Πρόβλημα στην καρδιά...;

dragonfly-kishar

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η dragonfly-kishar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 203 μηνύματα.
Πολλοί μπορεί να θυμάστε τη περίπτωση του μικρού περσικού γατούλη που είχα δώσει. Τελικά τώρα τον έχω εδώ γιατί ξαναρρώστησε και θα μείνει μαζί μου για τη σύντομη ζωή του.

Η απορία μου είναι η εξής. Τα περσικά έχουν σαν φυλή πρόβλημα στη καρδιά? Γιατί αυτός εκτός από την λοιμώδη περιτονίτιδα έχει πρόβλημα στη λειτουργία της καρδιάς του και θα ήθελα να ξέρω αν είναι πρόβλημα της φυλής και αν κάποιος το έχει αντιμετωπίσει με κάποιο τρόπο.

Εγώ του δίνω lasix, fortekor και ιντερφερόνη.

Ευχαριστώ
Μαρίνα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καρδουλα μου.. τουλαχιστον να ειναι καλη η συντομη ζωουλα του και να μην ταλαιπωρηθει μεχρι το τελος!
εγω ειχα δυο γατες με περιτονιτιδα αλλα δεν μου ειχαν βγαλει τιποτα στην καρδια:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Thank you, τα περισσότερα τα έχω διαβάσει, θέλω εμπειρίες σχετικά με την καρδιά βασικά.

Τη Παρασκευή τον πήγα στο Βλαχόπουλο και του αδειάσαμε όλο το υγρό (50ml :( )και τώρα ελπίζουμε να ανταποκριθεί καλά στα φάρμακα! Αν γίνει αυτό και η καρδιά του ανταποκριθεί, μπορεί να είμαστε τυχεροί και να ζήσουμε με φάρμακα.

Πάντως από χθες έχει γίνει πολύ αγαπησιάρης, έρχεται και κάθεται πάνω μου ή δίπλα μου με τις ώρες και χουρχουρίζει, κάτι που δεν έκανε μάλλον λόγω του υγρού στους πνεύμονες.

Μαρίνα

Το αγγελουδάκι.!! Εύχομαι να γίνει καλά κ να συντηρηθεί με φάρμακα και να μην πονάει γιατί εχω διαβάσει πως όταν μαζεύει υγρό στους πνεύμονες πονάνει το χρυσο μου.. Περαστικά και κουράγιο στα δύσκολα που περνάς.:)

Δε φαίνεται να πονάει, απλά πριν δε μπορούσε να ανασάνει καλά, τώρα είναι μια χαρά για την ώρα...

Δε φαίνεται να πονάει, απλά πριν δε μπορούσε να ανασάνει καλά, τώρα είναι μια χαρά για την ώρα...
Περαστικα στο μικρουλι σου..και δεν νομιζω να εχουν στη φυλη τετοιο προβλημα,απλα ετυχε...

το πιο πιθανο ειναι το προβλημα της καρδιας να ειναι αποτελεσμα της αρρωστειας που εχει:(

Καλό κουράγιο και στους δυό σας. Ελπίζω να 'ναι τυχερός ο γατούλης και να ανταποκριθεί στα φάρμακα...

Φυσικα δεν ειμαι κτηνιατρος για να σου δωσω καποιες συμβουλες, και φυσικα δεν ειμαι η αρμοδια να απαντησει αν ειναι προβλημα της ρατσας το συγκεκριμενο θεμα με την καρδουλα του.

Και ο Γου μου ειχε προβλημα καρδιας (σιαμεζος, και το προβλημα το ειχε εκ γενετης απ ο,τι μου ειχε πει ο γιατρος μας). Ε. Περιμεναμε οτι δεν θα ειχε πολλα γενεθλια στη ζωη του, ομως με καλη διατροφη και πολλη πολλη αγαπη εφτασε τα 12 (ξερω, δεν ειναι πολλα, αλλα στη κατασταση του κανεις γιατρος δεν το πιστευε!)

Δινε του καλη τροφη, (ε, κακομαθε τον και λιγο με βραστη γαλοπουλιτσα ;) και κοτοπουλακι ποτε-ποτε), αγαπα τον (κοινως περνα λιγες ωρες περισσοτερο μαζι του) και σκεψου οτι κανεις μας δε ζει αιωνια.

Η ποιοτητα ζωης μετραει σε αυτες τις περιστασεις.

Φιλικα
Φρου

Περαστικά στον υπέροχο αθώο γατούλη. Μακάρι να μην ξαναπονέσει κ να γίνει καλά. ¨Η έστω να συντηρηθεί με μια καλή αγωγή. Κουράγιο κ σε εσένα...Μαρίνα.:)

Εύχομαι περαστικά να είναι για τον μικρούλη. Με όλη μου την καρδιά:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back