σημερα αφησα το γατο μου(ο οποιος ειναι αστειρωτος) εξω για καμια ωρα για την πρωινη του βολτα, και μετα απο λιγο ηρθε παλι πισω αλλα φαινεται να εχει καποιο προβλημα με την ουρα του. δεν μας αφηνει να τον ακουμπησουμε, και ειδικα οταν του πιανουμε την ουρα νιαουριζει εντονα.επισης δεν μπορει να κατσει κανονικα, τα πισω ποδια και ο πωπος του ειναι σηκωμενα(φαινεται να μην μπορει να κατσει αλλιως σαν να ποναει)..η ουρα του κουνιεται συνεχως απο μονη της σπασμωδικα και οποτε γινεται αυτο το γατι ξανανιαουριζει....δεν ξερω τι ειναι αυτο, εχει κανεις ιδεα???πιθανοτατα να τσακωθηκε και με αλλο γατο και να εχει πληγωθει στην ουρα του...τι μπορει να ειναι αυτο??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Ισως θα επρεπε εκτος απο την ουρα να κοιταξετε και το πωπακι του, μαλλον τον χρησιμοποιησε καποιος γατος μη βρισκοντας θυληκια για να εκτονωθει ή για να του δειξει ποιος ειναι ο αρχηγος στην περιοχη. Αν δειτε να ποναει πολυ καλο ειναι να τον πατε στον κτηνιατρο, ισως χρειαστει και καποιες εξετασεις μιας και ηρθε σε επαφη με αδεσποτα γατια, μην τυχον και εχει κολησει τιποτα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ισως θα επρεπε εκτος απο την ουρα να κοιταξετε και το πωπακι του, μαλλον τον χρησιμοποιησε καποιος γατος μη βρισκοντας θυληκια για να εκτονωθει ή για να του δειξει ποιος ειναι ο αρχηγος στην περιοχη.
Το κάνουν αυτό οι γάτοι;

). Καλέσαμε και τον κτηνίατρο, αλλά μας είπε ότι μπορεί να χτύπησε σε κάποια μάχη με κάποιο αρσενικό ή σε κάποιο ερωτικό παιχνίδι και να το αφήσουμε μέχρι αύριο να δούμε πως πάει. Μήπως ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω; Εχω στεναχωρηθεί πολύ βλέποντας το να υποφέρει. Τώρα κατάφερε να ξαπλώσει και να τον πάρει ο ύπνος, ελπίζω να είναι καλύτερα όταν ξυπνήσει.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tz3nh
Εκκολαπτόμενο μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Κι αυτο ειναι πιθανο, αλλα παντως παιδια αυτο που ειπα πριν γινεται, το βλεπω συνεχεια στα αδεσποτα μου. Γι' αυτο στειρωσα περισυ τον Χαραλαμπο για να μην μπλεξει με τετοια γιατι ειναι απο μωρο ασθενικος.Μηπως το τραβηξε κανενας βλακας κατα την διαρκεια της βολτας του απο την ουρα;
Popix
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πήγαινέ τον στο διατρό να τον δει, μπας και με μια αντιβίωση τον προλάβεις και δεν εξαπλωθεί, αν όντως έχει κάτι τέτοιο. Εμάς έμεινε και δεν το προλάβαμε και ταλαιπωριόμασταν χρόνια, δεν έκλεινε με τίποτα. Ακόμα και τώρα καμιά φορά ανοίγει πολύ λίγο και βγάζει υγρό.
Να πω επίσης ότι αν είναι απόστημα μπορεί να μην είναι από πληγή τωρινή. Εμένα ο δικός μου δεν είχε εμφανή σημάδια όταν άρχισε να πρήζεται- όσο με άφηνε να τον ψαχουλέψω. Η πληγή πρέπει να ήταν πιο παλιά και να "δούλευε" καιρό.
Εύχομαι να έχει ό,τι πιο εύκολο και να το περάσετε γρήγορα

Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki