Πρόβλημα τουαλέτας

μαγισσα

Διάσημο μέλος

Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα.
Πρόβλημα τουαλέτας με γατάκι 30 ημερών. Η μικρή μου γατούλα εκτός του ότι κάνει διάροια προτιμάει τα φυτά του σπιτιού από την άμμο της! Μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να γλιτώσω τα φυτά μου που αγαπώ όσο και το γατούλι μου???:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οταν κανει κακα της μετεφερε τα της στην αμμο ωστε να εχει την μυρωδια της η αμμος της ή την ωρα που την βλεπεις πως ειναι ετοιμη να κανει κατι μετεφερε την στην αμμο!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η μερικές φορές την ώρα που θα την πετύχεις να σκάβει στα φυτα πάρε την και βάλε την στην άμμο και με το ποδαράκι της σκάψε στην άμμο για να καταλάβει.

ευχαριστω για τις συμβουλες.

οταν κανει κακα της μετεφερε τα της στην αμμο ωστε να εχει την μυρωδια της η αμμος της ή την ωρα που την βλεπεις πως ειναι ετοιμη να κανει κατι μετεφερε την στην αμμο!!!
ευχαριστω και κατι ακομα ο γιατρος μου ειπε να τις δινω γαλα αλλα οι πιο πολυ μου λενε εδω οτι κανει διαριες τι να κανω τελικα

Πάρτης καλύτερα το catmilk της whiskas, που έχει και πιο πολλά καλά στοιχεία!!!

ευχαριστω και κατι ακομα ο γιατρος μου ειπε να τις δινω γαλα αλλα οι πιο πολυ μου λενε εδω οτι κανει διαριες τι να κανω τελικα
πόσο είναι η γατούλα σου?όντως το γάλα κάνει διαρροιες.μόνο αυτό που πουλάνε στα pet-shop είναι κατάλληλο .για αυτό της whiskas δεν γνωρίζω

Κι εμένα ο πιτσιρίκος μου είχε διάρροιες και του έδωσα την Intestinal της Royal Canin που μου πρότεινε η κτηνίατρος και από τότε δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Γάλα δε νομίζω ότι είναι καλό να δώσεις, συνήθως φέρνει διάρροια λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε λακτόζη. Η διάρροια είναι συχνή σε γατάκια και οφείλεται είτε σε ενδοπαράσιτα είτε σε ασυμβατότητα της τροφής με το πεπτικό σύστημα της γατούλας.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back