Ρικος
Νεοφερμένο μέλος
Η Ρικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 43 μηνύματα.
12-11-09
20:16
Καλησπερα,να ρωτησω,πως θα του μαθω να πηγαινει τουαλετα του?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα.
12-11-09
20:26
θα το πιασεις και θα το βαλεις στην αμμολεκανη..μετα θα πιασεις τα μπροστινα του ποδαρακια και θα του κανεις την κινηση του σκαψιματος..σιγα σιγα θα μαθει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα.
12-11-09
22:43
θα το πιασεις και θα το βαλεις στην αμμολεκανη..μετα θα πιασεις τα μπροστινα του ποδαρακια και θα του κανεις την κινηση του σκαψιματος..σιγα σιγα θα μαθει![]()
Συνήθως είναι απλή διαδικασία και οι γάτες το μαθαίνουν πολύ εύκολα σε μιά-δυό μέρες.

Μιά φορά να την χρησιμοποιήσει μετά θα την οδηγεί η μυρωδιά της.

Ρικος
Νεοφερμένο μέλος
Η Ρικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 43 μηνύματα.
13-11-09
16:56
Ολα ενταξει...εμαθε κι ολας!Ευχαριστω πολυ!
Μπορει μηπως καποιος που ξερει να κλειδωσει το θεμα παρακαλω μιας και η απορρια μου λυθηκε?
Μπορει μηπως καποιος που ξερει να κλειδωσει το θεμα παρακαλω μιας και η απορρια μου λυθηκε?

stellak
Διάσημο μέλος
Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα.
13-11-09
21:22
Θα πας στα "Εργαλεία Θεμάτων" και θα βρεις την εντολή "Κλείσιμο Θέματος". Θα το πατήσεις και θα κλειδώσεις το θεματάκι

Ρικος
Νεοφερμένο μέλος
15-11-09
12:44
Δεν μου εβγαλε πουθενα στα Εργαλει Θεματος -Κλεισιμο θεματος!Τι να κανω?
Eυχαριστω πολυ!
Eυχαριστω πολυ!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum