dragonfly-kishar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η απορία μου είναι η εξής. Τα περσικά έχουν σαν φυλή πρόβλημα στη καρδιά? Γιατί αυτός εκτός από την λοιμώδη περιτονίτιδα έχει πρόβλημα στη λειτουργία της καρδιάς του και θα ήθελα να ξέρω αν είναι πρόβλημα της φυλής και αν κάποιος το έχει αντιμετωπίσει με κάποιο τρόπο.
Εγώ του δίνω lasix, fortekor και ιντερφερόνη.
Ευχαριστώ
Μαρίνα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
joy1
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω ειχα δυο γατες με περιτονιτιδα αλλα δεν μου ειχαν βγαλει τιποτα στην καρδια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
dragonfly-kishar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τη Παρασκευή τον πήγα στο Βλαχόπουλο και του αδειάσαμε όλο το υγρό (50ml
)και τώρα ελπίζουμε να ανταποκριθεί καλά στα φάρμακα! Αν γίνει αυτό και η καρδιά του ανταποκριθεί, μπορεί να είμαστε τυχεροί και να ζήσουμε με φάρμακα.Πάντως από χθες έχει γίνει πολύ αγαπησιάρης, έρχεται και κάθεται πάνω μου ή δίπλα μου με τις ώρες και χουρχουρίζει, κάτι που δεν έκανε μάλλον λόγω του υγρού στους πνεύμονες.
Μαρίνα
staman2
Περιβόητο μέλος

dragonfly-kishar
Εκκολαπτόμενο μέλος
zorica
Διάσημο μέλος
JohnDVM
Διάσημο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
fru_fru
Δραστήριο μέλος
Και ο Γου μου ειχε προβλημα καρδιας (σιαμεζος, και το προβλημα το ειχε εκ γενετης απ ο,τι μου ειχε πει ο γιατρος μας). Ε. Περιμεναμε οτι δεν θα ειχε πολλα γενεθλια στη ζωη του, ομως με καλη διατροφη και πολλη πολλη αγαπη εφτασε τα 12 (ξερω, δεν ειναι πολλα, αλλα στη κατασταση του κανεις γιατρος δεν το πιστευε!)
Δινε του καλη τροφη, (ε, κακομαθε τον και λιγο με βραστη γαλοπουλιτσα
και κοτοπουλακι ποτε-ποτε), αγαπα τον (κοινως περνα λιγες ωρες περισσοτερο μαζι του) και σκεψου οτι κανεις μας δε ζει αιωνια. Η ποιοτητα ζωης μετραει σε αυτες τις περιστασεις.
Φιλικα
Φρου
staman2
Περιβόητο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool