gata
Νεοφερμένο μέλος
Η gata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα.
08-08-08
15:02
Μπράβο που τον αγαπάς και τον προσέχεις τόσο. Σπάνιο για άντρα και μάλιστα φαντάρο, που έχει άλλες σκοτούρες.
Τυχερός ο γατούλης!
Σιδερένιος και να είναι πάντα καλά.
Τυχερός ο γατούλης!
Σιδερένιος και να είναι πάντα καλά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elhior
Νεοφερμένο μέλος
Ο Elhior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13 μηνύματα.
11-08-08
01:30
Σας ευχαριστώ όλες και όλους!
Ο γατούλης φαίνεται καλά, αν και βέβαια όποιος έχει καεί από το χυλό φυσάει και το γιαούρτι, κι έτσι κάθε φορά που πάει να ουρήσει προσέχω να δω πόση ώρα κάθεται, αν βγάζει αίμα, και πόσο συχνά πάει τουαλέτχα
Στο μεταξύ δεν ξέρω ποια είναι η φυσιολογική συχνότητα, κι έτσι δεν μπορώ να κρίνω. Πάντως κάθε 5 λεπτά δεν πάει, όπως το προηγούμενο Σάββατο.
Να είστε καλά!
Ο γατούλης φαίνεται καλά, αν και βέβαια όποιος έχει καεί από το χυλό φυσάει και το γιαούρτι, κι έτσι κάθε φορά που πάει να ουρήσει προσέχω να δω πόση ώρα κάθεται, αν βγάζει αίμα, και πόσο συχνά πάει τουαλέτχα
Στο μεταξύ δεν ξέρω ποια είναι η φυσιολογική συχνότητα, κι έτσι δεν μπορώ να κρίνω. Πάντως κάθε 5 λεπτά δεν πάει, όπως το προηγούμενο Σάββατο.Να είστε καλά!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vaso kitten
Νεοφερμένο μέλος
Η Vaso kitten αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα.
12-08-08
22:31
Πες στους γονείς σου να τρέξουν γρήγορα στον κτηνίατρο!Μπορεί να έχει καμιά εσωτερική ζημιά π.χ πρόβλημα με το συκώτι με το στομάχι, και ούτε εγώ δεν ξέρω τι άλλο.Πήγαινε να το προλάβεις πριν γίνει κανένα κακό.Άλλωστε η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία!(αν και εγώ δεν είμαι προληπτική!)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum