blueheart
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
(για αντιβίωση - σιρόπι)Το λιώνεις το χάπι.. και το ανακατεύεις με ζουμάκι... και παλι σε σύριγγα.
Το λιώνεις το βάζεις σε ένα μπαλάκι βούτυρο παγωμένο.
παίρνεις το χάπι όπως είναι, και του ανοίγεις το στόμα και το βάζεις στο πίσω μέρος της γλώσσας και το πιέζεις προς τα κάτω. (για πιο προχωρημένους λύτες..
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Ελενη f
Εκκολαπτόμενο μέλος
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλή τύχη.
blueheart
Νεοφερμένο μέλος
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Μετά χαϊδεύω και λίγο κεφαλάκι λέω και κανα γλυκόλογο και όλα ok.
Πες μας πως πήγε έτσι;
blueheart
Νεοφερμένο μέλος
το μόνο που πέτυχε είναι περίπου 10 σκισίματα στα χέρια μου
θα πεινάσει... δεν θα πεινάσει... θα το φάει το φαγητό του θέλει δεν θέλει... Κατά τη γνώμη μου η ενέσιμη είναι η πιο εύκολη αλλά κρίμα δεν είναι να τρυπιέται ο κακομοίρης συνέχεια;;;; Από τα δύο χάπια που έπρεπε να πάρει χτες δεν πήρε το ένα... σήμερα ούτε λίγο όμωςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

popitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος
τον πηγα στο γιατρο και του εκανε ενεσιμη.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Αν μέναμε κοντά και δεν έφευγα αύριο.. θα ερχόμουν να το "τακτοποιήσω" εγώ το θέμα...
Ξαναδοκίμασε και αυτήν την φορά φόρα φόρμα μακρυμάνικη....

Kikiriki
Νεοφερμένο μέλος
Εσύ τι αντιβίωση του δίνεις ????
Αν είναι σε χάπι μήπως να του την άλλαζες με την αντίστοιχη σε σιρόπι?
blueheart
Νεοφερμένο μέλος
είναι υπερβολικά δύσκολος δυστυχώς... κανένας γιατρός μέχρι τώρα δεν κατάφερε να τον χειριστεί σωστά στο θέμα αντιβίωσης... είναι 12 ετών, 9 κιλά και με απίστευτη δύναμη
τώρα πήρε το μισό χάπι τρώγοντας μια φέτα γαλοπούλας... ελπίζω σε λίγο να φάει και το υπόλοιποΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
saloniCAT
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είμαι καινούρια στο φόρουμ. Σας "παρακολουθώ" εδώ και λίγες μέρες γιατί παρόλου που αποφάσισα να μην ξαναυιοθετήσω γάτα όταν έχασα την "μικρή" μου πριν περίπου 4 χρόνια, βρήκα το Σάββατο ένα μωρούλι το οποίο αποφάσισα τουλάχιστον να βοηθήσω μέχρι να ορθοποδήσει.
Στο θέμα μας, όμως...
Δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσει το παρακάτω κόλπο, δεν χάνεις όμως τίποτα να το δοκιμάσεις. (Είναι και... ανώδυνο!
)Όπως όλοι οι γατόφιλοι γνωρίζουν, για τις γάτες οι καθαριότητα είναι παραπάνω από τη μισή αρχοντιά!
Δοκίμασε λοιπόν να αραιώσεις λίγο την αντιβίωση (σπας την και ρίξε ελάχιστες σταγόνες νερού, να γίνει σαν πολτός) και βάζε μικρές ποσότητες στο ποδαράκι της. Το πιθανότερο είναι απλά να το σηκώσει και να το γλείψει!

Προσοχή! Μη βάλεις μεγάλη ποσότητα, και το "μίγμα" να είναι όσο το δυνατόν λιγότερο νερουλό, γιατί ενδέχεται να τινάξει πρώτα το ποδαράκι της πριν το γλείψει.
Καλή επιτυχία!

Υ.Γ. Τι τέλεια γατο-smilies είναι αυτά!!!

natalo9
Δραστήριο μέλος

Είναι καλή τακτική πάντως αυτή και πολύ αποτελεσματική..

gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
. Όσο αφορά το να την βάλεις στο πόδι κατά τη γνώμη μου δεν είναι ο κατάληλος τρόπος για αντιβίωση όπως ήδη έχει πει και η Arethaα) Το χάπι είναι δύσκολο να γίνει πολτός
β) Η αντιβίωση δίνεται σε συγκεκριμένη δόση και ώρα για να έχει αποτέλεσμα.
Αν δε μπορείς να τη χορηγήσεις η μόνη λύση είναι να τη δώσει κτηνίατρος είτε ενέσιμη είτε σε χάπι. Ίσως αν σου δείξει και κάποιους τρόπους να είναι μετά πιο εύκολο για σένα. Όσο αφορά τον ενδοιασμό που έχεις για το ένεση, εγώ το μόνο που μπορώ να σου πω είναι:
Είναι καλύτερα να υποφέρει από το οποιοδήποτε ασθένεια αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή;
Ίσως τελικά εγώ να τα κατάφερα με το χάπι γιατί δεν είχα άλλη λύση και πρέπει να το παίρνει μια ζωή. Οπότε έθεσα στον εαυτό μου το ερώτημα: "Θέλεις να πεθάνει ή θα μάθεις να δίνεις το χάπι;"
Καλό ξεμπέρδεμα
.Επίσης κάτι που δε θυμάμαι αν το έχει αναφέρει και κάποιος άλλος:
Υπάρχουν σκευάσματα αντιβιώσης σε μορφή πάστας ειδικά για ζώα δεν ξέρω αν θα σε εξυπηρετούσε κάτι τέτοιο.
παμαμπου
Εκκολαπτόμενο μέλος
η μικρή έχει χρόνια στοματίτιδα..μετά την αρχική στενοχώρια,η σιγουριά πως κι αυτό θα το καταφέρουμε. αμ δε.πως να υποχωρήσει η στοματίτιδα,όταν το σκασμένο δεν τρώει τα χάπια της με τίποτα! δοκίμασα τα πάντα...το έβαλα στο φαγητό..δεν το πλησιάζει..προσπαθώ να της το δώσω με το ζόρι με αυτά τα ειδικά ζελέ..με καταλαβαίνει κ κρύβεται..της το βάζω στο στόμα με το ζόρι..το κρατάω..μετά από λίγο το φτύνει.περιττό να σας πω,πόσες γραντζουνιές έχω μετά.σκέφτομαι να της δίνω ηρεμιστικά!θα με σκάσει..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimiandr
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool