toulis
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ενώ ήμουν συνδεδεμένη με το my cat προσπάθησα να μπω ταυτόχρονα στο google ανεπιτυχώς. Δοκίμασα και διάφορα άλλα sites και το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Το περίεργο είναι ότι το μόνο site που συνδέομαι αυτή τη στιγμή είναι το mycat και κανένα άλλο. Άνοιξα τη σελίδα του modem και δείχνει ότι δεν έχω χάσει τη σύνδεσή μου. Η σύνδεσή μου είναι conn-x με ένα άχρηστο modem Telindous 1133 adsl router. Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι επειδή δεν έχω βάλει κωδικούς (και δεν ξέρω να βάλω είναι η αλήθεια
) μήπως μου δημιουργεί κάποιος άλλος το πρόβλημα αλλά πάλι το γεγονός ότι μπαίνω μόνο στο mycat είναι περίεργοΤι λέτε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ga-takis
Νεοφερμένο μέλος
Επισυναπτω φωτο για του λογου το αληθες
(Sorry couldn't resist!!)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Van_Moufas
Νεοφερμένο μέλος

χαχαχαχαχα Ga-Takis
Toulis το Modem σου ούτε που το έχω ακούσει
...Δοκίμασε πάντως να σβήσεις τα cookies από τον explorer και αν ούτε αυτό δουλέψει τότε κάνε μια επανεκκίνηση και πες μας...
-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν πρέπει να φταίει το μοντεμ. Μπαίνεις με ασύρματο από ότι κατάλαβα. Κάνε ένα restart το μοντεμ δηλαδη κλείσε το κουπάκι και ξαναάνοιξε το. Αλλιώς κάνε επιδιόρθωση δικτύου από τα windows. Kαι βάλε κωδικούς οπωσδήποτε...
toulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
όλους για τις άμεσες απαντήσεις αλλά δυστυχώς
όταν έκλεισα τον explorer και προσπάθησα να ξαναμπώ δεν έμπαινα ούτε στο mycat. Έκανα επανεκκίνηση στο pc και έλεγξα μέσω του μενού του μοντεμ ότι η σύνδεσή μου ήταν οκ αλλά μάταια... Μόλις τώρα συνδέθηκα από το γραφείο. Θα κάνω όλα όσα μου υποδείξατε και βλέπουμε.
Επίσης πρέπει οπωσδήποτε να βάλω κωδικούς. Nefelaki δεν συνδέομαι ασύρματα γιαυτό και από το help desk μου είχαν πει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ακόμα και αν μπαίνει και κάποιος άλλος από τη γειτονιά δεν μπορεί να με κόψει. Αυτό που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν ότι είχα πρόσβαση στο mycat μόνο για κανένα 10λεπτο και σε κανένα άλλο site. Μήπως τελικά έχει δίκιο ο Ga-takis????
catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δουλεύω στο DSLAM στον ΟΤΕ, οπότε αν θες στειλε μου το τηλ σου να το κοιτάξω
Τα σέβη μου!!Αχ αυτοι οι ανθρωποι.. ακομα και την τελευταια στιγμη δεν καταλαβαινουν τι συμβαινει πισω απο την πλατη τους.. Λοιπον ηρθε η ωρα να σας αποκαλυψουμε οτι ο πλανητης σας δεχεται εισβολη απο εμας τους διαστημογατους! Η πρωτη μας κινηση ηταν, φυσικα, να μπλοκαρουμε τις επικοινωνιες σας κι ετσι πλεον τα μονα sites που θα μπορειτε να εχετε προσβαση ειναι οσα αναφερονται - με αγαπη και λατρεια παρακαλω και μονο - στη ρατσα μας!
(Sorry couldn't resist!!)![]()
Sorry couldn't resist !!!!

julia
Διακεκριμένο μέλος
Καλημέρα,
Δουλεύω στο DSLAM στον ΟΤΕ, οπότε αν θες στειλε μου το τηλ σου να το κοιτάξω
Αυτά είναι!!!!! Είμαστε ΠΑΝΤΟΥ!!!!

Και εμεις δεν ειχαμε για 2 μερες ιντερνετ, και τελικα μας ειπαν οτι δεν συγχρόνιζε το μοντεμ.... Αλλαξαμε μοντεμ, γιατι τα έπαιζε σιγα-σιγα και θα μέναμε κονζάμ διαφημιστική και δεν λεει....
και τωρα "φυσάμε"!!!!

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Αχ αυτοι οι ανθρωποι.. ακομα και την τελευταια στιγμη δεν καταλαβαινουν τι συμβαινει πισω απο την πλατη τους.. Λοιπον ηρθε η ωρα να σας αποκαλυψουμε οτι ο πλανητης σας δεχεται εισβολη απο εμας τους διαστημογατους! Η πρωτη μας κινηση ηταν, φυσικα, να μπλοκαρουμε τις επικοινωνιες σας κι ετσι πλεον τα μονα sites που θα μπορειτε να εχετε προσβαση ειναι οσα αναφερονται - με αγαπη και λατρεια παρακαλω και μονο - στη ρατσα μας!
(Sorry couldn't resist!!)![]()
Κορυφαίο είναι απίστευτο τελικά πόσο γάτες είναι όλοι αυτοί που ζουν με γάτες

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool