antekala
Νεοφερμένο μέλος
Η antekala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
11-04-14
12:33
καλησπερα. η μικρουλα μου πριν 4 μερες γεννησε εκανε 5 γατακια τα οποια και πεθαναν. ηταν η πρωτη της γεννα κ η τελευταια διοτι ειχε πυον στη μητρα. καναμε εγχειρηση προχθες και ολα καλα απλα κτηνιατρος ειπε οτι θα βγαει λιγο πυον ακομα για κανα δυο μερες απο πισω και της εκανε και ενεσιμη αντιβιωση για να μη ταλαιπωρηθει αλλο. αυτο που με ανησυχει ειναι οτι απο εχθες το απογευμα δεν μπορει να ουρησει. στην αρχη δε το καταλαβα γιατι λειπω εκεινες τις ωρες ομως το βραδυ πηγαινε συνεχεια στην αμμο και εβγαζε η σταγονα η τιποτα μου νιαουριζε κ εφευγε. (και εκει που ειχε αρχισει να παιρνει τα πανω της μετα απο τοση ταλαιπωρια) πηρα σημερα το γιατρο κ μου ειπε οτι αφου πινει πολυ νερο θα ουρησει αν χι να την παω το απογευμα να τη δει γιατι μπορει να επαθε ουρολοίμωξη απο το πυον η να εχει πετρα. Επειδη δεν ειχα χρηματα για την επεμβαση της πυομητρας δε μου πηρε τιποτα παρα μονο τα 50ευρω που του εδωσα (αυτα ειχα κ η αντιβιωση δωρο) λετε να μου παρει χρηματα σημερα? δεν εχω μια... Επισης ειχε τυχεισε καποιον κατι παρομοιο κ μπορει να βοηθησει? α επισης μου ειπε στο τηλ να της δωσουμε κορτιζονη. ??????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ofilia
Πολύ δραστήριο μέλος
Η ofilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.397 μηνύματα.
11-04-14
15:09
γεια σου,δεν μου εχει τυχει ποτε κατι τετοιο,αλλα 9προσωπικη μου γνωμη)πανε αμμεσα στο γιατρο(τα χρηματα ειναι μεγαλο θεμα,αλλα πιστευω αν ειναι συνεννοήσιμος ,ισως να του τα δινεις σιγα σιγα?)απλα πηγαινε την.............μπορει να ειναι μια απλη ουρολοιμωξη,αλλα μπορει να ειναι και σοβαροτερο με τοσα που περασε
περαστικα σας
περαστικα σαςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antekala
Νεοφερμένο μέλος
Η antekala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
12-04-14
12:44
την πηγα στο γιατρο της εβαλε θερμομετρο και ειναι ενταξει απο θερμοκρασια την πατησε ομως στα πλαγια με τα δαχτυλα του κ νιαουριζε εντονα ειπε οτι ποναει της εκανε ενεση κορτιζονης και μια με φυσικο ορο νομιζω και φυγαμε.ειπε οτι ειναι απο το πυον εχει μολυνει την ουρηθρα της καιμε την αφαιρεσει της μητρας δεν φτανει μεχρι εκει για να το καθαρισει και σε αυτο χρησιμευει η αντιβιωση. εχθες εφαγε ομως και δεν μπορει ουτε να αφοδευσει. τι να κανω??????????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ofilia
Πολύ δραστήριο μέλος
Η ofilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.397 μηνύματα.
12-04-14
13:41
καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολα τα οικονομικα,οπως σε ολους μας,αλλα μηπως να έπαιρνες και καμια δευτερη γνωμη?οχι οτι κανει λαθος ο γιατρος σου,αλλα καμια φορα ειναι καλο να παιρνουμε και μια γνωμη απο ''αλλη οπτικη γωνια''
περαστικουλια σας
περαστικουλια σας

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum