dilated
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Εγω για σοβαρα θεματα δεν μενω ποτε στη γνωμη ενος γιατρου,ποσο μαλλον τωρα που δεν επιβεβαιωνονται τα λεγομενα του.

xristos33333
Νεοφερμένο μέλος
γεια σας έχω κι εγώ έναν γάτο τον έχω 1.5 χρόνο περίπου ήρθε στο σπίτι μας μόλις20 ημερών τον έχουμε αγαπήσει πολύ δυστυχώς δεν μπόρεσα να τον εμβολιάσω λόγο χρημάτωντον έχουμε αδέσποτο βγαίνει έξω συνέχεια και έρχεται μόνο για να φάει και να κοιμηθείπριν 4 μέρες ήρθε στο σπίτι κουτσαίνοντας το πίσω δεξή του πόδι δεν μπορούσε νατο πατήσει καθόλου κάτω κάθετε συνέχεια στο μέρος που τον έχουμε και δεν σηκώνετεμε δυσκολία περπατά στα 3 πόδια του ο καημενούλης μου δεν φαίνεταικάποιο μεγάλο σημάδι στο πόδι του αλλά παρατήρησα ότι στο μπούτι του έχει μια βαθιά γρατσουνιά θέλω να μου πείτε αν γίνετε εάνέσπασε κάτι τι πρέπει να κάνω. - ΕυχαριστώΧρήστος -
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Εμείς είμαστε απλά χρήστες σε ένα φόρουμ όπως κι εσύ. Δεν έχουμε γνώσεις κτηνιατρικής..και γνώμη να εκφέρουμε ζημιά θα κάνουμε. Καταλαβαίνω πως οι καιροί είναι δύσκολοι αλλά μπορεί το γατάκι να χρειάζεται περίθαλψη.. όπως ακριβώς θα χρειαζόμασταν εσύ κι εγώ αν ήμασταν πληγωμένοι.
Το μόνο που μπορώ να σου πω προσωπικά είναι ότι καταρχήν το γατάκι πρέπει να περιοριστεί σε ένα δωμάτιο με όλα τα σχετικά κοντά του. (νεράκι, αμμολεκάνη)
Δεν ξέρω αν κτύπησε και αν έχει εσωτερική αιμορραγία και αν πρέπει να φάει..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Είναι ο μόνος ο οποίος μπορεί να σου πει εάν έχει σπάσει κάποιο οστό, τι πρέπει να γίνει σε αυτήν την περίπτωση, να καθαρίσει την πληγή ώστε να μη μολυνθεί κλπ.
Κανείς άλλος δεν μπορεί να αποφανθεί με σιγουριά...
gandalfthegrey
Εκκολαπτόμενο μέλος
και dilated το γατακι σου υποφερει μαλλον και οσο καθυστερεις μπορει το κοκαλο να δεσει σε λαθος θεση η ακομα και να χειρωτερεψει...βρες κτηνιατρο εμπιστοσυνης και προχωρα... φοβασαι γιατι ολα μπορουν να συμβουν σε μια εγχείρηση αλλα η γατα σου οσο μεγαλωνει θα εχει και αρθριτικά και ενα τετοιο χτυπημα θα υποφερει ακομη χειρωτερα τοτε....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum