karamela_org
Νεοφερμένο μέλος
το προβλημα με τη λαρα μου ειναι οτι κατα τη διαρκεια του παιχνιδιου (συγκεκριμενα με το λειζερ που το κυνηγαει σαν τρελη) την ακουω να βαριανασαινει, να ανοιγει το στομα της για να αναπνευσει αλλα η ορεξη για παιχνιδι συνεχιζει. υπαρχει περιπτωση να κουραζεται μεσα στα πρωτα 5 λεπτα? η να το κανω πολυ γρηγορα εγω? η λαρα μου ειναι 6,5 μηνων και στειρωμενη. γενικοτερα οταν παιζει πολυ με μενα λαχανιαζει κ ανοιγει το στομα της. οταν παιζει μονη της δεν νομιζω να το κανει. δεν την εχω παρατηρησει!
ειχαμε κανει κ ακτινογραφια παλια γιατι ειχε αρρωστησει δεν εδειξε κατι. κ ο γιατρος που την ακουσε παλι δεν ακουγε κατι. να την παω για ενα τσεκ απ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
speri
Διάσημο μέλος
Και εμενα βαριανασαινει καποιες φορες κυριως οταν κουραζεται. Την πρωτη πρωτη φορα που αρχιζει το παιχνιδι κουραζεται γρηγορα? Κανεις καθολου στασεις να ξεκουραζεται?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Σε ποση ωρα παιχνιδιου αρχιζει και βαριανασαινει;;
Χμ..εμενα η πουπυ,που ειναι και πολυ μεγαλυτερη(2μιση χρονων και..) τρεχει σαν το διαολο..και η αληθεια ειναι οτι δεν την εχω ακουσει να βαριανασαινει ποτε.

karamela_org
Νεοφερμένο μέλος
speri, κουραζεται οταν αρχιζουμε το παιχνιδι περιπου στο 5λεπτο και τρεχει σαν τρελη! σκαρφαλωνει σε τοιχους,πορτες οπου περναει η κοκκινη τελεια.προσωπικα δεν βλεπω το χρωμα της τελειας παρα μονο μια γραμμη γιατι η δικια μου τρεχει σαν μανιακη!!! και στο 5 λεπτο αυτο οχι δεν κανουμε στασεις.Και εμενα βαριανασαινει καποιες φορες κυριως οταν κουραζεται. Την πρωτη πρωτη φορα που αρχιζει το παιχνιδι κουραζεται γρηγορα? Κανεις καθολου στασεις να ξεκουραζεται?
karamela_org
Νεοφερμένο μέλος
Και εμενα βαριανασαινει καποιες φορες κυριως οταν κουραζεται. Την πρωτη πρωτη φορα που αρχιζει το παιχνιδι κουραζεται γρηγορα? Κανεις καθολου στασεις να ξεκουραζεται?
Σε ποση ωρα παιχνιδιου αρχιζει και βαριανασαινει;;
Χμ..εμενα η πουπυ,που ειναι και πολυ μεγαλυτερη(2μιση χρονων και..) τρεχει σαν το διαολο..και η αληθεια ειναι οτι δεν την εχω ακουσει να βαριανασαινει ποτε.![]()
παπουλινα, νομιζω οτι αρχιζει να ανασαινει με θορυβο (οπως κανουν τα σκυλια) στο 5 λεπτο. βεβαια σημερα που το εκανε και την ακουσα εντονα σταματησα αμεσως κ προσπαθησα να την ηρεμισω.ηταν πολυ λαχανιασμενη κ αναπνεε πολυ πολυ γρηγορα.
μηπως τελικα πρεπει να κανουμε στασεις και να μην την τρελαινω τοσο πολυ?
speri
Διάσημο μέλος
Ναι κανε στασεις με το που βλεπεις και κουραζεται . Εγω παντα αυτο κανω. Με το που αρχισει και κουραζεται -ξαπλωνει κατω - οποτε και εγω την αφηνω για λιγο και μετα αρχιζουμε και παλι το παιχνιδι.
mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ούτε η δικιά μου βαριανασαίνει! Τρέχει σαν άλογο (έχουν να το λένε όλοι
p ) Πιο πιθανό είναι να κουραστώ εγώ όταν παίζουμε. χεχε... Α! Και είναι και κάπως παχουλή και λίγο μεγαλύτερη από 7 μηνών..... Περίεργο μου φαίνεται που κουράζονται οι δικές σας, θα ρωτήσω τον κτηνίατρο μου αρχές Φεβρουαρίου που θα την πάω να έχουμε και μια δεύτερη γνώμη.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
speri
Διάσημο μέλος
Εμενα αργει να κουραστει αλλα οταν κουραστει ακουγεται ενα χουχου - βαρια ανασα- και καθεται για ξεκουραση. Παντως ο γιατρος μας ειχε πει οτι ειναι περδικι και την ειχε ακροαστει κιολας. Δεν θελω να πιστευω οτι ειναι κατι αλλο εκτος απο κουραση...
karamela_org
Νεοφερμένο μέλος
καλε να παρω τηλ τον γιατρο να την παω αμεσως. νομιζω οτι ενα προβλημα οσο το αφηνεις τοσο διογκώνεται και χειροτερευει.
speri
Διάσημο μέλος
Ελπιζω να μην υπαρχει προβλημα ... Θα περιμενουμε νεα σας!!!
mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλά δεν νομίζω να είναι κάτι σημαντικό! Ίσως παίζει ρόλο και αν η γάτα είναι παιχνιδιάρα ή όχι από τη φύση της. Όπως οι άνθρωποι ας πούμε, κάποιοι έχουν καλύτερη αντοχή.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Νομιζω οτι αυτο..ειναι και το πιο σωστο.καλε να παρω τηλ τον γιατρο να την παω αμεσως. νομιζω οτι ενα προβλημα οσο το αφηνεις τοσο διογκώνεται και χειροτερευει.

Ευχομαι να μην ειναι κατι..αλλα καλο θα ειναι να σιγουρευτεις..διοτι η αληθεια ειναι οτι πολυ μικρο το γατακι..για να κουραζεται τοσο ευκολα.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Αν εχετε και ζεστη τοτε ενας λογος παραπανω να λαχανιαζει πιο ευκολαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool