joulian
Νεοφερμένο μέλος
Ο joulian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
28-03-12
20:46
γεια σας και καλησπέρα είμαι καινούριος εδώ και θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις , για αρχη εχω τρια γατια μια μαμα τον μπαμπα και την κορη τους προσφατα ο πατερας ζευγαρωσε και με την κορη του.. και προφανως πρεπει να ζευγαρωσαν μια μερα προτου τον παμαι στον κτηνιατρο για στηροση μετεπειτα εφοσων ειχε στηρωθει πλεων εκαναν κιαλες αποπειρες να ζευγαροσουν αλα νομιζω ποσ ιδη το κακο ηχε γινει χαχαχα καπου εδω θελω να κανω την προτη μου ερωτηση.
1) γινετε μετα απο στηρωση ενος αρσαινικου γατου να μπορεσει να ζευγαρωσει και να κανει και γατακια..? Στην συνεχεια τωρα τελευτεα παρατηρησα(περιπου δυο μηνες μετα την στηροση του γατου) πως ο γατος μου δυσκολευετε να περπατησει γλυφει συνεχως τα γενητικα του οργανα και διχνει να ποναει.. όταν επίσης με βλεπει να τον πλισιαζω νιαουριζει σαν να εχει κανει κατι κακο.. και φοβατε πως θα τον μαλοσω και ταυτοχρονα σαν να ποναει..δεν κσερω τι εχει οταν καθετε στον καναπε η οπουδήποτε, δισκολευετε να κατσει και προσπαθει να κατσει προτα με τα πισω ποδια και στη συνεχεια και το υπολοιπο σομα του αλα πολι σιγα.. δεν κσερω τι να υποθεσω μηπως
2) η κτηνιατρος του δεν εκανε κατι καλα...αλα ηχα παει και την αλη μου γατα(την μητερα) στην ιδια κτηνιατρο και ειναι μια χαρα σας παρακαλω αν πιστευετε πως υπαρχει κατι
και δεν ειναι κατι που διχνει νανε περαστικο
πητε μου περιμενω απαντηση σας και σας ευχαριστω πολυ!!!

1) γινετε μετα απο στηρωση ενος αρσαινικου γατου να μπορεσει να ζευγαρωσει και να κανει και γατακια..? Στην συνεχεια τωρα τελευτεα παρατηρησα(περιπου δυο μηνες μετα την στηροση του γατου) πως ο γατος μου δυσκολευετε να περπατησει γλυφει συνεχως τα γενητικα του οργανα και διχνει να ποναει.. όταν επίσης με βλεπει να τον πλισιαζω νιαουριζει σαν να εχει κανει κατι κακο.. και φοβατε πως θα τον μαλοσω και ταυτοχρονα σαν να ποναει..δεν κσερω τι εχει οταν καθετε στον καναπε η οπουδήποτε, δισκολευετε να κατσει και προσπαθει να κατσει προτα με τα πισω ποδια και στη συνεχεια και το υπολοιπο σομα του αλα πολι σιγα.. δεν κσερω τι να υποθεσω μηπως
2) η κτηνιατρος του δεν εκανε κατι καλα...αλα ηχα παει και την αλη μου γατα(την μητερα) στην ιδια κτηνιατρο και ειναι μια χαρα σας παρακαλω αν πιστευετε πως υπαρχει κατι
και δεν ειναι κατι που διχνει νανε περαστικο
πητε μου περιμενω απαντηση σας και σας ευχαριστω πολυ!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα.
29-03-12
17:54
Καλοσώρισες στο My Cat 
Ένας στειρωμένος γατούλης δεν μπορεί πια να τεκνοποιήσει.
Ο γατούλης σου σίγουρα ταλαιπωρείται από κάτι. Είναι καλύτερα όμως να τον δει κτηνίατρος.. μόνο εκείνος μπορεί να κάνει διάγνωση και θεραπεία. Αν αισθάνεσαι ότι δεν εμπιστεύεσαι πλήρως αυτον που τον στείρωσε γιατί δεν δοκιμάζεις να πας σε κάποιον άλλο; Ρίξε μια ματιά εδώ:
Γράψτε έναν καλό κτηνίατρο εδώ

Ένας στειρωμένος γατούλης δεν μπορεί πια να τεκνοποιήσει.
Ο γατούλης σου σίγουρα ταλαιπωρείται από κάτι. Είναι καλύτερα όμως να τον δει κτηνίατρος.. μόνο εκείνος μπορεί να κάνει διάγνωση και θεραπεία. Αν αισθάνεσαι ότι δεν εμπιστεύεσαι πλήρως αυτον που τον στείρωσε γιατί δεν δοκιμάζεις να πας σε κάποιον άλλο; Ρίξε μια ματιά εδώ:
Γράψτε έναν καλό κτηνίατρο εδώ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sourikata80
Νεοφερμένο μέλος
Η Ιφιγένεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα.
29-03-12
19:21
προφανώς και ένας στειρωμένος γατούλης ΔΕΝ μπορεί να τεκνποιήσει αλλιώς ποιο το νόημα?
Havana
Διάσημο μέλος
Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα.
30-03-12
12:22
Δεν μπορεί να τεκνοποιήσει αλλά μπορεί να ζευγαρώσει αν το επιθυμεί, αυτό έχει να κάνει καθαρά με το ταπεραμέντο του ζώου, απο την περιγραφή φαίνεται για ουρολοίμοξη, είναι φριχτοί οι πόνοι για το ζώο (και για ανθρώπους όταν το παθαίνουν αυτό) ειναι σαν κατουράς ξυραφάκια σκέψου, οπότε πρεπει αν τον πας άμεσα στο γιατρό αν του δώσει αγωγή για αν μην υποφέρει.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum