Πρόβλημα με το ματάκι του...

ντιμη

Νεοφερμένο μέλος

Η ντιμη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βούλα (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα.
το γατακι μου (νεογεννητο μιας βδομαδας)το οποιο ταιζω με τεχνητο γαλα,ενω τρωει κανονικα και γενικα παει πολυ καλα ,παρουσιασε καποιο προβλημα στο ματακι του.Δηλαδη σημερα το πρωι ειχε ενα ελαχιστο πρη3ιμο ,που μεχρι το βραδυ μεγαλωσε σχετικα ..υπαρχει κατι που μπορω να κανω ΤΩΡΑ μεχρι το απογευμα που 8α το παω στο κτηνιατρο?3εχασα να αναφερω οτι δεν εχει ανοι3ει ακομα τα ματια του..3ερει κανεις αν αυτο τ πρη3ιμο ειναι σοβαρο?
0410.jpg
<--

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτό είναι κ το καλύτερο που σκέφτηκες δηλαδή να το πας στον κτηνίατρο για να μην "χάσει" το ματάκι του. :(
Ελπίζω να πάνε όλα καλά με το μπεμπάκι:up: θα περιμένουμε τα νέα του το απόγευμα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μην κανεις τιποτα κατα τη γνωμη μου, αμεσως κτηνιατρο :/:
περαστικα

Μαλλον προκειτε για μολυνση ισως απο καποιον ιο ππου το κληρονομησε απο τη μητερα του , οταν το πας στο γιατρο θα το δει και θα σου πει την καταληλη θεραπεια:)

το πρη3ιμο δεν υποχωρει

το προβλημα ειναι οτι απο χ8ες δε βρισκω το γιατρο μας..και ρωτησα μηπως εχει 3ανασιναντισει κανεις το ιδιο προβλημα με το γατακι του για να μου πει αν ειναι σοβαρο και τι μπορω να κανω μονη μου μεχρι να το παω..:/:

Τα νεογέννητα γατάκια είναι πάρα πολύ ευαίσθητα, οποιοδήποτε φάρμακο θα πρέπει να δίνεται μόνο από τον κτηνίατρο, αφού δει και εξετάσει το γατάκι. Γι' αυτό δεν μπορούμε από 'δω να σου προτείνουμε κάτι άλλο, πέρα από την επίσκεψη στον κτηνίατρο. Αν δεν μπορείς να βρεις τον δικό σου κτηνίατρο, δες εδώ μια λίστα με κτηνιάτρους προτεινόμενους από τα μέλη του mycat. Καλό θα ήταν να μην καθυστερήσεις άλλο, σ' αυτές τις περιπτώσεις ο χρόνος μετράει.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back