Προφέσσορας_Χάος
Νεοφερμένο μέλος
Ο Προφέσσορας_Χάος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα.
10-08-08
14:33
Καλησπέρα σας ! Τις τελευταίες 3 μέρες παρατηρώ μια αλλάγη στην συμπεριφορά της γατούλας μου.Την λένε Καντυ είναι 2 ετών στειρωμένο Σιάμ και την έχω μέσα στο σπίτι.
Συνεχώς γλύφεται σε όλο της το σώμα με μεγάλη νευρικότητα σαν να έχει φαγούρα 'η πόνο..Για παράδειγμα επίμονα στα μπροστινα ποδαράκια και οταν της τα πιάνω δυσανασχετεί.
Κατα τα άλλα περπατάει κανονικά και δεν δείχνει να έχει χτυπήσει κάπου απλά εχει βγαλει απο μια μερμηγκιά εξωτερικά στο κάθε της αυτάκι..
Σαν 2 σπυράκια.
Δεν μπορεί να πάει κάπου το μυαλό μου,γενικά το γατί δείχνει νευρικό σε όλες του τις κινήσεις και δεν σε αφήνει να του κάνεις πολλά πολλά..
Εχετε ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει ; Γιατι έχω αρχίσει να ανησυχώ πολύ!
Συνεχώς γλύφεται σε όλο της το σώμα με μεγάλη νευρικότητα σαν να έχει φαγούρα 'η πόνο..Για παράδειγμα επίμονα στα μπροστινα ποδαράκια και οταν της τα πιάνω δυσανασχετεί.
Κατα τα άλλα περπατάει κανονικά και δεν δείχνει να έχει χτυπήσει κάπου απλά εχει βγαλει απο μια μερμηγκιά εξωτερικά στο κάθε της αυτάκι..
Σαν 2 σπυράκια.
Δεν μπορεί να πάει κάπου το μυαλό μου,γενικά το γατί δείχνει νευρικό σε όλες του τις κινήσεις και δεν σε αφήνει να του κάνεις πολλά πολλά..
Εχετε ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει ; Γιατι έχω αρχίσει να ανησυχώ πολύ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος
Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα.
10-08-08
14:38
Γιατί δεν την πας στον κτηνίατρο; Ξέρω ότι κάτι ενοχλεί τις γάτες - δε θυμάμαι ακριβώς τι αυτή τη στιγμή - και μερικές φορές γλύφονται τόσο που το δέρμα τους μένει χωρίς τρίχες. Και θα ήταν καλό να έριχνε ο γιατρός μια ματιά στα αυτάκια...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Προφέσσορας_Χάος
Νεοφερμένο μέλος
Ο Προφέσσορας_Χάος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα.
10-08-08
16:06
για τον τριχοφάγο λές μάλλον εσύ..
Θα την πάω αυριο στον κτηνίατρο απλά έχω αγχωθεί σήμερα και έλεγα μήπως γνωρίζατε κάτι για να το μοιραστείτε μαζί μου.
Θα την πάω αυριο στον κτηνίατρο απλά έχω αγχωθεί σήμερα και έλεγα μήπως γνωρίζατε κάτι για να το μοιραστείτε μαζί μου.
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
10-08-08
18:41
Καλησπέρα,καλωσήρθες και να χαίρεσαι την Κάντυ σου (και το ωραιο σου Nick,South Park να φανταστώ; )για τον τριχοφάγο λές μάλλον εσύ..
Χάνει τρίχωμα;Μήπως είναι θέμα αποπαρασίτωσης;Αμπουλα ποτε της έβαλες τελευταια;Ήρθε σε επαφή με κάποιο άλλο ζωάκι;Παρατήρησε και ψάξε το τρίχωμα και το δερματάκι της,μήπως βρεις κάποιες μικρές πληγές,ή έντομο.Σιγουρα ο γιατρός θα σε κατατοπισει καλυτερα.

Προφέσσορας_Χάος
Νεοφερμένο μέλος
11-08-08
01:18
Καλησπέρα,καλωσήρθες και να χαίρεσαι την Κάντυ σου (και το ωραιο σου Nick,South Park να φανταστώ; )
Χάνει τρίχωμα;Μήπως είναι θέμα αποπαρασίτωσης;Αμπουλα ποτε της έβαλες τελευταια;Ήρθε σε επαφή με κάποιο άλλο ζωάκι;Παρατήρησε και ψάξε το τρίχωμα και το δερματάκι της,μήπως βρεις κάποιες μικρές πληγές,ή έντομο.Σιγουρα ο γιατρός θα σε κατατοπισει καλυτερα.![]()
Καλησπέρα σε ευχαριστώ..
οσο για το νικ έπεσες διάνα.. 
Εχει πριστεί το αριστερό της ποδαράκι και υποπτεύομαι οτι την τσίμπησε κάποιο έντομο γιατι το ποδαράκι το πατάει κανονικότατα ..
Είναι και διολάκι..δεν έχει αφήσει κανένα έντομο σε ησυχία..
Αν δεν δώ βελτίωση θα την πάω προληπτικά στον γιατρό αυριο..
Οσο για τα παιδάκια σου έχω να πώ οτι είναι απίθανα..τώρα είδα τις photo..μοιάζει πολύ και το καντάκι

moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
11-08-08
01:38
Ο γάτος του φίλου μου λέγεται Butters...Καλησπέρα σε ευχαριστώ..οσο για το νικ έπεσες διάνα..
Εχει πριστεί το αριστερό της ποδαράκι και υποπτεύομαι οτι την τσίμπησε κάποιο έντομο γιατι το ποδαράκι το πατάει κανονικότατα ..
Είναι και διολάκι..δεν έχει αφήσει κανένα έντομο σε ησυχία..
Αν δεν δώ βελτίωση θα την πάω προληπτικά στον γιατρό αυριο..
Οσο για τα παιδάκια σου έχω να πώ οτι είναι απίθανα..τώρα είδα τις photo..μοιάζει πολύ και το καντάκι![]()

Αν ειναι τσίμπημα θα υποχωρησει μόνο του μέχρι αυριο.Πάντως πήγαινε τη στο γιατρό προληπτικά όπως λες,να σε καθυσηχάσει.Αφού το πατάει κανονικά δεν θα ειναι κατι σοβαρό...
Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια,και ανταποδίδουμε.Ανέβασε αν θες καμιά φωτο να θαυμάσουμε και τη δική σου!
Vaso kitten
Νεοφερμένο μέλος
Η Vaso kitten αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα.
12-08-08
22:26
Μπορεί να έχει κολλήσει καμιά περαστική ασθένεια, αν έρχεται σε επαφή με άλλα ζώα, ή διάφορες εστίες μικροβίων μέσα στο σπίτι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum