Πρόβλημα με την άμμο

kakiouli

Νεοφερμένο μέλος

Η kakiouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 67 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα.
Παιδιά καλησπέρα και συγχαρητήρια γι'αυτο το τόσο χρήσιμο και λειτουργικό φόρουμ...Είμαι πολύ νέα εδώ αλλα έχω ένα πρόβλημα και είπα να το εκθέσω...Έχω έναν περσικό γατούλη 2.5 χρονών περίπου,που κάνει τα τσίσα του οπουδήποτε αλλού εκτός απο την άμμο...έχω απελπιστεί τόσο πολύ που αναγκάζομαι να τον αφήνω να βγαίνει στην αυλή για να μην λερώνει το σπίτι....γιατί δεν είναι στειρωμένος και μυρίζουν πολύ.:/:Υπάρχει καμμιά λύση γι'αυτό ? Οποιαδήποτε συμβουλή ευσπρόδεκτη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αμα μαθει ετσι δυσκολα αλλαζει συνηθεια κ εμενα κοντευουν τα τρια η αμμο ειναι αγνωστη λεξη για αυτους

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κατά πρώτον: υπέροχη φωτογραφία!!!! :up: Το μόνο που θα σου πρότεινα θα ήταν να βάλεις τα τσίσα του και τα κακάκια που θα μαζέψεις από κάτω, από εκεί που τα έχει κάνει μέσα στο σπίτι και να τα βάλεις στη άμμο μπαςςςςςς και του μυρίσει και πηγαίνει και τα κάνει εκεί την επόμενη φορά. Εντωμεταξύ όπου τα έχει κάνει μέσα στο σπίτι να το πλύνεις καλά με ξίδι για να μην πάει και τα κάνει πάλι εκεί και να πάει εκεί που το μυρίζει δηλαδή στην άμμο . Καλή τύχη!

Tα έχω δοκιμάσει αλλά δεν έγινε τίποτα.Ευχαριστώ για την βοήθεια πάντως.

Να ρωτήσω κάτι; Μήπως απλός μαρκάρει την περιοχή του επειδή δεν είναι στειρωμένος; Είναι η εποχή τους, μην ξεχνάς!:/:

Όχι γιατί το κάνει όλο το χρόνο απλά δεν θέλει την άμμο του προτιμά νάυλον η χάρτινες σακούλες η την ύπαιθρο το σκασμένο μου:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back