24-07-07
23:57
Θυμάστε που πριν δυο μήνες έβγαλα ανακοίνωση για ένα σκυλάκι που βρήκα και μετά σας είπα ότι το κράτησε το αγόρι μου;
Ε, λοιπόν τώρα το καλοκαίρι την κρατάω εγώ γιατί έφυγε Κύπρο και περνάμε υπέροχα!!!Όποτε μιλάω στο κινητό και μετά το κλείσω - έχει πορτάκι- η Roxie τρομάζει
και πολλές φορές της το κλείνω επίτηδες χωρίς να μιλάω- έτσι στο άσχετο για να δω αντιδράσεις εγώ ο κάφρος
και τρελαίνεται και γαυγίζει πολύ γλυκά!!!!!
και είναι μια γλύκα!:!!!
Πάντως έχει πολλή πλάκα γιατί σπρώχνει το κινητό με το πόδι και βγάζει έναν ήχο παραπονιάρικο και δαγκώνει το κινητό!!!!!!
Γιατί τρομάζει τόσο;;;;;;;;;

Ε, λοιπόν τώρα το καλοκαίρι την κρατάω εγώ γιατί έφυγε Κύπρο και περνάμε υπέροχα!!!Όποτε μιλάω στο κινητό και μετά το κλείσω - έχει πορτάκι- η Roxie τρομάζει
και πολλές φορές της το κλείνω επίτηδες χωρίς να μιλάω- έτσι στο άσχετο για να δω αντιδράσεις εγώ ο κάφρος
και τρελαίνεται και γαυγίζει πολύ γλυκά!!!!!
και είναι μια γλύκα!:!!!
Πάντως έχει πολλή πλάκα γιατί σπρώχνει το κινητό με το πόδι και βγάζει έναν ήχο παραπονιάρικο και δαγκώνει το κινητό!!!!!!
Γιατί τρομάζει τόσο;;;;;;;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα.
25-07-07
00:35
Κακια γυναικα.....
Το χαζουλι. Ισως να τον αναστατωνει ο ηχος που κανει γενικα (τι πραγμα ειναι τουτο;;;
) η μπορει να τον ενοχλουν λιγο οι εκπομπες του. Παντως και της μαμας το σκυλακι παντα κοιταζει εξαιρετικα απορημενα το κινητο. Μονο οταν χτυπαει ομως.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool