Πρόβλημα με αδεσποτάκι...

nala1

Νεοφερμένο μέλος

Η nala1 είναι αόρατη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 5 μηνύματα.
Γειά σας!
Εδώ και κάποιο διάστημα έχουμε μαζέψει τις αδέσποτες γατούλες της γειτονιάς και τις ταΐζουμε. Υπάρχει ένα γατάκι το οποίο φαίνεται να είναι περίπου 6 μηνών... Το περιποιηθήκαμε λίγο περισσότερο γιατί καθόταν μέσα στην βροχή και το λυπηθήκαμε... Εδώ να σας πω ότι βρισκόμαστε σε επαγγελματικό χώρο και όχι σε σπίτι για να μπορέσουμε να το βάζουμε σε κάποια αποθήκη ή άλλο χώρο... ΠΑρόλα αυτά 2-3 μεσημέρια και άλλα τόσα βράδια όταν είχε άσχημο καιρό την αφήναμε μέσα στο μαγαζί για να συνέλθει. Τον τελευταίο μήνα έχει κάποια συμπτώματα τα οποία μας ανησυχούν. Π.χ. έχει κλείσει τελείως η φωνή της και διαρκώς κάτι φαίνεται να την ενοχλεί στον λαιμό και κάνει σαν να προσπαθεί να το βγάλει χωρίς όμως να κάνει εμετό... Προσπαθεί να νιαουρίσει αλλά στο τέλος ακούγεται ένα "κχ" (σχεδόν αθόρυβο). Επειδή το γατί δεν πιάνεται για να το πάμε σε κάποιον κτηνίατρο πήγα χτες σε ένα κτηνιατρείο και της είπα τα συμπτώματα. Μου είπε ότι ίσως έχει παράσιτα και προσπαθεί να τα βγάλει από το στόμα... Μου έδωσε λοιπόν την πάστα για τα παράσιτα. Σήμερα είναι η πρώτη μέρα που την πήρε και με μεγάλη δυσκολία της την έδωσα γιατί δεν μπορούσα με τίποτα να την ξεγελάσω... Μετά από περίπου 2 ώρες έκανε εμετό. Ουσιαστικά δεν έβγαλε το φαΐ της αλλά βλένες. Φοβάμαι μην είναι κάτι άλλο γιατί η ανάσα της μερικές φορές ακούγεται πολύ βαριά σαν ροχαλητό. Τι μπορούμε να κάνουμε? :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: πρόβλημα με αδεσποτάκι...

Δυστυχώς αν δεν την πάτε στο γιατρό να την εξετάσει δεν μπορείτε να κάνετε και πολλά:/:.
Αφού λέτε ότι την βάζετε μέσα, γιατί δεν την κλείνετε σε μια γατοφόρο και να την πάτε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν την βάζουμε πια... Την αφήσαμε ένα μεσημέρι και μας τα έκανε μούσκεμα... :worry:
Η γιατρός είπε να της δώσουμε την πάστα να δούμε μήπως καλυτερέψει αλλά αν όχι να ξεκινήσουμε με αντιβίωση...

Η αντιβίωση νομίζω είναι πολύ γενικό, αν δεν την εξετάσει να καταλάβει τι έχει πως θα πάρει αντιβίωση, στα κουτουρού; Αν της έβαζες φαγάκι σε μια γατοφόρο δεν θα μπει;

Και μενα μου φάνηκε πολύ γενικό αυτό με την αντιβίωση αλλά όσες φορές έχω εμπιστευτεί την συγκεκριμένη γιατρό έχει πέσει πάντα μέσα... Γι' αυτό είπαμε ότι αν δεν της περάσει με την πάστα (που δεν το βλέπω), να την πάμε εκεί... Αν και όπως ανέφερα είναι αδέσποτο και αγριεμένο, οπότε... θέλει τόλμη για να το κάνεις αυτό.

Μπορεί με την αντιβίωση να έχει βελτίωση, αλλά νομίζω αν δεν εντοπιστεί πιο ακριβώς είναι το πρόβλημα θα είναι προσωρινή.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back