σε διαμερισμα και η μονη ασκηση ειναι οταν κυνηγαει και παιζει μα τον δευτερο γατουλι μου!

Συνημμένα

• tsampikos 006.jpg
    tsampikos 006.jpg
    166,6 KB · Εμφανίσεις: 48
  • tsampikos 012.jpg
    tsampikos 012.jpg
    129,9 KB · Εμφανίσεις: 42
  • tsampikos 002.jpg
    tsampikos 002.jpg
    77,4 KB · Εμφανίσεις: 37
ειναι πανεμορφος!!! τα ματια του και η γουνα του ειναι τελεια!!!!

Πανεμορφος αλλα χοντρουλης !!!!και κακομαθημενος!!!

τι τροφη του δινεις τωρα?:hmm:

τωρα του δινω την w/d και την αλλαζω με την r/d και μετα με την royal canin την διαιτης με καρνιτινη

Συγχώνευσα τα θέματα για να μη γίνεται μπέρδεμα.

Υπάρχει περίπτωση ο Τσαμπίκος να τρώει απ' το φαΐ του άλλου σου γατούλη; Όπως και να 'χει, μάλλον πρέπει να του μειώσεις λίγο τη δοσολογία της τροφής, αφού δεν βλέπεις αποτελέσματα με την ποσότητα που του δίνεις τώρα. Επίσης ίσως να τον ωφελούσε λίγη γυμναστική.

Είναι πολύ αρχοντικός γάτος, να τον χαίρεσαι!

γιατι του αλλαζεις τοσες τροφες? να του δινεις μια light αλλα σε ποσοτητα που να τον βλεπεις να χανει βαρος...:hmm:

Οταν προσπαθησα να του μειωσω τροφη κοντεψε να φαει εμενα!!! και για γυμναστικη του πηρα τον Αλεξανδρο!!! τελικα μου φαινεται οτι πρεπει να συμβιβαστω οτι εχουμε τα παχη μας , τα καλη μας!!! ευχαριστω για την ανταποκριση

ειμαι καινουρια στο site

και τωρα το μαθαινω!!! καμια ιδεα απο που μπορει να κρατει η σκουφια του πασα μου??? γιατι για βερος κεραμιδογατος δεν μου κανει!!

στην αρχη θα του κακοφανει, αλλα σε 2-3 μερες θα συμβιβαστει με λιγοτερη τροφη, δεν νομιζω να ειναι καλη ιδεα να μεινει παχουλος ο κουκλος σας!
οσο για την ρατσα, σιγουρα απο καπου θα εχει γονιδια, οπως και η δικια μου αλλα εγω περηφανα την λεω κεραμυδογατα:D

Εμένα μου φαίνεται για βέρος κεραμιδόγατος, απλώς είναι ημιμακρύτριχος.:)

Μπορείς να του μειώσεις την ποσότητα, αλλά να του τη σπάσεις σε περισσότερα γεύματα για να ξεγιελιέται. Επίσης, καμιά φορά τρώνε από ανία όπως κι εμείς, οπότε ένα λέιζερ ή κάτι τέτοιο ίσως να τον βοηθούσε να ξεχάσει το φαΐ.

ημιμακρυτιχος με γαλαζια ματια!!! τελειος συνδιασμος:up:

Στρουμπουλά γατιά ή αλλιώς.. παχύσαρκα!

Μιας και τις τελευταιες μερες εχω διαβασει απο πολλους γατογονεις να τους απασχολει το θεμα βαρους για τα γατακια τους...ειπα να ανοιξω αυτο το θεμα!:redface::D

Θα ξεκινησω με το δικο μου στρουμπουλο:redface: κατσουλι τον Λουκουμα!:clapup:
Ο Λουκουμας ειναι 11 μηνων και την προηγουμενη εβδομαδα που ζυγιστηκαμε ηταν στα 6400 kg :redface: Συμφωνα με τον γιατρο καλο θα ηταν να πεσει στα 5500 kg περιπου!:) Ετσι εδω και μια εβδομαδα εχουμε ξεκινησει διαιτα..75 gr την ημερα..και..συνεχιζουμε!:clapup::clapup::clapup::clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Στρουμπουλά γατιά ή αλλιώς.. παχύσαρκα!

Τι έχει χάσει?
και εσύ κακούργα μάνα με τη μεζούρα στο χέρι είσαι ........χαχαχα
άσε το παιδί να είναι τσουπωτο τσουπωτό......
και δεν γκρινιάζει με τη δίαιτα?δεν κλέβει τίποτα ?
έψαξες τα πράγματά του μην κρύβει πουθενά καμιά σοκολατίτσα?Πλάκα σου κάνω
Καλά κουρ'αγια με το λουντρούκι σου.........

φιλάκια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν θυμάμαι,είναι στειρωμένος;Επειδή μπορεί γι'αυτό να πήρε μερικά κιλάκια παραπάνω;)μπορείς να του πάρεις τροφή light ή ειδική για στειρωμένα που είναι λιγότερο παχυντικές απ'όσο ξέρω.Επίσης μια καλή λύση είναι το πολύ παιχνίδι γιατί κινείται πολύ:)Αλλά μην το παρακάνεις κιόλας,είναι πιο ακαταμάχητα αν είναι λίγο αφρατούλικα...

Παιδιά, σε πόσο χρόνικο διάστημα μπορέι μία γάτα να χάσει 200γρ? Αργεί πολύ? Θα μου πείτε ανάλογα τον οργανισμό....Αλλα επείδη κάποιες κοπέλες έχουν κάνει πρόγραμμα δίαιτας στα γατιά τους, όπως η Νινομελομάνα και η συμπεθέρα, απο την εμπειρία σας, πόσο πήρε να χάσουν τα πρώτα γραμμάρια?:hmm::hmm::redface:

Άνοιξες θεματάκι για τον στρουμπουλό Λουκουμαδάκο???:P:P:P:redface::redface:
Εμείς ζυγίζουμε το φαγητό μας καθημερινώς και σε συνδυασμό με καλή ξηρά τροφή διατηρούμε άψογη την σιλουέτα μας!!!!:P:P:P:P

Παρούσες, Μέλη και μαμά της Μέλης:) Με την ξηρά τροφή Satiety RC πέρυσι, το Μελισσάκι μου έχασε 600 γρ σε 4 μήνες περίπου, που ήταν άθλος. Χωρίς πείνα και με καθημερινή light κονσέρβα;) Φέτος που με καβάλησε ο διάολος και είπα να δοκιμάσω την κωλοHills r/d που είναι για δίαιτα, έχασε σε 1,5 μήνα 100 γρ και το τρίχωμά της δεν έχει καμία σχέση με το Μελίσσιο, λατρεμένο, απαλό και μεταξωτό τριχωμα:( Μόλις τελειώσουμε με την r/d θα κάνουμε τη δίαιτα της πάπιας: θα αλλάξουμε τροφή και θα κάνουμε πα πα πα.:P

Παρούσες, Μέλη και μαμά της Μέλης:) Με την ξηρά τροφή Satiety RC πέρυσι, το Μελισσάκι μου έχασε 600 γρ σε 4 μήνες περίπου, που ήταν άθλος. Χωρίς πείνα και με καθημερινή light κονσέρβα;) Φέτος που με καβάλησε ο διάολος και είπα να δοκιμάσω την κωλοHills r/d που είναι για δίαιτα, έχασε σε 1,5 μήνα 100 γρ και το τρίχωμά της δεν έχει καμία σχέση με το Μελίσσιο, λατρεμένο, απαλό και μεταξωτό τριχωμα:( Μόλις τελειώσουμε με την r/d θα κάνουμε τη δίαιτα της πάπιας: θα αλλάξουμε τροφή και θα κάνουμε πα πα πα.:P

Στέλλα την Satiety RC την παραγγείλατε από τον κτηνίατρο σας ή από πετ-σοπ;;;:hmm:
Όταν λες light κονσέρβα εννοείς το φακελάκι της RC;:hmm: Και πόση ποσότητα έδινες σε κροκέτες σε συνδυασμό με την κονσέρβα ημερησίως;;:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back