Πρόβλημα με μυρμήγκια

• Thread starter Thread starter Voula
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Voula

Διάσημο μέλος

Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα.
Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα : ταίζω τις γατούλες στον κήπο και όπου και να βάλω τα πιατάκια τους, ακόμα και στο τραπέζι επάνω, μετά από λίγο γεμίζουν μυρμήγκια.
Αυτό σημαίνει ότι σχεδόν όλο το φαγητό πετιέται γιατί οι γατούλες έχουν μάθει να τρώνε λίγο, να το αφήνουν και να επιστρέφουν αργότερα για να φάνε το υπόλοιπο.
Τι μπορώ να κάνω ? Με έχει κουράσει πολύ το όλο πρόβλημα τελευταία.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καταρχήν δίνεις μόνο κροκέτες, ότι άλλο μαζεύει αμέσως μύγες, και μυρμήγκια.

Μετά μπορείς να βάλεις απο κάτω πιατάκια, ή ταψάκια με νερό....
Εγώ έχω βρεί κάτι γλαστρούλες.. με ενσωματωμένο πιατάκι, (πήλινες) έχω κλείσει την τρύπα, και έτσι δεν μπαίνει το νερό που βάζω στις κροκέτες.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ρίξε πιπέρι για να μην έρχονται τα μυρμήγκια. Οικολογικό και δοκιμασμένο;) Επίσης, υπάρχουν πιατάκια για ζώα λίγο υπερηψωμένα για σπίτια που έχουν πρόβλημα με μυρμήγκια.

Αυτό με το νερό το έχω κάνει κι εγώ και λειτουργεί μια χαρά:).
Έχω βάλει το πιατάκι μέσα σε ένα ταψάκι με νερό και δεν πάνε καθόλου τα μυρμηγκάκια;)

Ευχαριστώ κορίτσια για τις συμβουλές !

Τζούλια, θα δοκιμάσω το βράδυ τα πιατάκια με το νερό.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back