Πρόβλημα με ένα νεογέννητο γατάκι

• Thread starter Thread starter eleni122
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

eleni122

Νεοφερμένο μέλος

Η eleni122 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
γεια σας, έμαθα το σαιτ από μια φίλη
και χρειάζομαι βοήθεια
για ένα γατάκι που βρήκε ο αδελφός μου

είναι μικρό και αδύναμο
δεν μπορώ να το πάω σε κάποιον γιατρό γιατί είμαι μικρή
15, και δεν έχω και τα λεφτά ή κάτι που χρειάζομαι

του δώσαμε γάλα να πιει δεν ήπιε
λίγο ψαράκι , το ίδιο
είναι κάτω από το σπίτι μας , νομίζω πεθαίνει

φοβάμαι πάρα πολύ, είναι κρίμα να πεθάνει..
τα ματάκια του είναι κλειστά και δεν βλέπει καλά
η μάνα του θα το πέταξε μάλλον :mad:

χρειάζομαι βοήθεια, πείτε μου , σας παρακαλώ.. :(:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σου και καλωσήρθες.
Τα γατάκια σε αυτή την ηλικία είναι πάρα πολύ ευαίσθητα και με το παραμικρό μπορεί να πεθάνουν. Θα σου πρότινα λοιπόν να το συζητήσεις με τον αδερφό σου και τους γονείς σου και να πάρετε ένα τηλέφωνο σε κάποιον κτηνίατρο. Εξηγήστε ότι είναι αδέσποτο και ίσως να ευαισθητοποιηθεί και να μην πάρει πολλά ή και καθόλου χρήματα. Πάντως ΜΗ του δίνετε γάλα γιατί δεν είναι καθόλου καλό για τις γάτες. Μόνο ΕΙΔΙΚΟ γάλα για γάτες.Πάντως μόνη σου, και χωρίς πείρα, δε νομίζω να μπορέσεις να κάνεις πολλά.......

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πες σε ποια περιοχή είσαι μήπως βρεθεί κάποιος να το αναλάβει

πρωτον χρειαζετε ειδικο μπιμπελο και ειδικο γαλα για να το ταισετε στο στομα και δευτερον δεν μπορει να φαει απο τετοια ηλικια
Η αληθεια ειναι ομως οτι χωρις κτηνιατρο το γατακι θα σωθει δυσκολα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back