Πρόβλημα με αναπνοή

kstinion

Νεοφερμένο μέλος

Η kstinion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλάβρυτα (Αχαΐα). Έχει γράψει 34 μηνύματα.
καλησπερα σας παιδια!βασικα χρειαζομαι καποιες συμβουλες πανω σε ενα θεμα που προεκυψε με τον γατουλη μου.ο Μπαρτ ειναι περιπου 5 μηνων τον μαζεψα απο εναν φιλο που βρικε στην πορτα του σπιτιου του 4 εγκαταλελλημενα γατακια.εχει τα χρωματα της ρατσας σιαμ αν και τα αδερφακια του ηταν μπασταρδακια αλλα δεν εχει καμια σημασια γιατι ειναι ενας κουκλος!
το θεμα ειναι οτι οσο μεγαλωνει και παιρνει μποι εξακολουθει να κουτουλαει παντου πραγμα που με ανησυχει λιγο αλλα το προβλημα δεν ειναι εκει.*
τον εχω αποπαρασιτωσει ειδη τα εμβολια του δε τα εκανε ακομα αλλα θα παμε μεσα στο μηνα γιατι περιμενα να φτιαξει λιγο ο καιρος γιατι εβρεχε συνεχεια και δεν ηθελα να κρυωσει.
μεχρι τωρα διατροφικα δεν μου ειχε παρουσιασει κανενα προβλημα του επαιρνα διαφορες τροφες σχεδον ολες τις γνωστες για να δω τι προτημαει.τον ταιζω μια το πρωι μια το βραδυ και της μερες που λειπω πολλες ωρες του αφηνω ξηρα.παντα εκανε την αναγκη του στην αμμο κτλ πολυ κυριος.τωρα τελευταια την τελευταια βδομαδα εχω παρατηρησει οτι μυριζει ασχημα η αναπνοη του.δεν εχω δει καποια αλλαγη στη συμπεριφορα του παλι ειναι χαρουμενος και παιζει τρεχει κανει χαδια..δε μπορω να καταλαβω τι συμβαινει.εντομεταξυ σημερα την ωρα που τα δινει ολα δλδ το πρωι εκει που παιζαμε στο κρεβατι παρατηρησα πανω στο παπλωμα ενα κομματι απο καποιο δοντι του.ε εκει πραγματικα ανησηχησα!εκεινος εξακολουθει να φερεται φισιολογικα και περασε ολη τη μερα ηρεμος και κεφατος.εγω ομως απο εκεινη την ωρα ειμαι σε αναμενα καρβουνα γιατι εχω ξαναζησει με γατες (2 στο πατρικο μου και ο αρης της αδερφης μου) και δε θυμαμαι ποτε να ειχα ακουσει η δει κατι για γατες που χανουν δοντια.δε ξερω.εχετε ξανακουσει κατι παρομοιο;να ανησυχησω;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μεγαλωνει κ αλλαζει δόντια!! Μην αγχωνεσαι!!

Για την αναπνοη του δεν ξερω να σου πω...ίσως να εινια νορμαλ να μην εχουν ευχαριστη αναπνοη καθώς δεν πλενουν τα δόντια τους...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι...οταν αλλαζει δοντακια..η αναπνοη μυριζει.Ακριβως αυτο ειναι..μην ανησυχεις καθολου :)

αχ σας ευχαριστω ρε παιδια ηρεμισα!!!ρε τον μπαρτ τι μας κανει!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back