nenaki20271
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Εγω στη θεση σου ,ΝΑΙ..θα του εδινε κονσερβουλα αφου εχει δοντακια και αφου εφαγε οταν του εβαλες και δεν εκανε τοση διαρροια.
Εξαλλου το γαλα ειναι απαραιτητο οσο δεν μπορουν να φανε κανονικη τροφη.Ετσι οπως τα περιγραφεις,πολυ πιθανον να το πειραζει το γαλα.Και σιγουρα θα του συνεχιζα το ρυζαλευρο για καποιο διαστημα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nenaki20271
Νεοφερμένο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Αν θες,γραψε μας νεα σας.

elina1985
Νεοφερμένο μέλος
θεωρω πως μαλλον εχει θεμα με το γαλα. ο βαγγελακης μου οταν επινε γαλα εκανε διαρροια και πιστεψε με - η μυρωδια δεν αντεχονταν.... ακομα και ο ιδιος δυσανασχετουσε... και μας ειπε ο κτηνιατρος κομμενο το γαλα.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Εύχομαι να πάρει γρήγορα τα πάνω του ο μικρούλης

nenaki20271
Νεοφερμένο μέλος
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Θα πρότεινα να τον δει κτηνίατρος, ώστε να είσαι εντελώς σίγουρη τι συμβαίνει.
Ίσως πρέπει να αλλάξει διατροφή;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum