Πρόβλημα στο πόδι

myrkik

Νεοφερμένο μέλος

Ο myrkik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
ΓΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΑΤΟΦΙΛΟΥΣ.ΕΧΩ ΜΙΑ ΓΑΤΑ 1,5 ΧΡΟΝΩΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΖΟΥΖΟΥ.ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΡΗΣΤΗΚΕ ΑΠΟΤΟΜΑ ΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΔΕΞΙ ΠΟΔΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΛΕΙΔΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΤΟΥΣΑ ΤΗΣ.ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΔΕΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ ΚΑΤΑΓΜΑ Η ΘΛΑΣΗ ΟΠΩΣ ΦΟΒΟΜΟΥΝ.Η ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΒΓΗΚΕ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΤΣΙΜΠΗΣΕ.ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ AUGMENTIN ΩΣ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΓΙΑ 8 ΗΜΕΡΕΣ.ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΗΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΠΡΗΞΙΜΟ ΕΦΥΓΕ.ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΟΔΙ ΤΗΣ.ΤΗΝ ΠΟΝΑΕΙ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΤΟ ΨΙΛΟΠΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΟΝΑΕΙ.ΤΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΠΙΣΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΦΟΥΣΚΟΜΑΤΑΚΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΜΠΙΛΙΤΣΑ(ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΕΧΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΔΙ).ΣΑ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΗ ΑΠΟΨΗ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η γάτα βγαίνει έξω ή μένει μόνο στο σπίτι;....αν βγαίνει ίσως την τσιμπάει κάτι και είναι αλεργική αντίδραση, αν όχι δεν ξέρω:hmm:ακόμη και στο μπαλκόνι μπορεί να την τσιμπίσει κάτι, α πούμε μια μέλισσα...:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

myrkik, σε παρακαλώ να μη γράφεις μόνο με κεφαλαία, δηλώνουν υψηλό τόνο φωνής και δυσκολεύουν την ανάγνωση, γι' αυτό και δεν επιτρέπονται από τους κανόνες του φόρουμ.

Δυστυχώς δεν ξέρω να σου απαντήσω σχετικά με το πρόβλημα της γατούλας σου, ίσως κάποιος από τους γιατρούς μας ή κάποιο μέλος που αντιμετώπισε κάτι παρόμοιο να μπορέσουν να σε βοηθήσουν.
Εύχομαι περαστικά! :)

Ακούγεται πάντως σαν τσίμπημα εντόμου. Ακόμα και μέσα στο σπίτι μπορεί να την τσιμπάει κάτι π.χ. αράχνη.

βασικά μένω στον πρώτο όροφο ενόσ τριώροφου σπιτιού και δίπλα απο το διαμέρισμα μου ειίναι άλλο ενα άκτιστο το οποίο χρησιμοποιεί η γάτα για να παίξει.Σήμερα που ανακάλυψα το πρόβλημα δεν βγήκε καθόλου έξω

Ακούγεται πάντως σαν τσίμπημα εντόμου. Ακόμα και μέσα στο σπίτι μπορεί να την τσιμπάει κάτι π.χ. αράχνη.

Σωστά, το σκέφτηκα και γω, αλλά δεν ήθελα να τρομοκρατήσω:hmm:......αν μου το έλεγαν εμένα για αράχνη στο σπίτι (εννοώ μεγάαααλη αράχνη), θα ξεσήκωνα τα πάντα στο πόδι να τη βρώ:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σωστά, το σκέφτηκα και γω, αλλά δεν ήθελα να τρομοκρατήσω:hmm:......αν μου το έλεγαν εμένα για αράχνη στο σπίτι (εννοώ μεγάαααλη αράχνη), θα ξεσήκωνα τα πάντα στο πόδι να τη βρώ:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ε δεν είπαμε και ταραντούλα :P.
Και μια μικρή αραχνούλα τοσοδούλικη την κάνει την δουλειά.

Αν βγαινει εξω μπορει και να μαλωνει με αλλες γατες και να της κανουν πληγες, οπως το περιγραφεις μαλλον για τσιμπημα φαινεται:)

Η AUGMENTIN που της δίνω είναι καλή ή να της δώσω κάτι άλλο?Χθές μου είπαν οτι μπορεί να είναι πρόβλημα διατροφής.Ισχύει κάτι τέτοιο?

Και να πριστει το ποδι ετσι απο διατροφη?και εμενα για τσιμπημα μου φαινεται...

αν ειναι αλλεργικες στην τροφη κοκκινιζουν σε ολο το σωμα τους η κανουν οτιτιδες:)

Τι κάνει η γατούλα;;; Είναι καλύτερα;:hmm:

Είναι καλύτερα τώρα.Σας ευχαριστώ όλους.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back