Πρόβλημα με τη γάτα μου και την εγκυμοσύνη

ANTHI25

Νεοφερμένο μέλος

Η ANTHI25 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 43 μηνύματα.
Γεια σας, εχουμε μια γατα περιπου 2 χρονια η οποια ως επι το πληστον ζει εξω απο το σπιτι και απλα εμεις την ταιζουμε και της εχουμε ενα μερος να κοιμαται. Θελω να επισημανω οτι η γατα αυτη .. ειναι κωφαλαλη κατα πασα πιθανοτητα αν και δεν βρηκα πουθενα στο διαδικτυο καποιο τροπο αντιμετωπισης. Δεν νιαουριζει ποτε και ακουει πολυ δυσκολα. Δηλαδη πρεπει να πας πολυ κοντα της για να ακουσει. Ολο αυτο εχει σαν αποτελεσμα παρ'ολη την φροντιδα που της παρεχουμε, να μην στεκεται να την ακουμπησεις. Φοβαται παρα πολυ. Ειναι εγκυος τωρα.. και καθε φορα που εμενε εγκυος, τα γατακια της τα παρατουσε και ψοφαγαν. Τα βρισκαμε μετα εμεις. Υποθετω πως φταιει το οτι δεν τα ακουει και δεν μπορει να τα αισθανθει. Επειδη ειμαι λιγο ασχετη με το ολο θεμα, θα μπορουσατε να μου πειτετην αποψη σας και τι να κανω? Θα λυπηθω πολυ αν για αλλη μια φορα γεννησει και τα αφησει να ψοφισουν.. :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στείρωσέ την για να μη γεννάει ή όταν ζευγαρώσει βάλτην στο σπίτι για να γεννήσει εκεί και να τα μεγαλώσεις εσύ με μπιμπερό σε περίπτωση που τα παρατήσει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συμφωνώ με την Ceres κουκλίτσα μου. Ακόμα αν μπορείτε υπάρχει και η λύση της περίφραξης της αυλής..έτσι θα χαίρεται το έξω χωρίς να κινδυνεύει ούτε αυτή ούτε τα μωράκια που περιμένει. Αν σ' ενδιαφέρει ρίξε μια ματιά στα ακόλουθα θέματα:
Τρόποι περίφραξης βεράντας η αυλής
Disney το ξαφνιασμένο μουτράκι που είναι απο΄το δικό μου θέμα γιατί έχω περιφράξει την πίσω μου αυλή και αν χρειάζεσαι κάποιες πληροφορίες, ευχαρίστως.
Μπορεί να σου ακουστεί περίεργο στην αρχή αυτό που σου προτείνω αλλά στο εξωτερικό συνηθίζεται πλέον πολύ.

Από την στιγμή που δε μπορεί η γάτα σου να ανταπεξέλθει στις μητρικές της υποχρεώσεις, θα πρέπει να την βοηθήσεις.
Εάν γίνεται έχε τα μικρά και την ίδια μέσα στο σπίτι και μπορείς να τα ταίζεις με το ειδικό γάλα για νεογέννητα γατάκια και να τους τρίβεις απαλά τον πωπό τους και την κοιλιά τους για να ενεργηθούν.
Θα συμβούλευα να στειρώσεις τη γάτα σου στο άμεσο μέλλον ώστε να αποφύγεις τις συνεχόμενες εγκυμοσύνες αλλά και τις πιθανές αρρώστιες που μπορεί να αποκτήσει μια θηλυκή γάτα που περνάει συνεχώς οίστρους και εγκυμοσύνες. :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back