niarniar
Νεοφερμένο μέλος
Το έψαξα το θέμα γιατί φοβήθηκα πολύ και για την δική μου υγεία..
Τελικά τα δίνω κάθε μήνα και πάλι παρουσίασαν το πρόβλημα αυτό τώρα που ζευγάρωσαν πάλι..
Να τα δίνω πιο συχνά?? Μήπως θα τους κάνει κακό?
Τι να κάνω? Ξέρει κάποιος να μου πει πια θεραπεία είναι σωστή?
Στην εγκυμοσύνη τι να κάνω? Στο θηλασμό?
Βασικά με τους κτηνίατρους τα έχω βάλει γιατί δεν μπορώ να εμπιστευτώ κανέναν!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
niarniar
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

ΕΣΥ δεν παθαίνεις τίποτα. Οι γάτες δεν κολλάνε ταινία απο το ζευγάρωμα μόνο, αλλά και με το πλύσιμο της μιας στην άλλη, το μέσα έξω, εμείς φέρνουμε τα αυγά μέσα, με τον θηλασμό η μάνα στα μικρά κλπ κλπ...
Έχεις πάρει τόσες διαφορετικές γνώμες, γιατί απλά ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρη ότι η γάτα σου δεν θα έχει. Ειδικά αν είναι μέσα έξω.
Αν είναι ΜΟΝΟ μέσα μια λογική συχνότητα είναι κάθε 3 μήνες
Αν είναι μέσα έξω κάθε μήνα.
Αλλά γενικά δεν πρέπει να πανικοβάλλεσαι.

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Εχεις σκεφτει να τις στειρωσεις?

niarniar
Νεοφερμένο μέλος
Μου έδωσαν τα Drontal. Αλλά στην εγκυμοσύνη να πω την αλήθεια τα έκοψα και συνεχίζω να φοβάμαι και στον θηλασμό. Θα ρωτήσω βέβαια να μου πουν για αυτό το Milbemax.
Άρα θα έχουν και τα μικρούλια μικρόβια? Ωχ αυτά και αν φοβάμαι να τα δώσω..
julia
Διακεκριμένο μέλος

Θα κολλήσουν, θα καθαρίσουν, θα ξανακολλήσουν... δεν υπάρχει γιατρειά.

niarniar
Νεοφερμένο μέλος
Ένα χρόνο όμως τα έδινα συνέχεια και αυτό έχω σκοπό να κάνω να μην το σταματήσω ποτέ. Για αυτό τι λες?
Melini
Διάσημο μέλος
Εγώ έχω μόνο να προσθέσω ότι χρειάζεται να δίνεις το χάπι και την πάστα τακτικά (εναλλάξ κάθε μήνα) εφ'όσον βγαίνουν έξω και να μην αγχώνεσαι
Εγώ καθάριζα σκουλήκια απ'τον πισινό του Gandalf για 3-4 μήνες από τότε που τον βρήκα
Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος να κολλήσεις. Του κάνω κάθε τρίμηνο αποπαρασίτωση, γιατί είναι αποκλειστικά μέσα και τώρα είναι πλέον καθαρός 
julia
Διακεκριμένο μέλος
Εγώ έχω πολλά γατάκια, μέσα έξω. Και δεν δίνω κάθε μήνα, δίνω κάθε 3... Αν δω κάτι νωρίτερα δίνω. Αλλά γενικά μην με συγκρίσεις με την πλειοψηφία, και το θεωρητικά σωστό...

Πιο σημαντικό θεωρώ την στείρωση και τα εμβόλια.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχω και εγώ ταινία... τρώω συνέχεια και δεν παχαίνω με τίποτα.!!!

Melini
Διάσημο μέλος
Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχω και εγώ ταινία... τρώω συνέχεια και δεν παχαίνω με τίποτα.!!!![]()
Εσένα δε θα σε κάνω παρέα
Α να χαθείς!! 

Παίζεις με τον πόνο μου
Αμα σε φιλήσω θα με κολλήσεις;;;

niarniar
Νεοφερμένο μέλος
Λες να έχω και εγώ? Που πασχίζω η καημένη για κάνα κιλό ακόμη και τίποτα?Σοβαρά τώρα.. αλήθεια δεν κολλάς? Μου φαίνεται περίεργο αν δεν κολλάς πάντως..
Eίναι τόσο γλυκούλικα τα μικρά και αναγκαστικά τα πιάνω μόνο με γάντια και καταλαβαίνω ότι δεν θέλουν, ούτε οι γάτες θέλουν τα γάντια..
julia
Διακεκριμένο μέλος

Εγώ δεν έχω ούτε ταινία, ούτε ψύλλους... γατίσιους...

και αρνητική και στο τοξόπλασμα.. με 30χρόνια ανεμβολίαστες γάτες, και συνθήκες πρωτόγονες στο χωριό.

Αλλά σου ξαναλέω...εγώ είμαι πιο.. "αναίσθητη"...
julia
Διακεκριμένο μέλος
Εσένα δε θα σε κάνω παρέαΑ να χαθείς!!
Παίζεις με τον πόνο μου
Αμα σε φιλήσω θα με κολλήσεις;;;![]()
Μπα... 7 χρόνια πασχίζω να κολλήσω τον άνδρα μου.. και δεν βλέπω φώς...

Μόνο λουκέτο στο ψυγείο θα τον σώσει.

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
το Milbemax ειναι το ιδιο με το drontal αλλης απλα εταιριας...δυο κτηνιατροι μου ειπαν οτι ειναι ακινδυνο στη γαλουχια αλλα επικινδυνο στη κυησηΘα τις στειρώσω τις καημενούλες μου μόλις μεγαλώσουν τα μικρά..
Μου έδωσαν τα Drontal. Αλλά στην εγκυμοσύνη να πω την αλήθεια τα έκοψα και συνεχίζω να φοβάμαι και στον θηλασμό. Θα ρωτήσω βέβαια να μου πουν για αυτό το Milbemax.
Άρα θα έχουν και τα μικρούλια μικρόβια? Ωχ αυτά και αν φοβάμαι να τα δώσω..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool