Πρόβλημα με το μαγειρευτό φαγητό

...Vampi...

Νεοφερμένο μέλος

Η. ..Vampi... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα.
Βρήκαμε ένα γατάκι την περασμένη πέμπτη, περίπου 1ος μήνα. όλες αυτές τις μέρες έτρωγε συνέχεια, ήταν ορεξάτο και έπαιζε. Χθές το απόγευμα, το ταίσαμε με κρέας που είχαμε μαγειρέψει. Το βράδυ, δεν μπορούσε να κουνηθεί και είχε βαρύνει πολύ η κοιλίτσα του και δεν μπορούσε να περπατήσει καλά με τα 2 πίσω ποδαράκια του. όταν το σήκωσα όμως και το πήγα στην άμμο του "ανακουφίστηκε" και μετά συνέχισε να παίζει. Σήμερα όμως, χωρίς να ξέρω ότι το κρέας το είχε πειράξει, μόλις γύρισα από το σχολείο το ξανατάισα με το ίδιο κρέας. Από τότε δεν είναι πολύ καλά, έκανε κακάκια 2 φορές αλλά και εμετό. Τώρα έχει ηρεμήσει και κοιμάτε ήσυχα, αφού πρώτα έπαιξε λίγο με τον τυφλό γατούλι μου.
Του έδωσα και λίγο γαλατάκι ζεστό και πήγε καλύτερα.

Τώρα εγώ όμως ανησυχώ μήπως έχει κάτι άλλο εκτός από βαρυστομαχία. Υπάρχει περίπτωση να έχει κάτι άλλο;
Να προσθέσω ότι τόσες μέρες το ταίζαμε και με καθαρισμένο ψαράκι και κοτόπουλο, καθώς και με κονσέρβα. Επείσης τρώει πολύ λαίμαργα.
Μήπως μπορώ να του δώσω κάτι για να αισθανθεί καλύτερα; Όπως χαμομήλι με το γαλατάκι του;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γάλα ελπίζω ΟΧΙ αγελαδινό, ότι εννοείς το ειδικό για γάτες...:redface:

Καλύτερα θα έλεγα εγω να άφηνες τα πειράματα, και τα μαγειρευτά, και δώσε τροφή kitten, Κονσέρβα ή κροκέτες... γιατί τα μικρά είναι ευαίσθητα...:(

Το πολύ πολύ να δώσεις λίγο βραστό κοτοπουλάκι με ρύζι.. όλα τα άλλα είναι βόμβες στο στομαχάκι του....

Περαστικά γρήγορα.. αλλιώς γιατρό.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

όχι, το ειδικό γάλα του δίνω.
Αυτό έπρεπε να κάνω αλλά δεν το ήξερα...:(Για σήμερα δεν του ξαναέδωσα τίποτα, μόνο γαλατάκι. Η τροφή kitten είναι ειδική για μικρά να υποθεσω...Δεν την ήξερα...

Δεν πειράζει.. αφού έκανε εμετό είναι καλό... Άστο νυστικό για λίγες ώρες.. γιατί θα τα ξαναβγάλει.:(

Και απο αύριο Kitten. Και αν θέλεις κάτι μπορείς πάντα να ρωτήσεις.:)

έχει περίεργη συμπεριφορά. Κοιμάτε κανονικά, αλλά όταν το σηκώνω να δω αν είναι καλά πέφτει κάτω και είναι σα να παραλύει. Μετά από 1 λεπτό όμως (και πολύ λέω) αρχίζει και χοροπηδάει και παίζει...Δεν μπορώ να το καταλάβω...:hmm:

έχει περίεργη συμπεριφορά. Κοιμάτε κανονικά, αλλά όταν το σηκώνω να δω αν είναι καλά πέφτει κάτω και είναι σα να παραλύει. Μετά από 1 λεπτό όμως (και πολύ λέω) αρχίζει και χοροπηδάει και παίζει...Δεν μπορώ να το καταλάβω...:hmm:

εγώ δεν ξέρω τι μπορεί να είναι.καλύτερα να συμβουλευτείς έναν κτηνίατρο για να γλιτώσεις το ζωάκι άμα έχει κάτι..:rolleyes:

Τα γατακια τοσο μικρα χωνευουν μονο το γαλα γατας που θα βρεις σε πετ σοπ αντε και αραιωμενη κονσερβα a/dhills. Το ναδινεις μαγειρευτο και μαλιστα κρεςας σε τοσο μικρο ειναι σαν να ταιζεις κρεας μωρο ανθρωπινο για να καταλαβεις. ΓΙ αυτο επειδη σε αυτη την ηλικια η διατροφη ειναι βασικο πραγμα καλυτερα να κανεις οτι κανουμε με τα μωρα συνηθως . Το αγελαδινο γαλα δεν κανει για τις γαες προκαλει διαρροια. Εαν συνεχισει να εχει προβλημα μετα απο μαι δυο μερες σε γαλα γατας τοτε να το πας σε κτηνιατρο. Οσο συνεχιζεις το κρεας του προκαλεις προβλημα χωρις να το καταλαβαινεις. Θυμισου η φτυσικη τροφη της γαας ειναι γαλα απο τη μαμα της και οταν μεγαλωσει ωμα θηραματα εντομα και χορταρακια. Μονο αυτα.

Παιδιά εντάξει είναι. Σήμερα ήπιε μόνο γάλα (το ειδικό πάντα) και του έδωσα και 2-3 κομματάκια κονσέρβα. Μια χαρά είναι...Παίζει συνέχεια σα να μη τρέχει τίποτα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back