...Vampi...
Νεοφερμένο μέλος
Του έδωσα και λίγο γαλατάκι ζεστό και πήγε καλύτερα.
Τώρα εγώ όμως ανησυχώ μήπως έχει κάτι άλλο εκτός από βαρυστομαχία. Υπάρχει περίπτωση να έχει κάτι άλλο;
Να προσθέσω ότι τόσες μέρες το ταίζαμε και με καθαρισμένο ψαράκι και κοτόπουλο, καθώς και με κονσέρβα. Επείσης τρώει πολύ λαίμαργα.
Μήπως μπορώ να του δώσω κάτι για να αισθανθεί καλύτερα; Όπως χαμομήλι με το γαλατάκι του;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Καλύτερα θα έλεγα εγω να άφηνες τα πειράματα, και τα μαγειρευτά, και δώσε τροφή kitten, Κονσέρβα ή κροκέτες... γιατί τα μικρά είναι ευαίσθητα...

Το πολύ πολύ να δώσεις λίγο βραστό κοτοπουλάκι με ρύζι.. όλα τα άλλα είναι βόμβες στο στομαχάκι του....
Περαστικά γρήγορα.. αλλιώς γιατρό.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
...Vampi...
Νεοφερμένο μέλος
Αυτό έπρεπε να κάνω αλλά δεν το ήξερα...
Για σήμερα δεν του ξαναέδωσα τίποτα, μόνο γαλατάκι. Η τροφή kitten είναι ειδική για μικρά να υποθεσω...Δεν την ήξερα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Και απο αύριο Kitten. Και αν θέλεις κάτι μπορείς πάντα να ρωτήσεις.

...Vampi...
Νεοφερμένο μέλος

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
έχει περίεργη συμπεριφορά. Κοιμάτε κανονικά, αλλά όταν το σηκώνω να δω αν είναι καλά πέφτει κάτω και είναι σα να παραλύει. Μετά από 1 λεπτό όμως (και πολύ λέω) αρχίζει και χοροπηδάει και παίζει...Δεν μπορώ να το καταλάβω...![]()
εγώ δεν ξέρω τι μπορεί να είναι.καλύτερα να συμβουλευτείς έναν κτηνίατρο για να γλιτώσεις το ζωάκι άμα έχει κάτι..

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
...Vampi...
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum