Πρόβλημα με την τεχνολογία

• Thread starter Thread starter Niki
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Niki

Δραστήριο μέλος

Η Niki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 405 μηνύματα.
Θυμάστε που πριν δυο μήνες έβγαλα ανακοίνωση για ένα σκυλάκι που βρήκα και μετά σας είπα ότι το κράτησε το αγόρι μου;
Ε, λοιπόν τώρα το καλοκαίρι την κρατάω εγώ γιατί έφυγε Κύπρο και περνάμε υπέροχα!!!Όποτε μιλάω στο κινητό και μετά το κλείσω - έχει πορτάκι- η Roxie τρομάζει:lol: :lol: :lol: και πολλές φορές της το κλείνω επίτηδες χωρίς να μιλάω- έτσι στο άσχετο για να δω αντιδράσεις εγώ ο κάφρος :P :P :P και τρελαίνεται και γαυγίζει πολύ γλυκά!!!!!:lol: :lol: :lol: και είναι μια γλύκα!:!!!:bleh: :bleh:

Πάντως έχει πολλή πλάκα γιατί σπρώχνει το κινητό με το πόδι και βγάζει έναν ήχο παραπονιάρικο και δαγκώνει το κινητό!!!!!!:lol: :lol: :lol:

Γιατί τρομάζει τόσο;;;;;;;;;:P :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol: :lol: :lol: :lol:
Κακια γυναικα.....
Το χαζουλι. Ισως να τον αναστατωνει ο ηχος που κανει γενικα (τι πραγμα ειναι τουτο;;;:hmm: :hmm: ) η μπορει να τον ενοχλουν λιγο οι εκπομπες του. Παντως και της μαμας το σκυλακι παντα κοιταζει εξαιρετικα απορημενα το κινητο. Μονο οταν χτυπαει ομως.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back