xaroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
τωρα για τις αλλες 2 ,που ξερουν ποσες εχεις??αφου εβαλες πλεγμα δεν θα ξαναεχουν προβλημα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Από την περιγραφή που κάνεις εγω καταλαβαίνω το εξής: Οι γείτονες ενοχλούνται που πηγαίνουν οι γάτες σου στο μπαλκόνι τους.Παιδια εχω ενα προβλημα...με τους γειτονες.Σε καποια φαση ακουω να μου χτυπανε το κουδουνι μανιασμενα(εγω εκεινην την ωρα ειμουνα ακαταλληλα ντυμενη για να ανοιξω) και τρομαξα και δεν ανοιξα. Πηγα αθορυβα στην πορτα και ακουσα ενα γατακι να κλαιει απελπισμενα(φαινεται ο τυπος που το χε πιασει να χε τα νευρα του και να το ποναγε)
Κάποιος γείτονας βρίσκει το γατάκι σου που ξέφυγε στο μπαλκόνι του και σου το φέρνει πίσω.
Το γατάκι είναι τρομαγμένο μάλλον επειδή βρίσκεται σε ξένο χώρο και φωνάζει.
Η γνώμη μου είναι να προσέχεις να μην πηγαινουν οι γάτες στα άλλα μπαλκόνια και να είσαι ευγενική με τους γείτονες και όχι να τους φοβάσαι.
Εάν ήταν μη φιλόζωοι και εχθρικοί πιθανότατα δεν θα σου είχαν φέρει πίσω το γατάκι.
drusilia
Διάσημο μέλος
Απλά φρόντισε να κλείσεις καλά με πλέγμα τα μπαλκόνια και να εισαι λίγ οφιλική με τους γείτονες. Αν δεν τους ενοχλούν κατά κανένα τρόπο, γιατί να στην πουν;;
Απλά πρόσεχε μην προκαλείς κι εσύ.
Ismini
Διάσημο μέλος
Εδω εχει θιγει το θέμα "μπαλκόνι".Γνώμη μου, να μην κυκλοφορούν τα γατιά στα μπαλκόνια. Εγκυμονούν πολλοί κίνδυνοι. Μπορέι κάποια μέρα να σου φύγουν. Δε θέλω να σε τρομάξω αλλά και εμεί ςείχαμε τους γατούληδες σε μπαλκόνι ώσπου μια μέρα μας έπεσε ο Νααμάν από τον 4ο και από τότε μόνο στο σπίτι μέσα τους έχουμε. Είναι αίλουροι και κάνουν πολλά πράγματα.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Ποια 4 γατακια, δυο μονο εχεις ;;;

xaroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος

Εγω στο δωματιομε 3 γατακια δεν μπορω να πω πως εχω προβλημα. Μπορει να ειμαι αναισθητη
Η να μη με πειραζει....
Εγω παντως θα επεμενα πως εχω μονο 2 και τα αλλα ηταν μονο για λιγες μερες σπιτι.... Αλλα εφυγαν 

drusilia
Διάσημο μέλος
Πάντως εγώ παίρνω αμμο φρισκις απο το σούπερ μάρκετ και δεν μυρίζει. Βέβαια έχω μια γατα αλλα΄δεν την αλλάζω καθόλου συχνά την άμμο.
Απλά θέλει συχνό καθάρισμα απο τις ακαθαρσίες.
ioanna_g
Δραστήριο μέλος
Αν ναι, άλλαξε στάση γιατι κι εγώ μια από τα ίδια είχα. Αν σε ενοχλήσει κανεις υπερασπίσου τη γνώμη σου με ευγένεια πάντα αλλά και με σιγουριά
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xaroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είμαι σίγουρη ότι και αυτοί έχουν κάτι που σε ενοχλεί αλλά δεν κάνεις και σαν τρελή όπως αυτοί! (υποθέτωΑν ναι, άλλαξε στάση γιατι κι εγώ μια από τα ίδια είχα. Αν σε ενοχλήσει κανεις υπερασπίσου τη γνώμη σου με ευγένεια πάντα αλλά και με σιγουριά!
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool