Πρόβλημα με ούρα!

Αντζη

Νεοφερμένο μέλος

Η Αντζη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 38 μηνύματα.
Ξεκινάω με το βασικό μου πρόβλημα.Μου κατουράει έξω από τη λεκάνη της.Καθαρίζω καθημερινά κ τη λεκάνη κ τα μέρη που πάει κ τα κάνει.Μάλιστα έχω δοκιμάσει κολόνιες,λεμόνι για να μη πάει εκεί κ αυτή συνεχίζει. Στη αρχή μου το έκανε σε ένα μέρος κ τώρα έχουν γίνει 3 στο σύνολο.Το παράξενο είναι ότι κατουράει κ μέσα στη λεκάνη της.Τις έχω αλλάξει 3 διαφορετικές άμμους.Καθαρίζω,αλλάζω,ψεκάζω κ αυτή εκεί. Είναι 8 μηνών κ καμία αλλαγή! ΤΙ άλλο να κάνω?????? :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Καλώς ήρθες και πάλι! Μάλλον έβγαλες άκρη με εκείνο που λέγαμε πριν, ε;
Είναι καιρός που το κάνει αυτό η γατούλα σου; Η ούρηση εκτός αμμολεκάνης μπορεί να οφείλεται στο ότι δεν είναι στειρωμένη.
Επίσης, καλό θα ήταν να ελέγξεις αν έχει κάποιο πρόβλημα υγείας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι ναι!!

Τα κατάφερα κ σε ευχαριστώ.Στο γιατρό την έχω πάει κ όλα καλά μου λέει.Από τη αρχή μου το κάνει. Αλλά τώρα βρήκε κ άλλα 2 μέρη που το κάνει.Αχ... πραγματικά δε ξέρω τι άλλο να κάνω.. Το εμψυχωτικό είναι ότι δε το τραβάω μόνο εγώ, από ότι διαβάζω... Έγραψα κ σε άλλα μέρη..χικ! Ήταν να μη μάθω...δε πειράζει,ε?

:D Καθόλου!
Το μεγαλύτερο πρόβλημα στην περίπτωσή σου είναι ότι το κάνει πολύ καιρό και έχει πλέον παγιωθεί η συμπεριφορά αυτή. Θα δυσκολευτείς να της το κόψεις...
Μερικές σκόρπιες ιδέες:
Μπορεί να μην της αρέσει το είδος της λεκάνης (π.χ. αν έχεις κλειστή) ή η τοποθεσία της (π.χ. αν την έχεις σε ένα μέρος που δεν είναι ήσυχο).

Μπορεί να παραείναι ιδιότροπη με την καθαριότητα. :P Μερικές γάτες αρνούνται να πάνε στη λεκάνη ακόμη κι αν την έχουν χρησιμοποιήσει έστω και μία φορά. Αυτό συμβαίνει περισσότερο σε μακρύτριχες, επειδή οι ακαθαρσίες κολλάνε στη γούνα τους.

Μπορεί να οφείλεται σε κάποιο άλλο στρεσογόνο παράγοντα. Προσπάθησε να παρατηρήσεις πότε πηγαίνει στη λεκάνη και πότε όχι, μπας και βρεις την άκρη του νήματος.

Εδώ θα βρεις και μερικά πολύ καλά άρθρα γι' αυτό το θέμα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back