tolakos
Νεοφερμένο μέλος
μιά από τις αδέσποτες γατούλες(1-2 ετών ???) που ταΐζω τελευταία μου φαίνεται ότι έχει πρόβλημα με τα κόκαλά της. Συγκεκριμένα, όταν έρχεται περπατώντας για φαΐ σαν να διακρίνω μια δυσπαμψία στην κίνησή της, κάτι σαν να την πονάνε τα κόκαλά της. Είναι πάρα πολύ φιλική και χαδιάρα, οπότε λογικά θα κάτσει να την πάω στο γιατρό. Αν γίνεται να μου προτείνετε επίσης κάποιον γιατρό στη Θεσσαλονίκη που να μπορεί να τη φιλοξενήσει μέχρι να αναρώσει και να κάνει κάποια καλύτερη τιμή για αδέσποτα. Τέλος.... υπάρχει καμία καλύτερη ιδέα για το τι θα μπορούσε να γίνει αυτή η μικρή αντί να γυρίσει στον πεζόδρομο που μένει;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
ΔΕς στην λίστα εδώ μήπως εναφέρεται κάποιος γιατρος με καλές τιμές αλλά σιγουρα οι κοπελες απο θεσσαλονικη θα έχουν κατι να συστήσουν.Μια καλή κίνηση, αφού την δει γιατρος και ξέρεις ποιο ειναι το πρόβλημα ακριβώς, θα ειναι να την τραβήξεις μια καλή φωτογραφία ώστε να προωθηθεί για υιοθεσία. Δεν έχεις να χάσεις κάτι.

Οποτε αφου βγάλεις άκρη με τον κτηνίατρο αν θες στείλε μου κι εμενα ακομα πμ να μου στειλεις φωτογραφια κλπ και να δουμε για αγγελια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tolakos
Νεοφερμένο μέλος
Από εδώ και πέρα θα την περιμένω την ώρα του φαγητού της με κλουβάκι ;-). Το θέμα είναι, ότι σε μια εβδομάδα και για κάμποσο καιρό θα είμαι εκτός Θεσσαλονίκης. Αν τύχει και την πιάσω πιο πριν, την πάω στον γιατρό αλλά δεν πάρει "εξιτήριο" μέχρι να φύγω, μπορεί κάποιος να την πάρει και να την επιστρέψει στον πεζόδρομο της; Το θέμα της σίτισης εκεί, το έχω λύσει για όσο θα λείπω, αλλά για την επιστροφή θα χρειαστώ λίγη βοήθεια. Σαφώς τα ιατρικά της έξοδα θα τα επιβαρυνθούμε εμείς(το διευκρινίζουμε για αποφυγή παρεξήγησης).
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
tolakos
Νεοφερμένο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
tolakos
Νεοφερμένο μέλος
tolakos
Νεοφερμένο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool